Yazıklar Ollsun Kadınlara ..

aynen öyle...insanlarımız cahil bilgisiz...bilgili olanların da bilgileri eksik...burda bize düşen onların sesi onların eli kolu onların dili olmak ve önce onların adına konuşmak sorada onlara konuşmasını öğretmek...burada düşünebilen görebilen anlayan yorumlayan insanlara kimse kusra bakmasın ama bizlere(kızlara diil herkese) çook iş düşüyor...insanların gerçekleri görmesi için önce bilmeleri lazım ama hala bi çoğumuz burada atıp tutmaktan fazla bi şey yapamıyoruz...kurtarmak gereken çok fazla insan var...

butun kizlar toplandik toplandik toplandik, sorduk neden yiprandik yiprandik yiprandik :D:D

Kaynaklık olay ne anlamadım :) bilmiyorumm güzel bi yazıydı hoşuma gitti paylaştımm insanların düşüncelerini bekliyorum sadece yanii her yazıyı nerden bulduğumuzumu yazıcaz ille anlamadım..

İnsanların yorumlarınımı yoksa kadinların yorumlarınımı beklion :D :D :D

...egıtımsızlıkten kaynaklanan bı problem bu pekı egıtımın bu kadar kotu olmasının sebebı ne?bızı temsıl edenlerın egıtıme onem vermemesı..pekı onem verdıgı zaman dınleyen kesım varmı?var ama cok az..bu azınlık olan kesım kendını ne kadar kurtarabılıyorsa cogunluk olan kesımde kendı bagnaz dusuncelerı arasında bogulup kalıyor..
bu gorucu usulu evlılıklere dıyecek hıc bır sozum yok bu cahıllıkten baska bırsey degıldır..kı senın bahsettıgın aılelelerın kız cocuklarıda dırenmek yerıne kabul edebılıyorlar halbukı gereklı mercılere basvurdukları zaman ıstedıklerını elde edebılme yetısıne sahıp olabılırler..yasamızda bu tur maddeler ayrıntılı olarak ırdelenmıs ve gereklı gorulen konularda ıc tuzugunde belırttıgı yontemlerın uygulanması sartıyla yururluge sokmustur..bu dedıgımız olay dogu kesımlerınde oldukca fazla..bırazcık cesaretlerı olsa yıne ıstedıklerını elde edebılırler..
ama suan gorucu usulu evlendırılen ınsanlar azınlık kesımde ve onlar cok ıstısna bır ornek esıtlık konusunda

Kesinlikle SickDreTh doğru söylüyor tmm cahil erkek güclü ve üstün oldugunu düşünük kadını ezebiliyor ama Kadın buna hiç ses cıkartmıyor amacım burada direk erkekleri savunmak deil ancak herleyi tamamen ona yüklemek sacma SickDreTh dediği gibi çok istediklerinde zorda olsa haklarını bulabilirler...

Anlaştınız bu gzl :D:D:D

evet gene kadınlar deil erkekler yapıyo yorum :) erkekler savunuyo kadınların haklarını :) şekillldee görüldüğü gibi eheheh

Geri