Yeni 1 Arkadaşlık Scripti

niye 2 kez veriyın ki verdiysen boşuna forum kirliliği ne diye yapıyon

yaw özür ozaman yanlış anlamışım hemende kzıyon yaw

anlamadan etmeden konusma yaa akıl veriyon bide 2. verdiğim yer burası

brawoo bu adeting deilmi yeni bi templates yapılmış gibi geldi bana :)

aedeting deil heralde emeeting scriptin ismi tam incelemedim gerci

bunu nasıl turkcelestırırız anlatırsan sevınırım

arkadaslar install/inc/run_zip3.php yüklerken hata veriyor ve 2.sorum su hatayida nasil giderebilirim

Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/ilovee/dating/install/setup_header.php on line 2
Site error: the file /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/ilovee/dating/install/setup_header.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader__4.4.so to be installed by the site administrator.

SAYGILARIM LA

FIKRI

fikrix' Alıntı:
arkadaslar install/inc/run_zip3.php yüklerken hata veriyor ve 2.sorum su hatayida nasil giderebilirim

Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/ilovee/dating/install/setup_header.php on line 2
Site error: the file /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/ilovee/dating/install/setup_header.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader__4.4.so to be installed by the site administrator.

SAYGILARIM LA

FIKRI

dostum ioncube yuklu olması lazım hostunda localhostta çalışmaması normal varsa hostun hosta at bu hatayı vermez.

ionCube sorunu var bu scriptte, script şifrelenmiş,b azi yerleri editleyemiyoruz

script keylecalışıyo Arkadaşlar key yoksa kırmaktan başka şansınız yok

ben kurucam

acaba sıfre ıstermı yada sıfresını nasıl bulabılır bılen varmı

Warning: chmod(): Operation not permitted in /home2/k*****/public_html/haydi/install/fnc.php on line 0
../chat/inc/config.php is writable:

100$ a Keyini satıyorum 4.7 versionunun isteyen varsa buyursun

License Key i nerden buluruz lütfen yardim .... scripti paylasan arkadasim key varsa verirmisin

Geri