Yasaklanmis Sitelere Giris!!

JACKAL XX

Banned
Reaction score
0
Son günlerde, sıklıkla girdiğiniz bazı web sitelerine artık giremediğiniz dikkatinizi çektimi?

Sürekli ziyaret ettiğiniz siteye girmeye çalışıyorsunuz, ve "sunucu bulunamadı" hatası alıyorsunuz, veya girmek istediğiniz site yerine şöyle bir sayfa açılıyor "Bu siteye erişim mahkeme kararı ile engellenmiştir!!!"
(3 tane ünleme dikkat lütfen)

Bu uygulama sadece TÜRKİYE'ye özgü bir SANSÜRLEME yöntemidir.. ve Dünyanın en gelişmemiş ülkelerinde bile böyle bir uygulamaya rastlamak mümkün değildir.

Fakat, TTNet tarafından erişimi engellenen bu sitelere girmeniz pekala mümkün. Hemde yapmanız gereken işlem oldukça basit.

Engellenen, Sansürlenen web sitelerine NASIL ULAŞABİLİRİM?

Cevabı çok basit, bunun için öncelikle ISS (internet servis sağlayıcınız) ın DNS (domain name server) leri yerine, Tüm dünyada daha etkin ve hızlı DNS çözümü yapan TreeWalk DNS çözücüsünü kullanmanız yeterlidir.

Bu programı kullanarak sadece sansürlenen sitelere girebilmekle kalmayıp, sansürsüz sitelere de daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşmanız mümkün olacaktır. Çünkü TTNet DNS sistemi sıklıkla göçmekte ve internet bağlantınız mevcut olsa dahi bir çok siteye ulaşamamaktasınız.

TreeWalk DNS çözücüsünü nasıl temin ederim?

WindowsXP , Win2000 ve Win2003 için;
Download linki: http://ntcanuck.com/download/051111twdns.zip

Windows 95 , 98 ve Me için;
Download linki: http://ntcanuck.com/download/BIND-LE.exe

Program üreticisinin web adresi: http://treewalkdns.com/

TreeWalk DNS çözücüsünü bilgisayarıma nasıl kurarım?

KURULUM İŞLEMİ OLDUKÇA BASİTTİR VE HİÇBİR AYAR YAPMANIZ GEREKMEZ
Öncelikle yukarıda verilen linkler yardımı ile programı bilgisayarımıza indiriyoruz. Daha sonra Zip dosyasının içindeki TreeWalk.exe dosyasını açıyoruz, ve kuruluma başlıyoruz.

Kurulum aşamalarını tek tek resim olarak göstermek gerekirse,

BİRİNCİ ASAMA

kurulum_01.jpg

kurulum_02.jpg

"Next" tuşuna tıklayark kuruluma başlıyoruz.
önce "I accept the agreement" daha sonra "Next" i tikliyoruz

Bundan sonraki tüm aşamaları "Next" i tıklayarak geçiyoruz ve son aşama olarak

kurulum_son.jpg

Bilgisayarın yeniden başlatılmasını belirten ekran çıkıyor.

Kaydedilmemiş çalışmalarımızı kaydederek (Açık olan ofis programları vb programlarda o an çalışma yapıyorsak) bilgisayarı yeniden başlatabilir ve "Yes, restart computer now" seçeneği seçebilir
veya
Bilgisayarı daha sonra restart yapmak için "No, I will restart the computer later" seçeneğini seçerek "Finish" butonunu tıklayabiliriz.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Bilgisayarımızı yeniden başlattığımızda, DNS çözücümüz devreye gireceği için, Herhangi bir firewall yazılımı kullanıyor isek, firewall yazılımı bizi uyaracak ve programın çalışması için bizden onay vermimizi isteyecektir. Bu tür bir uyarı ile karşılaşırsanız mutlaka "ALLOW" seçeneğini tiklamanız gerekiyor.

eyvallah , inşallah yardımcı olur

benden önce davranmışsın =)

Hackhell ile ilgili öneri ve şikayetlerin yayınlandıgı bu bolum konumuza uygun olmamıs ;)
taşıdım arkadaşım

Tasiman Sorun Degil. Maksat Arkadaslara Hizmet Ve Paylasim

beyler denedim çatır çatır çalısıo haberiniz ola sağol dostum

Onlar Yasaklasin Bizler Cozum Bulalim. Olay Budur

dostum ben windows98 kullanıyorum 98 için olanı indirdim olmadı
bende hide ip yükledim. buda hızı durdurdu en ufak siteyi zar zor açıyor. windows98 için kurulumunu bana analtacak mail atacak biri var mı?

dostum ben windows98 kullanıyorum 98 için olanı indirdim olmadı
bende hide ip yükledim. buda hızı durdurdu en ufak siteyi zar zor açıyor. windows98 için kurulumunu bana analtacak mail atacak biri var mı?

ben yapamadım :(((

ben windows98 kullanıyorum 98 için olanı indirdim olmadı
bende hide ip yükledim. buda hızı durdurdu en ufak siteyi zar zor açıyor. windows98 için kurlumunu bana anlatacak mail atacak biri var mı?
dns 127.0.0.1 yaptım öğle bir ayar yeride yok zaten yapmak için benim alet biraz eski her an camdan aşağıya atabilirim moralim bozuldu :(((

dostum ıse yaradı walla kac zamandır halledemıyodum. buyuksun kardes

Su anda pek ise yaramıyor

Bu programı kurduktan sonra

megaupload ve sexuoloader'den ''Guardster proxy'' ile yönlendirme yapıyorum, hep hata veriyor..

Su anda bu sitelerden download yapmanın baska yolu varsa bir arkadas anlatsa da ögrensek..

saygılar..

teşekkürler paylaşımın için ama bende bir çok program kurulu bilgisayarda xp kullanıyorum acaba diğer programlarla çakışma yapar mı?

ya hala guardproxy den ulaşılmıyo megaupload a!? nası yapacaz bi yardımmm!!!

eyvallah kardeş saol....deneyecem insallah dediğin gibidir..

Geri