Yeni İslam Anlayışı Projesi...

Ben yönetici değilim takdir onların.ama bu başlık altındada iğrenç küfür görmedim .Kastettiğiniz Kubilay ı katledenler için söylenense o insanlıktan çıkmış ruh hastaları zaten söylenecek herşeyi hakediyorlar.Söylenen hiç birşey dinimi hedef almıyor.başkada bir cevap vermeyeceğim iyi geceler.

apo ya sayın diyen zihniyet için Kubilayı şehit eden eden nakşi köpeklerine laf etmek büyük günak büyük saygısızlıktır bunun için tepki gösteriyor bunun için bize zavallı diyor bunun için tükürük ten bahsediyor bunun için salyalarıyla forumu kirletiyor...

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:clap:clap

alet edilemez ama kullanılır yaniii öylemiii:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

siyasete alet edilemiyor ama kullanılabiliyor:durdurun:durdurun:durdurun

senin seviyene inip güzel bi cevap veriyim

ben yazdıgım mesajda siyaset kelimesini hiç kullanmamışım bile ama sen nerenden çıkardın bilmiyorum

sana ve senin gibi anlama sıfatı zayıf arkadaşlara alet etmekle kullanmak arasındaki farkı anlatırdım ama çok uykum var uyucam:durdurun:durdurun:durdurun

Şıracının şahidi bozacı...

ya da

Korler sagırlar birbirini agırlar...

ya da

Tencere yuvarlanmıs kapagını bulmus

ya da

............................................................................

Daha ne deyim :durdurun:durdurun:durdurun

cevap veriyorum derken kendini nekadar küçülttüğünün farkındamısın

apo ya sayın diyen zihniyet için Kubilayı şehit eden eden nakşi köpeklerine laf etmek büyük günak büyük saygısızlıktır bunun için tepki gösteriyor bunun için bize zavallı diyor bunun için tükürük ten bahsediyor bunun için salyalarıyla forumu kirletiyor...

Kubilay ın şehadetine neden olan iğrenç olay herşeyden önce bir cinayettir kardeşim.Bu katillerin yaptıklarını mazur görmek ‘suçu ve suçluyu övmek’tir buda Anayasa ile düzenlenmiş bir suçtur..

kuranı kerimi kimse hiçbir sebebe alet edemez

senin seviyene inip güzel bi cevap veriyim

ben yazdıgım mesajda siyaset kelimesini hiç kullanmamışım bile ama sen nerenden çıkardın bilmiyorum

sana ve senin gibi anlama sıfatı zayıf arkadaşlara alet etmekle kullanmak arasındaki farkı anlatırdım ama çok uykum var uyucam:durdurun:durdurun:durdurun

cevap veriyorum derken kendini nekadar küçülttüğünün farkındamısın

siyaset kelimesini nerden çıktığını soruyorsun
''kuranı kerimi kimse hiçbir sebebe alet edemez'' __diyorsun
bu sebep siyasi menfeat olamazmı siyasi menfeat için için alet edilemezmi ,kullanılamazmı????

Geri