Yeni Başlayanlar & Yardım | Security | Keylogger & Trojen Security | Mod Adaylığı

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

WoLF

Guest
Yeni Başlayanlar & Yardım | Security | Keylogger & Trojen Security | Mod Adaylığı

Arkadaşlar Yeni Başlayanlar & Yardım | Security | Keylogger & Trojen Security alt bölümler için mod adayıyım.Eskidende başvuru yapmıştım ve hatta kendim başvurumu geri çekmiştim.Gerekçem ise yeterli bilgim olmayışı idi fakat şimdi genel olarak security - güvenlik bölümüne değil sadece başta ve başlıkta belirttiğim 3 alt bölüm için mod adayı olmaya karar verdim tabi siz de uygun görürseniz.

Şimdiden herkese çok teşekkürler.​

Çok az - oLur bence
benim oyum +
umarım Mod oLursun KemaL abi : )

geçen sefer neden konuyu kapattırdıysan... : )

o zaman da + vermiştim şimdi de + : )

hakkında hayırlısı olsun.

+ Olumlu.....

geçen sefer neden konuyu kapattırdıysan... : )

o zaman da + vermiştim şimdi de + : )

hakkında hayırlısı olsun.

geçen sefer tüm güvenlik bölümü için adaydım ve oraya mod olmak için epey bilgi gerekeceği kanaatindeydim ve o bilgi bende yeteri kadar olmadığından vazgeçmiştim şimdi ise sadece o 3 alt bölüm için adayım.

Bu forumda mod oLmayı her şekiLde hakediyorsun.Gerek kişiLiğin,gerek yardımseverLiğin,gerek aday oLduğun böLümLere iLgin..vs birçok konuda örnek oLuşturacak bir profiLin var..

Yönetime yakışacak bir isimsin ve sana veriLen görevi layıkıyLa yerine getireceğine eminim..

Şimdiden hayırLı oLsun kardeşim..

+1881

Hayirli olsun + :smile:

benden olumlu(+) kemal..zaten antivirüs/koruma olayına senden daha fazla önem veren birisini görmedim.. yardım konusunda da elinden geleni yapıyorsun =)

Hakediyorsun Bence.. Görevinin Hakkını Verebileceğini Düşünüyorum.

+1903

Hakediyorsun.. Gerek efendıLıgın gerek onLine süren gerekte bıLgın..

++ oLiver pascaL nouma [ Pozitif ]

Nerede bir ''yardım'' çağrısı varsa seni orada görmek mümkün..forumun en yardımsever üyelerinin başında geliyorsun..arkadaşlarımın da dediği gibi forum içerisindeki duruşun da artı özellik olarak kendini gösteriyor..uzun sözün kısası; hayırlı olsun.. seçilirsen görevini layıkıyla yerine getireceğinden en ufak şüphem yok..

+1903

Bizim gönlümüzde zaten modsun kemal hayırlı olsun.

adam gibi adamsın hackhell'e yakışıyosun o mavilerin artık siyaha dönüşmesi gerektiği kanaatindeyim =)

artı forever kardeşim

Hayırlısı Olsun :smile: (+)

+ tabiki kankam inş. olursun. ;) orayı senin kadar hakeden görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri