yardim edin lütfen:( yikilmisim Ben :(

Kiz Dayanismasi Kahkah Bİİraderİm Takma Kafana Koy Ver Gİtsİn

valla arkadaşlar ayıptır yaw...
çocuk yardım istemiş hepiniz vaaz vermeye başlamışınız.. bide yok el değmemişini bul fln aynı durumda siz olsaydınız sevdiğiniz kız böle bişi yapsa yada biri yapmış olsa veya (bayanlara diyorum) erkek arkadaşınız olsa fln fellik fellik uğraşırdınız....sonuç olarak çocuk seviyormu ?seviyor...ben seni çok ii anlıyorum arkadaşım..keşke bişeyler bilsemde yardım edebilsem...çok üzüldüm...ne olursa olsun kim olursa olsun seviyorsan iş bitmiştir....seven kıskanır sen ümidini yitirme elbet bi iyi kalpli çıkarda yardım eder....

hoş biraz zor çünkü belli başlı isim yapmış kişilerin yazdıkları ve sordukları dışındakileri kimse kaale almıo bu sitede...aman bi yardım edecekler diye yalakalığın haddi hesabı yok...sen yıkılmışım fln yazmasaydın bu kdr bakan bile olmazdı....neyse bulursun çözümünü inşallah....

bakalım yardımcı olabilecek miyiz

Resim yüklediğine göre tahminen bir arkadaşlık sitesidir.
Kendine hemen o siteden bir nick alıyorsun.
Kızın hoşuna gidecek bir profil yaratıyorsun ve internetten, oradan buradan bulabileceğin bir kaç yakışıklı delikanlı resmi yüklüyorsun kendine ( hepsi aynı kişi olsun :goz: )
Etkileyici bir merhaba mesajını olta gibi atıp bekliyorsun.
Cevap gelince gerçekten onunla konuşup konuşmadığını zaten anlarsın.
Bundan sonrası sana kalmış...

-Paranoyak olmaman takip edilmediğin anlamına gelmez derler...

yav kardesim kzın iyisini buldun mu seni pasalar gibi yasatırr ama sen neyine denk geldiysen

bişe olmas kardes hayat güzel gençsin yakışıklısın devam et yoluna bak

bırakında kararını o versin yau siz desenize bilmiyoruz biz bu hack işini :) lafı uzatmaya gerek yok ben bilsem anlatırdım ama maalesef kardeşim aramaya devam et sana kolay gele ...

bakın soyledıgıne saygı duyulabılır ama ne olursa olsun yapılacak bı hareket baskasınada bı zarar verecektır unutma bunu ve takıl sen

scorpıo buralarda bu gıbı duygu somurusuyle yapılabılecek cok yanlıslıklar olabılır.kımse burada kımseyı yargılamıo ama neyın dogru yada kımın dogru oldugunu nerden bılebılıosunda bole konusabılıosun

blackwomwn nerden bılıosun arkadasın dogru soyledıgını yada nasıl bu kadar emınsınkı?

eğer gerçekten kız arkadaşın koymadıysa , önce sitenin yöneticilerine içeriği belirten bir mail at ,cevap bulamassan savcılıga suc duyurusunda bulkunabilir, ip kaydından tutuklatabilirsin kolay gele

kardeş site yönetimine mail at derim.. ya onlar kaldırır yada kız zamanla kendisi yapmışsa kendisi siler.. ve sanırım hatasını anlamıştır ve birdaha yapmaz. sevgi basit bir şey değildir.. böyle ufak tefek şeyler için üstüne çizgi çekilmemeli.. sabret.. mail at ve zamana birak.. hatta o kişiye kaldırması için mail at. başkası aranızı bozmak içinde yapmış olabilir.. tuzaklara düşme.. affedilemeyecek birşey de değil neticede.. sıkma canını.. pişman olacağın hareketlerde bulunma derim.. Birde turk_hard ve hellboy dan yardım iste.. umarım yardımcı olurlar.. Allah yardımcın olsun...

yaw boşver yaw bi kız için değmez Seven sever sevmeyen s... olup gider benim dünyam her türlü döner hatırlatırım bu sözü
seni seviyorsa senin peşinden gelsin sevmiyorsa yolver gitsin...

İnsanoğlu gücünün farkında olmayan bir canlıdır.

Bence yıkıldığını sansan da aslında bu sorunu aşacak kadar güçlüsün ...

Eğer öyle olmasaydı çoktan ölmüş olurdun ....

bak arkadaş sana tavsiyem kızlara yüz verme arkasından da koşma onlar çünkü bencil insanlardır.İşleri güçleri hep menfaat.Artık köpek olmayı bırakın onlar sizin arkanızdan gelsin.Onların size ihtiyacı var sizin yok.

arkadasım zamane kızlarıı boyle naparsınnn .hane atalarımız bosuna dememiş; kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiyceksin '' diye :D

Resim yüklediğine göre tahminen bir arkadaşlık sitesidir.
Kendine hemen o siteden bir nick alıyorsun.
Kızın hoşuna gidecek bir profil yaratıyorsun ve internetten, oradan buradan bulabileceğin bir kaç yakışıklı delikanlı resmi yüklüyorsun kendine ( hepsi aynı kişi olsun :goz: )
Etkileyici bir merhaba mesajını olta gibi atıp bekliyorsun.
Cevap gelince gerçekten onunla konuşup konuşmadığını zaten anlarsın.
Bundan sonrası sana kalmış...

-Paranoyak olmaman takip edilmediğin anlamına gelmez derler...

bak ben bunu sevgilime yaptım. benim bilmediğim msn adresi ve yine bilmediğim bi tel. hattı olduğunu öğrendim.. ve sevgilim yok dedi.sonra başka bi kızla ilişkisi olduğunu öğrendim.:durdurun sonra ben olduğumu öğrendiği andaki surat ifadesi görülmeye değerdi :D (güldüğüme bakmayın zamanında çok ağladım alıştım artık duruma)

yeteri kadar bilgi vermemişsin sana yardımcı olabilirim bana p.m at msn de görüşelim sana yardımcı olmak isterim

Geri