(Yazilim Sahteciliği Kurbani olabilirsiniz) Hatasi Alanlar Baksin

Bunun şifresi ne la?.... Anten program veriyon şifresi yok.

teşekkürler arkadaşım bendede vardı casus şimdi silindi:durdurun:durdurun:durdurun

uzun zamandır böle birsey arıyordum foruma girdgimde gördüm cok sagol tesekkurumude iki turlu etmiş olim :)

casusu kaldırdı fakat ben hala internet expoler giremiyorum güncellemeleri nasıl halledicez bilgi verirsen sevinirim dostum yha bu aradada eline koluna sağlık güzel paylaşım

Bende ultimate var ve guncellemeleri kapadim..
Support_... bendede varmis sildim... Herhangi bir uyari yoktu ama daha oncede...
Ultimate kullanan arkadaslara duyrulur..

eyvallah dostum 10 numarasın işe yaradı allahın cezası casuslar beni cileden çıkarıyodu

işe yaradı emgine saglık cok tsk ler

kardeşim çok uğraştım dediğini yaptım ama o casusu silmedi

key numarasınıda değiştirdim senin dediğibide yaptım ama hala kara liste uyarısı geliyo

bilgisayarım a sağ tıklayıp yönetten yerel kullanıcılar ve gruplara girip users bölümündende silinebilir bir de orayı deneyin isterseniz arkadaşlar.

kendi belirlediğim kullanıcı adından başka isim çıkmadı fakat yine de ikaz çıkmaya devem ediyor

ben SP1 için denedim olmadı arkadaşım yaw!! casus iyice kızdı :)

Yazılım Gözüküyo Sahte OLlarak Ama support silindi.. Sanırım Sistemi Göremez Microsoft Yolladıı Ajan Olmadıı İçin Ama bu paso böle yazacak mı yazılım kurbanı olabilirsiniz diye : )
bi de verdiğiniz linklerin geneli uçmuş hatta girdiklerimin hepsi bi çare yok mu?

bendede varmış yaaa,eywallah silcem şimdi

Geri