Yaz Geldi Tatile Nereye Gidiyoruz???

B.M.W

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yaz geldi rezervasyonlar başladı...hackhell üyeleri tatile nereye gidiyor paylaşalım öğrenelim...:eek:

:cool: ben bu yaz erdekteyim:cool:

çinarcik Her Yaz Ama Bu Yaz Belki Antalya Side ...biraz Beyaz Rus Akimi Yapalim Iyi Olur

bu yaz erzincandayım :) yine dağlarda silah atacaz

ben Karstayim en yüksek yaylaya çikip sağa sola saldiricam netten hem tatil hem hack :p (Blöf tabiki)

antalya/finike herzamanki gibi... zaten beni oralı sanıyolar :)

kısmetse alacam durex i freemitnick i falan atlayacam denizliye ispiyoncunun yanına oraya by_gencoda gelecek ispik dior hele bigelin burdan marmarise captainin yanına geçeriz kızılakrep dior buraya kadar gelipte bana uğramazsanız ayıp olur ooo bu yaz biraz yoğun geçecek :p

bana güneye gitmek fırsat olmadı sizce aile ortamına uygun neresi var güneyde?

Aslinda Hackhell tişörtleri falan olsa yazın baya bi forumdaş la karşilaşilabilir..

Ben kusadası yapablrm ama daa belli deilll

tatil için başka yerlere gitmeme gerek yok çok şükür evimde geçirecem tatilimi deniz kum güneş kızlar vs.vs.

ben didimdeyim yaz kış yolu düsen olursa gelsin tanımamazlıktan gelirim :p pm ile ulassın belki yardımımız dokunur..

kral artur' Alıntı:
ben busene kamuflaşlar ıcınde botlar ayagımda asker kıslasındayım sızlere ıyı şimdiden ıyı taıller B.M.W
Ah benim güzel kardeşim dert etme, üzme kendini :( vatan borcu bu Rabbim teskereden sonra sana da sanip eder İnşallah tatili.
yA AYWALIK yada AkÇAY'dayım beklerimmmmmm

saroz,şarköy,ereğli,balıkesir(altınoluk ya da akçay)... mecburii

kral artur' Alıntı:
ben busene kamuflaşlar ıcınde botlar ayagımda asker kıslasındayım sızlere ıyı şimdiden ıyı taıller B.M.W
arkadaşım ne diyelim sana şimdiden hayırlı teskereler
ama takma kafana askerlikte bir nevi tatil sayılır kafanı dinlersin sadece süresi uzun....

bende çanakkaledeyim herzamanki gibi arada bir akçaya uğruyorum 1 haftalığına sonra burhaniye bandırma derken tatil bitiyoo eğer çanakkaleye uğrarsanız gelmenizi misafir olmanızı isterim kendinize iyi bakın

Altınoluk..........

Geri