Yasaklimsin(resimli)

__ela__

şizoҒгєη сαdı
Reaction score
0
539n0gi.png

....Yasaklımsın ....
Bana yasak olan
Yasaklandığında yasaklandığımsın !

Her silişimde sil baştan yazdığım...
Beynimde...Ezberim...
Kalbimde...Yasaklım...
Dilimde ...Mühürümsün...

Hersabah uyandığımda koynumda bulamadığım...
ama her yeni güne senle uyandığımsın !!!

Benliğimdeki ''sen'' sin !
Buz keserken bile yüreğim ''yaramsım''
Gönlümün uçurumda koparıp atamadığım tek ''dalsın''

Ve...
Varsa bu gözlerde ''Sevgi''
Sebebi Sensin !!!
Sebebim Sensin!!!

Sorma...........
nasıl ....niye diye
!!!! Ezberimsin !!!!!
.......

6fgomr6.jpg

5y334b7.jpg

62hkxuq.jpg

gece gece dertlendim derdimi sizinle paylaşmak istedim:vur ....umarım beğenirsinz...."bitti" azadgirl' e gelsin:melek "kimsesizliğin" bana şiir yazma nezaketinde bulunan fıstıkkız' a son şiir sadece bana:goz: kalanıda içinde bir şeyler uyandıran herkese gelsin....:victory

:D :D eline saglık kardesimmm yuzunu tekrar guldurmek isterdim şiirimle :D neyse dertlenmekte guzeldir emegine saglık çok guzel olmus...

Mc_GCKNDU' Alıntı:
:D :D eline saglık kardesimmm yuzunu tekrar guldurmek isterdim şiirimle :D neyse dertlenmekte guzeldir emegine saglık çok guzel olmus...
aklıma getirme gene gülmeye başladım eheheheh :) walla hep güler yüz gitmior bana ya ama gülerken bile içim hicran dolu....ne demişler
"gülen yüzüme bakıpta sanma BAHTİYAR,
attığım her adımda binlerce GÖZYAŞI war....":vur

eksık olma üstat.....:victory

ela kardes hayatta hiç bişey uzulmeye aglamaya degmiyo biliyomusun sıkma canını hayat boş super fm yle coşş :D

Mc_GCKNDU' Alıntı:
ela kardes hayatta hiç bişey uzulmeye aglamaya degmiyo biliyomusun sıkma canını hayat boş super fm yle coşş :D
senin gibi olabilmek için neler wermezdimm.....ama emin ol öyle olaylar yaşadım öyle acılar çektim ki artk hissetmiyorum bile wuranları görmüyorum gidenleri aldırış etmiyorum sewmeyenlere ama olmuyor işte nyse senıde dertlerimle meşgul etmiyim zaten şimdi "kırmızıkız" çıkar "lütfen konularda 2li diyaloglar yapmayın" der:p kimsesin acı çemkediği gözyaşlarının unutulduğu mutsuzluğun bilinmediği bir dünya isteğiyle....

yalnızlığım kaybolsun
gözyaşlarım kurusun
yaşadığım acılar unutulsun
gelmekte olana ise dawetiye olsun
hayat güzel sözlerle örtülemeyecek kadar pis
kendimizi kandıramayacak kadar kısa
we gidenlere yas tutacak kadar saygılı değil
umutlarımızın tekrar yeşermesi
hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle....

eline sağlık güsel olmuş ama biras karışık olmuş sanki :saskin

güzel olmuş eline saglık

Eline Sağlık...

ErGeNeKoN_GFB' Alıntı:
ELine SagLık....

Güzel Sözler Ama Kendi Yazdıkların DAha güzel Olabilir...;)
tşk ederim benmde paylaşımda bulunduğum konular war bi kaç sayfa geride bulabilirsin :) ama bu aralar şiir yazmak zor gelior şiir yazmak değilde güzel şiir yazamam çok acı olur içinde böle biraz aşk daha iiii...

__ela__' Alıntı:
tşk ederim benmde paylaşımda bulunduğum konular war bi kaç sayfa geride bulabilirsin :) ama bu aralar şiir yazmak zor gelior şiir yazmak değilde güzel şiir yazamam çok acı olur içinde böle biraz aşk daha iiii...

Bence İnsan AŞkı yaşadıktan sonra Yazmayı becerebiliyor...NAsıl desem hani onun tadına vardıktan sonra Acı sevgi mutluluk Farketmez...Sen bunları AŞk gibi yaşadınya Gerisi öenmli diil...Diyerek yazarım ben bazen.....

Günde sadece1 konu açma hakkın var.konularını birleştirdim.
1 kere yapıyorum bunu.bir daha kine üzgünüm ama konunu kapatmak zorunda kalırım =)

KıRmIzIkIz' Alıntı:
Günde sadece1 konu açma hakkın var.konularını birleştirdim.
1 kere yapıyorum bunu.bir daha kine üzgünüm ama konunu kapatmak zorunda kalırım =)
ya biliyorum haklısın ama ben dier konuyu dün gece açmıuştım yanı ortalama 2 saat sora 24 saat olcak dıe hatırladım konuları bırlestırmeyelım :( ınsanların hewesını kırmayalım :(:(:(

Geri