Yardım

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
arkadaşlar ii bi uydu sistemi alcam ama hiç işim olmamıştı digiturkle ii bi yaşam geçiriordum taki para yetmeyene kadar:Dşimdi ii bi sistem alcam ama hiç bilgim yok bana sistemleri önerebilirmisiniz ve fiyatları fiyat çok sorun deil ama siz yine de yazın;)

arkadasım sende pc var zaten ozaman sana skaystar2 pc uydu kartı
ısrarla tavsiye ederim ne ararsan mevcuttur ayrıntı için
link veremiyorum ama googleden ararsan özelliklerini bulursun
alırsan eger programın kurulumuma msn den yardım ederim

ya benim için bilgisayar önemli deil plazma karşı yaya yaya tv izlicem:D:D

tamam arkadsım onadabi çöcüm buluruz vizyon kanallarını
açarsın alt yazılardavar pc den tv ye aktarmada mevcet daha
ne diyem illede reciver dersen nex ve goltmastırr bence
basarılar kolaygelsın

kardes pilot alma da ne alırsan al derim ben..hani su kumandaları olan marka var ya ondan:mad:

xsuaty' Alıntı:
Bitane Next 200ci plus al.Cift canak taktır TÜksat ve hotbird .1600 kanal izle.Hepsinde 2saniye dusan 3200 saniyeden yarımsaat yapar:)

Şifreli yayınlarıda izleyebilirsin

Toplam maaliyetin 300ytl yi geçmez
arkadasım tesekkür edecektim ama tsk butonu sende nedenyok
yoksa sorun bendemi (bende k.m.pasalıyım)
düzeltiyorum tşk butonu çıktı

arkadaşlar bi marka var tam bilmiorum ama decoderın üstünde dvd playerda mevcut onun markası neydi bide tavsiye edermisiniz kayıt falan yapabiliodu o

şimdiye kadar gelen cevaplar için tşk ederim.eğer bu sorduğumu bulamazsam(yada tavsiye etmezseniz)sizin sölediklerinizden yola çıkacağım. . .

bence Goldmaster serilerinden birşey al..Ya çok da farketmiyor gibi bişey ya hepsi aynı işi görüyor :D

illuminati' Alıntı:
arkadaşlar bi marka var tam bilmiorum ama decoderın üstünde dvd playerda mevcut onun markası neydi bide tavsiye edermisiniz kayıt falan yapabiliodu o

şimdiye kadar gelen cevaplar için tşk ederim.eğer bu sorduğumu bulamazsam(yada tavsiye etmezseniz)sizin sölediklerinizden yola çıkacağım. . .

Dreambox'tan bahsediyosun ama o kadar paraya değmez ya!
illede alcam dersen 600$ falan

ewt çok tşk ederim arkadaşlar fiat kasmaz kafaya kodum bi kere alıcam ben onu hepinize tşk ederim konu kapatılabilir:)

bundan sora geyik olur burda:D

xsuaty' Alıntı:
Bitane Next 200ci plus al.Cift canak taktır TÜksat ve hotbird .1600 kanal izle.Hepsinde 2saniye dusan 3200 saniyeden yarımsaat yapar:)

Şifreli yayınlarıda izleyebilirsin

Toplam maaliyetin 300ytl yi geçmez
bende de bu aletten var. çok memnunum tvsiye ederim ucuza iyi mal..

Geri