Yedik seni tombul domuz

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Müslümanlığı kendilerine angaje etmiş insanlara ithafımız olsun :durdurun

Geçen gün televizyonlarda bir haber çıktı. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bir liste yayınladı ve yasa gereği, gıda üretim yasalarına uymayan bazı firmaları deşifre etti.
Bunlardan bir tanesi de İzmir’de ki bir pizza üreticisi. Ürünlerinde domuz eti kullanıldığı tespit edilmiş.
Yandaş medya günlerce bunu haber yaptı. Bu haberleri izleyen bir insan “bak AKP’ye domuz eti ile üretim yapanları nasıl da kıskıvrak yakaladı, dindar adam bunlar canım” deyiverir.
Yandaş medya gerçekten haberi son derece yanlı verdi. Çünkü teşhir edilen firmanın yasa karşısındaki suçu ürününde domuz eti kullanmak değil, etiketinde bunu yazmamaktı. Olay öyle bir çarpıtıldı ki, herhalde hem suçlu hem de güçlü tabiri bunların için kullanılır.
Ülkemizde domuz eti üretimi, ithali ve tüketimi AKP iktidarı döneminde yasal güvence altına alınıp serbest bırakılmıştır. Yasak olan bunun etiketlerde belirtilmemesidir yoksa üretilip satılması değildir.
Etiket konusunda da çok büyük bir oyun oynanıyor. Buna yazımın sonunda değineceğim, ama önce şu domuzla ilgili yasal düzenlemelere bakalım:
7 Temmuz 2006 tarih 26221–2006/31 nolu tebliğ ile Türk Gıda Kodeksi çiğ kırmızı et ve hazırlanmış kırmızı et karışımları kapsamına domuz eti de alınarak ilk defa AKP iktidarı döneminde domuz eti de sığır eti ve koyun eti gibi kabul edilip serbest bırakılmıştır.
28177 sayılı yönetmelik de domuz etinin alım satımı ile ilgili düzenlemeleri içermekte.
Gümrük tarifelerine göre;
010310=damızlık domuz,
020311=domuz eti,
020630=domuz sakatatı, kodları ile ithal edilmektedir.
Ülkemizde bilinen 80 bölgede domuz üretilmekte olup, üretim kolaylığı da dikkate alınınca, AKP iktidarı döneminde domuz üretimi resmen patlamıştır. Sığır ve koyun üretimi düşerken domuz üretimi fırladı.
Şu anda tahmini 4 milyon ton domuz üretimi yapılıyor bu diğer kırmızı et üretiminin yüzde 70’i düzeyinde.
Muhtemelen 2 yıl içerisinde domuz üretimi koyun ve sığır üretimini geçecek.
Tabi bu yerli, aklanmış paklanmış tombul domuzları da bu millet afiyetle yiyor.
Hele hacı amcam, verdiği desteğin rahatlığı ile domuz şiş kebaptan ayrı bir lezzet alıyor.
Ne de olsa AB’ye girmeden önce bunlar ısınma hareketleri, domuz yemeyenin AB’de işi ne?
AB’de bir uygulama var, hem tavuk hem de kırmız et kesildikten sonra satış için paketlenmeden önce et parçalarına şırınga ile domuz proteini basılıyor.
Örneğin 5 kg olan et parçası 8 kiloya çıkıyor. Böylece üreticiler büyük para kazanıyor.
AKP iktidarı döneminde bu kadar et ithaline izin verildi, acaba bu koyun ve sığır etlerinde domuz DNA’sı var mı diye bakıldı mı?
Elbette hayır.
Şimdi gelelim bu etiket konusuna.
Ülkemizde bisküviden yoğurta kadar birçok üründe kıvam verici ve katılaştırıcı olarak domuz jelâtini kullanılır.
Dünyada jelâtin üretimi 400 bin tondur ve Hıristiyan ülkelerinde yapılır.
Türkiye ihtiyacını buradan karşılar.
Jelâtin kemik ve deriden üretilir. Batı dünyasında yüzde 98 domuzdan yüzde 2’de sığır domuz karışımlarından üretilir. Çünkü batı da hem domuz boldur, hem de ucuzdur. Deli dana hastalığından sonra da danalar tercih edilmemektedir. Hıristiyanlara göre de domuz yemekte sakınca olmadığı için batı dünyası terciğini domuzdan yana kullanmaktadır.
Ülkemizde de işte bu ithal jelâtinler kullanılır.
Anlı şanlı dindar geçinen bazı bisküvi firmaları bu işin başını çeker.
Bu domuz jelâtinleri kullanılır. Ürünün üzerine de bunda domuz jelâtini vardır yazmak yerine bunun kodunu yazarlar.
Kod yazıldı mı her şey çözülür!
Yasa ne diyor; “domuz serbest sen yeter ki ürünün üzerine yaz.”
Ama efendim tüketici bu kodların domuza, böceğe karşılık geldiğini bilmiyor.
Olsun efendim olsun yeter ki birileri bisküvi çikolata satsın cebi para dolsun!
Önemli bir not: Yakında farkında olmadan bir yılda ne kadar böcek bit örümcek yedik ve kanlarını içtik, biraz da buna değineceğim.
Bakalım bundan sonra çocuklar babalarına “akşama babacığım eve gelince şu böcekli çikolatalı getir” diyecek mi?

SELİM KOTİL

Bundan sonra ki gelecek msjlar ;

- Ne olacak canım domuz candır yiyin gari
- Domuz eti Ecevit hükümetinden beri var.
- Et pahalı diyorsunuz domuz eti ucuz daha ne istiyorsunuz
- Akp nin yaptıklarının yarısını başkaları tarihi boyunca yapmamıştır.
- Akp uygun gördüyse onu da yeriz.
- Elhamdülillah hepimiz müslümanız ama bu yalan haber.
- Doğruysa da akp nin bi bildiği vardır.

Daha ne yaziym. Valla makara yaparken bile yüzüm kızardı. Adamlar Domuz etinin yasallaştırılmasını T.C. Resmi Gazete de yayınlamışlar ama bizim millet hala kabul etmiyor.

Bi arkadaş bi mesajında şöyle demişti. Yeri gelmişken ;

Bu da mı gol DeğiL.....

αqqα уєкяυ;5491354' Alıntı:
Bundan sonra ki gelecek msjlar ;

- Ne olacak canım domuz candır yiyin gari
- Domuz eti Ecevit hükümetinden beri var.
- Et pahalı diyorsunuz domuz eti ucuz daha ne istiyorsunuz
- Akp nin yaptıklarının yarısını başkaları tarihi boyunca yapmamıştır.
- Akp uygun gördüyse onu da yeriz.
- Elhamdülillah hepimiz müslümanız ama bu yalan haber.
- Doğruysa da akp nin bi bildiği vardır.

Daha ne yaziym. Valla makara yaparken bile yüzüm kızardı. Adamlar Domuz etinin yasallaştırılmasını T.C. Resmi Gazete de yayınlamışlar ama bizim millet hala kabul etmiyor.

Bi arkadaş bi mesajında şöyle demişti. Yeri gelmişken ;

Bu da mı gol DeğiL.....

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

budamı gol deÄŸil hakim bey ofsayt osman sadri alışık - YouTube rahmetli sadri alışıktan tarihe geçen bir söz.

eğer domuz etini akp değilde chp yasal hale getirmiş olsaydı ortalığı yıkarlardı, yok kafir chp yok din düşmanı chp felan demedikleri kalmazdı. bunların müslümanlığı siyasetendir özlerinde müşriklerdir. ağızlarındaki allah lafzına din lafzına kanmamak lazım, bunlar islamı şeklen anlayan, kafada türban sarık olunca sıfatta sakal olunca müslüman olunduğunu sanan, gelişmememiş yoz kalmış varlıklardır. ne yazıkki irticaya karşı hoş görülü kaldığımız için istedikleri gibi cirit atıyorlar.

ismet inönü eğer yahudi madalyası almış olsaydı vaykiiii chpyeeeee, allahtan dindar bir parti akp domuz etini yasal hale getirdi, allahtan büyük düşünür recep tayyip yahudi madalyası aldı, allahtan akp zinayı suç olmaktan çıkardı eğer bunları chp yapmış olsaydı her cuma büyük camilerde islam şovları yapılır tekbiiirrr şovlarının ardı arkası kesilmez dinsiz chpye veryansın ilan edilip din elden gidiyor yaygaraları yaparlardı ...iyiki varsın akp iyiki kapatılmadın akp böylece gördük tüm pisliği.

Bu hususta Kur'ân'ın ifadesi çok açıktır. Kur'ân-ı Kerimin Bakara Sûresi, 173; Mâide Sûresi 3; En'âm Sûresi 145 ve Nahl Sûresi 115. âyet-i kerimelerinde domuzun necis olduğu ve etinin yenilmesinin haram olduğu bildirilir.

Bakara Süresindeki âyetin meali şöyle:
"O size leşi, kanı, domuz etini ve Allah'tan başkası için kesilen hayvanların etini haram kıldı. Her kim çaresiz kalır da bunlardan yemeye mecbur olursa, kendisi gibi zorda kalmış birisinin hakkına tecavüz etmeden ve zaruret miktarını aşmaksızın yemesinde günah yoktur..."

buradan şu sonuçlar çıkarılabilir,

ekonomik mücadelede başarılarını her gün bağıra bağıra haykıran iktidarın milleti aç-sefalet içinde yüzdüğünü varsayarak domuz etini helal kılmak zorunda kalmıştır :)

eğer durum böyle ise,

arkadaşlara katılıyorum ve :

bu da mı gol değil !!! :) diyerek sahayı terkediyorum,

ve

degazor35 çıkar :)

GoOoOoOOoLlLLL :) gOoOOoOooLLLLLL........gooOoOooOOoooOoLLLLLL YÜZYILIIIN GOLÜÜÜÜÜÜÜÜ GOLÜÜ-Ü ZZAAAAMANNNN

His yok, hareket yok, acı yok.. Leşmi kesildin?
Hayret veriyorsun bana. Sen böyle değildin.

Mehmet Akif Ersoy.

Leş kesilmiş bir toplum domuz yemiş neki. Münafık islamcı(!) basın ayaktamı uyuyor? Hadi papazın gazetesi zaman'ı geçtim... onlara sümüklü papaz efendileri domuzun bokunu yeyin dese, zerre miskal tereddüt etmez yerler.

O değilde başka hükümet yapsa kıçını bayrak eden anlı şanlı VAKİT gazetesine ne oldu? Ya islam medeniyeti diye inanç sömürüsü yapan hükümetin arpacısı YENİ ŞAFAK?

Haram olan ve olmayan 2 cesit jelatin var bunu biliyorum. Birisi hayvansal jelatin (domuz yerine diger hayvan kemiginden uretilenler ve domuzdan uretilenler) ve bitkisel jelatin. Hayvansal olanda ise cok yuksek ihtimal domuz eti kullaniliyor. Tabi bunun bitkisel mi hayvansal mi oldugunu firmaya sormak gerekiyor ki firma da hayvansal bile olsa yalan soyleyebilir.

O kadar detaya giren yazarlar da yillardir bira sarap fabrikalarinin acilmasina laf etmezler onlari acanlar candir cunku. Yani bir tarafin acigini bulmak icin islamin en ince ayrintisina kadar girenler baska konularda baska yorumlar yapabiliyor. Amac uzumu yemek degil de bagciyi dovmek olsa gerek =)...

Mesela domuz ciftligi turkiyede eskidir bundan da eskisi icki fabrikasidir. Icki fabrikasini da son hukumet kurdu diyemeyiz herhalde =).

It is commonly used as a gelling agent in food, pharmaceuticals, photography, and cosmetic manufacturing.

Wikipedia
Not: Bu arada jelatin sadece gidada degil eczacilikta, fotografcilikta, ve kozmetik sanayiinde de kullaniliyormus..

Yani bu kadar hassassaniz yillardir bu urunler Turkiye`ye ithal edilmektedir.

Yahu dersaadet kendini zorluyorsun, nasıl etsem de, "şu adamlar da haklı be kardeşim" demesem diye. Yahu içkinin üzerinde eşşek kadar içkidir, alkollü içecektir, diye yazıyor. Kimse farkında olmadan içki içmiyor. Domuz etini ise bu millete helal diye yediriyorlar, bu vebal kime ait söylermisin?

Kaybolan koyunun hesabını bana sorarlar, diyen bir hz.ömer titizliği nerde, bunların aymazlığı vurdumduymazlığı nerde?

İnancımız gereği domuz eti ve her türlü yan ürünleri haram kılınmıştır .. Konu basite alınacak bir konu deil gerçekten .. Peygamber efendimiz (s.a.v) e gelen bir sahabe yaptıkları gemiye benzer deni bineklerinin altına sürmek için domuz yağı kullanımında izin istemektedir , efendimiz ona dahi domuz yağı kullanımını yasaklamıştır ..
Gelelim sizin sıkıntınıza , :):) koyalım baştan , adam kafadan yazmış bakın şimdi şöyle şöyle cvplar gelecek diye ; senin zihniyetin seviyen bu kadar işte her açılan konu nun bi kenarına akp yi iliştirmeden yapamıyorsunuzki , hiçbir kendini bilen müslüman şu konuyu tasvip etmez kabul etmez , ama sizin derdiniz ne domuz la ne yağı ile varsa yoksa akp çamur ,haliyle karşı bir savunmaya maruz kalıyorsunuz Allah rızası için açın adam gibi bir konu tartışalım , menfaatlerimizi konuşalım hep beraber ne yapılabilir bunları konuşalım , dicem ama kapasite meselesi , şarapçının kıç ağrısı gibi , bi yerinize bişi olsa akp diye bağıracak durumdasınız :D
Mübalasız açtığını her konunun bir ucu akp ye illa dokunuyor , akp sizi bu kadar hoplatabildiğine göre demekki doğru giden bişiler var .. biraz objektif olmaya davet ediyorum ..

Yahu dersaadet kendini zorluyorsun, nasıl etsem de, "şu adamlar da haklı be kardeşim" demesem diye. Yahu içkinin üzerinde eşşek kadar içkidir, alkollü içecektir, diye yazıyor. Kimse farkında olmadan içki içmiyor. Domuz etini ise bu millete helal diye yediriyorlar, bu vebal kime ait söylermisin?

Kaybolan koyunun hesabını bana sorarlar, diyen bir hz.ömer titizliği nerde, bunların aymazlığı vurdumduymazlığı nerde?

Yani ustunde alkol yazinca ve icki fabriklarini baskasi kurunca mubah oluyorsa birsey demeye gerek yok. Kimseyi savundugum yok da sadece yeteri kadar objektif olunsa diyorum. Turkiyede dunya kadar domuz ciftligi oldugu bilinen gercek. Sanki bundan onceki hukumetler cok haram helal arastirmasi yapti da AKP yapmamis gibi sadece ona islami olarak yuklenmek bana nedense samimiyetsiz geliyor.

Onlar armudu hamuduyla goturmusse, ondan onceki hatta ilk burokratin ne kadar mal varligi varmis bir bakin ona da. AKP doneminde domuz yasak degilse ondan oncede yasak degildi. Sarap fabrikasi kurulmasi cumhuriyetin ilk donemine rastlar ve ustunde %x alkol var yazmasi onu mubah yapmaz. Turkiye`de gayriislami onca uygulama varken dedigim gibi amac samimi sekilde bunlari bulup kaldirilsin demek degil... Sadece elestirmek. Ekonomik alanda elestirilerin her turlusune katilirim ve Turkiyede parti sisteminin Turkiyeyi duzeltecegine de hic inanmadim. Burada adamlari islami kullanmakla elestirirken, elestiri biciminin de sadece bu konuya ozgu olarak islami kullanarak yapilmasi yine celiskidir. Cunku konu baska parti olunca ortada islam filan yokken, konu AKP olunca herkes alim edasiyla elestiriye girisiyor jelatin konusunda :durdurun

Sonuc olarak bunlar ne kadar haksizda ilk burokrat da o kadar haksizdir... Zaten asil Turkiye`yi kapitalizme bagimli yapan, degistirelemez seyler koyarak meseleyi helal haram degil de baska bir sekilde kanunlastiranlar yuzunden bu haldeyiz filan diyecekken bu elestiri gulunc. Yani agacin koku hastalikli sen surgunu niye curuk diye elestiriyorsun =).

Bu tür konuları yapan akp fakat sorumlu değil zihniyetindeki kişiler akıl, hakkaniyet ve objektif olma değerlerinden söz etmemeli. Komik olmak bir yana insanların değerlerine küfür eder gibi yaşayan insanlardan iğrenme hakkımı kullanmak istiyorum. Have you ever been falan filan diyede akıllı, kültürlü olunmuyor ki. Lütfen domuzunuzu yiyin ve konuşmayın.

Siz de ilk burokratinizin hediyesi olan ickinizi icin ve bundan onceki hukumetler doneminde de olan yediginiz domuzlari anmadan sadece son 15 yillik donemde yediklerinizi anin. Tesekkurler

bu işi ciddiye alan her kim olursa olsun , endonesia nın öncülüğünü yaptığı dünya helal gıda birliğinin tespit ettiği ürünleri tüketmeli .. her ülkede bu helal gıda standartlarına uygun gıda üretimi yapan firmalara rastlamak mümkün , heleki türkiyemizde .. sıkıya geldiğinizde hani ayet hadis aramak için yardıra yardıra googleye yazıyorsunuz ya hah işte oraya helal gıda diye yazın size hangi gıdalar helal sertifikalı tek tek çıkartacaktır ... haramda bizim elimizde helal de yoksa şu bunu yasaklamış şu bunu yasaklmamış , geçeksiniz onu .. Başörtüsünüde serbert bıraktı kaç taneni başbakan dedi diye baş örtüsü taktı ? yada namaza başladı ????

Yıllardan beri halk devletini,siyasi partisini korumak için.. ki devletin, siyasi partinin yanlışları olsa bile bunu başkalarının yanlışlarıyla örtbas etmeye çalışır.

Ama koskoca ülkede bi akıllıda çıkıp diyemez.
Bu yanlıştır ya.. Yanlışı başka şeylerle örtbas etmek yanlışların büyümesine yol açar. Ben iktidar sahiplerini korumak,kollamak durumunda olacak bi mal,robot,gerizekalı değilim. Seçtiğim parti, kurulan hükümet bana karşı sorumlu olacaktır. Ben onu değil o benim haklarımı koruyup , kollayacaktır.

İşte bu denilmediği için. Bu halkın başına geçenlerin sadece isimleri değişiyor. Halkın tepesine biniyorlar iyi kötü.. biri daha fazla biniyor biri daha eksik fark bu oluyor.

Domuz ve domuz ürünlerininde üzerinde açıkça bunun belirtilmemesi yanlıştır.
İçki fabrikası kurulması açık bi doğrudur. Zorla gel iç diyen yok ama domuz etini yememek isteyipte, bilinçsiz yedirilen bir kitle yıllardan beri ara ara haberlere çıkar.

İnancımız gereği domuz eti ve her türlü yan ürünleri haram kılınmıştır .. Konu basite alınacak bir konu deil gerçekten .. Peygamber efendimiz (s.a.v) e gelen bir sahabe yaptıkları gemiye benzer deni bineklerinin altına sürmek için domuz yağı kullanımında izin istemektedir , efendimiz ona dahi domuz yağı kullanımını yasaklamıştır ..
Gelelim sizin sıkıntınıza , :):) koyalım baştan , adam kafadan yazmış bakın şimdi şöyle şöyle cvplar gelecek diye ; senin zihniyetin seviyen bu kadar işte her açılan konu nun bi kenarına akp yi iliştirmeden yapamıyorsunuzki , hiçbir kendini bilen müslüman şu konuyu tasvip etmez kabul etmez , ama sizin derdiniz ne domuz la ne yağı ile varsa yoksa akp çamur ,haliyle karşı bir savunmaya maruz kalıyorsunuz Allah rızası için açın adam gibi bir konu tartışalım , menfaatlerimizi konuşalım hep beraber ne yapılabilir bunları konuşalım , dicem ama kapasite meselesi , şarapçının kıç ağrısı gibi , bi yerinize bişi olsa akp diye bağıracak durumdasınız :D
Mübalasız açtığını her konunun bir ucu akp ye illa dokunuyor , akp sizi bu kadar hoplatabildiğine göre demekki doğru giden bişiler var .. biraz objektif olmaya davet ediyorum ..

Ülkeyi karikatüre çevirdiler. Hangi adam akıllı konuyu tartısacaksın ? Saglıkta devrim diyorsunuz , yaşadıklarımı yazıyorum hastahanelerde sesiniz cıkmıyor .

Terörün bittigini söylüyorsunuz adamlar ellerini kollarını geze geze geziyorlar sesiniz cıkmıyor.

Belediyeler calısıyor diyorsunuz semtin belediye caddesi üzerinde yol yüzünden aracımın egzos borusu kırıldı.

İşinden cıkarılan eniştem 2 tane çocukla borcunu bitirdigi eve 200 bin tl faiz kararıyla bogusuyor.

Büyük icraat diyorsun , kimse yapmamış diyorsun çocuklara tarihi gecmiş süt dagatıyorsun.

Daha yazmama gerek var mı ? sen bunları görmezden geliyorsan ben seninle oturupta adam akıllı tartısmam.

Bunları yaşayıp dile getirmek akpye çamur atmaksa bunun adı evet çamur atıyorum. Akpden ve onlardan ileri derecede nefret etmemin bir nedeni de ne biliyor musun ?

Şehit çocuguyum adamları haburdan soktugunuzda annem hüngür hüngür agladı televizyon karsısında.

Askerler şehit oldugunda erdoğanın facebook sayfasında millet ne şehitlere allah rahmet eylesin demiş ne de başsağlıgı dilemişler. yazdıkları tek şey "ALLAH seni başımızdan eksik etmesin" Ben bu konudan rahatsız olup ne kadar duyarsız olduklarını , şehit çocugu olarak bu düsüncesizliklerinden utandıgımı söyledim.

Bana ne dediler biliyor musun ? Baban senin gibi vatan hainleri yüzünden şehit olmştur. ve bunu sadece 1 kişi demedi. O haberlerden sonra acım tazelenmiş , bu acıyı ortaya koyarark yorum yapmısım sözde müslüman akpliler bir başın sağolsun nur içinde yatsın dememiş. Nasıl müslümansın ? Nasıl insansın ? Nasıl bi onur ? nasıl bi haysiyet ? nasıl bir ŞEREF ???? Hatta yazdıkları bütün msjların görüntülerini alıp burada yayınlamıştım. Şimdi aradım ama bulamadım.

Şimdi sen gel bana de ki haksızsın. O zaman da sana tek kelime etmem. Ne oldugunu zaten belli edersin....

αqqα уєкяυ;5491648' Alıntı:
Ülkeyi karikatüre çevirdiler. Hangi adam akıllı konuyu tartısacaksın ? Saglıkta devrim diyorsunuz , yaşadıklarımı yazıyorum hastahanelerde sesiniz cıkmıyor .

Terörün bittigini söylüyorsunuz adamlar ellerini kollarını geze geze geziyorlar sesiniz cıkmıyor.

Belediyeler calısıyor diyorsunuz semtin belediye caddesi üzerinde yol yüzünden aracımın egzos borusu kırıldı.

İşinden cıkarılan eniştem 2 tane çocukla borcunu bitirdigi eve 200 bin tl faiz kararıyla bogusuyor.

Büyük icraat diyorsun , kimse yapmamış diyorsun çocuklara tarihi gecmiş süt dagatıyorsun.

Daha yazmama gerek var mı ? sen bunları görmezden geliyorsan ben seninle oturupta adam akıllı tartısmam.

Bunları yaşayıp dile getirmek akpye çamur atmaksa bunun adı evet çamur atıyorum. Akpden ve onlardan ileri derecede nefret etmemin bir nedeni de ne biliyor musun ?

Şehit çocuguyum adamları haburdan soktugunuzda annem hüngür hüngür agladı televizyon karsısında.

Askerler şehit oldugunda erdoğanın facebook sayfasında millet ne şehitlere allah rahmet eylesin demiş ne de başsağlıgı dilemişler. yazdıkları tek şey "ALLAH seni başımızdan eksik etmesin" Ben bu konudan rahatsız olup ne kadar duyarsız olduklarını , şehit çocugu olarak bu düsüncesizliklerinden utandıgımı söyledim.

Bana ne dediler biliyor musun ? Baban senin gibi vatan hainleri yüzünden şehit olmştur. ve bunu sadece 1 kişi demedi. O haberlerden sonra acım tazelenmiş , bu acıyı ortaya koyarark yorum yapmısım sözde müslüman akpliler bir başın sağolsun nur içinde yatsın dememiş. Nasıl müslümansın ? Nasıl insansın ? Nasıl bi onur ? nasıl bi haysiyet ? nasıl bir ŞEREF ???? Hatta yazdıkları bütün msjların görüntülerini alıp burada yayınlamıştım. Şimdi aradım ama bulamadım.

Şimdi sen gel bana de ki haksızsın. O zaman da sana tek kelime etmem. Ne oldugunu zaten belli edersin....

Rabbimden babanıza rahmet sizlere de sabır diliyorum ..
şehit makamı , bizim idrek edebileceğimiz aklımızın erdiği bir makan deildir .. Rabbimden diliyorum İnşallah bizlerde şehit olma şerefine nail oluruz ..

Bak bahsettiğim resimde bu dur ;

F

709ca7641f.jpg

2765ec2a63.jpg

c8dd25629d.jpg

d7ba50ec9b.jpg

benim gibi adama vatan haini diyecek kadar bile gözleri dönmüş.

Hey gidi zamanın arenası hey gidi uğur dündar başını yemeselerdi şimdi bangır bangır haberler yapar yediremezlerdi bize o pislikleri.

karısı tarihi eser kaçakçısı , kendisi de ergenekonda ismi anılanlardan . o şimdi kendi kıçını kurtarma derdinde seninki ile pek ilgilenemez :D

Geri