yemekteyiz proğramı hakkında ne düşünüyorsunuz...

yemekteyiz proğramı ile alakalı düşüncelerinizi alabilirmiyim

• güzel yemeklerin yapıldığı bir proğram

Kullanılan: 4 3.7%
  • insanların birbirine saldırmak için bahane aradığı bir proğram

Kullanılan: 104 96.3%

• Kullanılan toplam oy
    108
ilk defa ortam görmüş kimliksiz kişiliksiz fikirsizlerin buluşma noktası ...

Zaten turk televiziyonunda dogru durust bir program olsa... bu ulke bu hale gelmezdi

B.k gibi para olduğundan ne yapcaklarını şaşıran,herkeze yüksekten bakan,zavallı embesil insanlar :mad::mad:

rezillikte ön sırada giden bir program..nimetlere söylemedikleri şey kalmıyor..buda yetmiyor gibi evlerine gelen misafire ve misafir olark gittikleri eve saygısızlık hat safhada..nerde Türk milletinin misafirperverliği..sonrada Avrupa neden Türkleri sevmiyor Türkler neden geri kalıyor..kendi arasında bile düzen kuramayan insanları yıkmakta çok kolay oluyor haliyle ;)

insan güruhlarının biraraya geldiği bir program

insanların birbirine saldırmak için bahane aradığı bir proğram :D

Tum KoLpaLarın 1 Araya GeLıp IzLeyenLerın KendıLerıne SövmeLerı Icın eLinden GeLeni YaptıkLarı 1 Proqramdır Yemekteyız.. [ ÖzeT] =)

öncelik ile bu oyları kullanan arkadaşların doğru karar verdiklerine inanıyorum

kendi açıklamama gelince ben hayatımda böyle bir yarışma görmedim yemek bahane nedeni şahane :)

yarışmacılar 10.000 ytl almak için birbirlerini kötülüyorlar yani kimse kimsenin hakkına sadık kalmıyor açıkçası

türk halkının ne kadar çabuk kandırılacağı abuk subuk reyting maymunluklarının olduğu akıllıca hazırlanmış konsept

afiyet olsun türk halkı :D

acayip baydı !!
eh bide türk olma özelliğini kullanarak güzel olabilme şansınıda kayıp ettirdiler.

show tv her programın suyunu çıkarıyor tutuLdumu,önce var mısın yok musun şimdi ßu sıktı artık =)

yemekteyız deyılde rezaletlerdeyız demesı daha Iyı olurdu Buna Benzer Öyle dolu cıktı bu Yüzden
okan Bayülgenı kutluyorum medya Maymunlrını cıkarıyor bol bol GülÜyoruz tv bırsey yok Mecur ızlıyoruz Bır Yemek yapıyorlar Hayatımda Görmedım yemekler Mıdem haytta Kaldırmaz Onları Yıyecegıme 1 mılyonluk döner bana Kebab:)

türk kültürünü mahvettiler...

katılıyorum

Geri