Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:vurslm arkadaşlar ben de bi hp laptop var ve cd falan hiç bi şey yok laptop trojan kapmış oldukça fazla o yüzden format atmak istiyorum ama olmuo hata veriyo bi şey yapılabilir mi sizce???
.
:vurslm arkadaşlar ben de bi hp laptop var ve cd falan hiç bi şey yok laptop trojan kapmış oldukça fazla o yüzden format atmak istiyorum ama olmuo hata veriyo bi şey yapılabilir mi sizce???
.
yazdıklarını okuyup kendimce yorumladığıma göre bu işe hiç bulaşma ama illaki yapacağım dersen sana yardımcı olabilecek arkadaşlara pc.nin markasını format atmaya kalktığın proğram nedir xp mi vista mı vs vs gereken bilgileri yazmalısın
önce xp cd sini hazırla sonra pc deki tüm sürücülerin driverlerini driver genius ile yedeğini al sonra aryıp durma
ben bunları yapamam dersen sağlam bir xpsp 2 cd si bul format atma r tuşuna bas onar sağlam bir antivirüs ve spyware programı kurup tarattır önerim nod 32 ile spayware doctordur kolay gelsin