Yeni Aciklar Sadece HackHell icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muslumhack

New member
Reaction score
0
BeN Müslüm HaCK 17 Yıldır Sanaldayım Ekmeimi sanaldan kazanırım..

Hergün Yeni Acıklar bulurum ;)

HACKED...

Iam not an hacker ı am a security prof.....

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

EverryThing For HackHell

İngilizcem Cok iyidir Bunun Yanında Almancamda Vardır ;)

Hackhell de de Calisabilirim DarK Angel Uygun Görürse ;)

MuslumHack Will Hack Alot of SySTem For HACKHELL

hoşgeldin bakalım ama bazı şeyler hemen olmaz...

hoş geldin hocam sen paylaşımlara başla görev zaten gelecektir görev verin paylaşım yapayım demekle olmaz

hoşgeldin marifetlerini görmek isteriz

hoşgeldin...

ilk once hosgeldin diorum ve sonra az laf cok is diorum

aramıza hoşgeldin..
iyi forumlar..

Eywallah dsotlarım ;) blackwolf cok doru demiş az laf cok iş

hoş geldin iyi forumlar göster biraz marifetlerini .......

yav 17 yıl önce sanal alem mi wardı?bn yetişemedim de:D:Dheralde sanal derken arkadaş telefonu felan da katmış o da bi anlamda sanal tabi:D:D

maridetlerini görcez:S

• 1962, vizyon, Licklider, MIT "Galactıc Network"
  • 1961, Kleinrock, MIT, "packet switched network" makale
  • 1963, Paul Baran, Rand, "nükleer savaş"
  • 1965, Mass, California, -telnet?
  • 1969, ilk ARPANET'nodel' UCLA
  • 1972, "public demo", email, DoD
  • 1972-80, redesign,TCP/IP, standarts
  • 1984-85, Janet/NFSNET/Junet
  • 1991, Gopher, Wais, Web
  • 1993, Mosaic, Ncsa httpd
  • 1960 - ,Bush, Hypertext

Türkiye'de İnternet'in Gelişimi

Türkiye Internet'e Nisan 1993'ten beri bağlıdır. İlk bağlantı ODTÜ'den gerçekleştirilmiştir. 64kbit/san hızında olan bu hat, çok uzun bir süre, tüm ülkenin tek çıkışı olmuş ve ilgili arkadaşlar büyük bir özveriyle Internet'i tüm Türkiye'de (öncelikle akademik ortamlarda) yaygınlaştırmaya çalışmışlardır. Ege Üniversitesi'nden olan bağlantı ise, 1994 başlarında, 64kbit/san. hızı ile gerçekleştirilmiştir. Ardından sırayla, Bilkent Üniv(1995Ekim), Boğaziçi Üniv(1995 Kasım) ve İTÜ(1996 Şubat) bağlantıları gerçekleşmiştir. 1996 yılı Ağustos ayında da Turnet çalışmaya başlamıştır. 1997 yılına gelindiğinde, akademik kuruluşların internet bağlantısını sağlayan ULAKNET çalışmaya başlamış ve üniversiteler nispeten hızlı bir omurga yapısıyla birbirlerine bağlanmış ve internet kullanır hale gelmişlerdir. 1999 yılı içerisinde, ticari ağ altyapısında büyük değişiklikler olmuş ve TURNET'in yerini TTNet adında yeni bir oluşum almıştır. 2000'lerin başında; ticari kullanıcılar TTNet omurgası üzerinden; akademik kuruluşlar ve ilgili birimler de Ulaknet omurgası üzerinden internet erişimine sahiptir. Ayrıca bu iki omurga arasında yüksek hızlı bağlantı mevcuttur.

Şu anda Türkiye'nin Internet çıkışını sağlayan merkezler dört grupta toplanabilir:

• Üniversiteler ve akademik kuruluşların internet bağlantı çıkışları;
  • Genellikle ticari kurulusların ve Internet Servis Sağlayıcılarının (İSS) yararlandığı TTNET çıkışları
  • Diğer bazı özel şirketlerin ve servis sağlayıcıların, TTNET ile yaptıkları İnternet Erişim Noktasi (İEN) anlaşması sonrasında kullandıkları firma bazlı doğrudan yurtdışı internet çıkışları.
  • Bunların dışında kalan diğer bağlantılar

Önce kendini göster..; ) ..Aramıza hoşgeLdin....

aramıza hosgeldin paylasımlarınla bieyerlere gelebilirsin

sanal alemde adam görünenlerin çoğu realde 3 kurush bile etmezler..Sözüm meclisten dışarı..Aramıza hoşgeldin...

illegal calısırım adım ilk kez hackhell icin bole sacma bir isim koydum yoksa gercek takma adım bu deil :) nese zaman herseyin ilaci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri