Yenİ EĞİtİm DÖnemİnde Yİne Bİrlİkteyİz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herhangi bir ürünün tanıtımı (reklam sunusu)

herhangi bir ürünün (herşey olabilir sadece adının özgün olması gerekiyo, yani markayı bizim yaratmamızı istiyo) tanıtımını yapan en fazla 5 sayfalık bir sunum. elinizde varsa ya da uğraşabilirseniz cok sevinirim...

son 10 yılın öss biyoloji hücre ile ilgili çıkmış sorular çözümler lazım

tez ödevimde bana yardımcı olursanız çok sevineceğim hiçbiryerden indiremiyorum
1-çeşitli organik tarım üreticiliklerinde sulamanın karşılaştırılması?
2-organik tarım yetiştiriciliğinin amacı,önemi,yararı?
3-organiktarımda sulama yöntemlerinin amacı,yararı?
bu konularda yardım bekliyorumm lütfen biri bana yardım etsin.şimdiden teşekkürler

http://www.odevsitesi.com/odevler/2007_8/170877-organik--tarimin-turkiye-ve-dunyadaki-onemi.htm

Arkadaşım öncelikle açtığın konu için çok teşekkür ederim nette bulurum ümidi ile aradım taradım ama ben bulamadım geçmiş bden bu ödev işleri ama yardım ederim de de söz verdim ne yapcam bilmiyorum sen bi el atsan da bulsak şu ödevi ....
Ödev şöyle bir şeymiş en az 10 Adet ülkemizdeki tarihi köprülerin geometrik şekillerinin incelenmesi, şemaları, hesaplamaları ve yapı türü. Benim aribime giden bu bi matematik ödeviymiş.. Zannederim PC ortamındaki şemalı bilgi bizim için yararlı olacaktır.

Mükün müdür kardeşim ..... kolay gelsin

s.a. abi ben,m en acilinden tümevarım ve diziler konulu odev goturmem gerekiyo yardımcı olursan çoook sevinirm cvbını umut bakıslı gozlerle beklioyrum:))

konuyla ilgilenilmediği için sabitten alındı ve kapatıldı...
konuyla yeniden ilgilenmeye başladığın zaman pm atman yeterli mObİdİk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri