Yeni Baykallar Yetişecek

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
baykal-denize.jpg

Yeni Baykallar Yetişecek 50% 75% 100% 125% 150% 175% 200% 12 Ocak’ta açılacak Parti Okulu’nda ilk dersi Genel Başkan Deniz Baykal verecek.
CHP İstanbul İl Başkanlığı partililerin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla, “Parti Okulu” eğitim faaliyetlerini hayata geçiriyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı, tabanla buluşma amacı taşıyan “Cumhuriyet Halk Evleri” (CHE) projesinin ardından şimdide partililerin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla Parti Okulu faaliyetlerine başlıyor. CHP İstanbul İl Başkanlığı, Gençlik Kolları üyelerinin ideolojik ve politik donanımlarını güçlendirmek amacıyla “Parti Okulu” adı verilen bir eğitim programı başlatıyor. Ocak 2008 tarihi itibariyle hayata geçirilecek olan Parti Okulu'nun ilk eğitim dönemi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın vereceği ders ile başlayacak.

Baykal, 12 Ocak 2008 tarihinde açılacak “Parti Okulu”nun ilk dersinde, "Sosyal Demokrasi'nin Tarihsel Evreleri, Günümüzdeki Durumu ve Geleceği"ne ilişkin düşüncelerini gençlerle paylaşacak. Doçentlik tezi "Siyasal Katılım ve Sosyal Demokrasi" olan Deniz Baykal'ın başlatacağı ders programı, siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler, medya-iletişim alanlarında önemli isimlerin verecekleri derslerle devam edecek.
CHP İstanbul Gençlik Kolları’na yönelik hazırlanan eğitim programı daha sonra genişletilerek siyasete ilgi duyan tüm gençlere yönelik olarak sürdürülecek.

CHP Gençlik Kolları Üyesi Demir Büyüközkan’ın eşgüdümünde hazırlanan eğitim program kapsamında, dış politikadan yerel yönetimlere, CHP’nin tarihsel köklerinden, sosyal demokrasinin gelişimine uzanan konular da ele alınacak.​

http://www.habervakti.com/detay.asp?id=43728&kat=Politika

Allah korusun ya, tovbe deyın, bu ulke bır tanesınden yeterı kadar çektı ve çekmeye devam edıyor. Fazlasını kaldıramaz bu ulke. Bize de yazık ayrıca, insanda sınır bırakmıyorlar.

Allah hepimize bol bol sabır versin o zaman...

Hadi hayırlısı. bunlardan 15 20 tane olursa sen seyret curcunayı. ama birde şöyle bir durum var baykalın değil başkasına kendisine bile tahammülü yok. bırakır mı koltuğu. baykal ölesiye yetişenlerde davasından vazgeçer...

olanı işe yaramıo yetişecek olan ne işe yarayacak ?

Münkün değil yetişemez.Çünkü Türk siyasi hayatında baykal gibi becerikisz baykal gibi girdiği her seçimi kaybeden ama yinede birn bir bizans oyunlarıyla koltuğu bırakmayan bir kişi daha gelemez

Yeni Erdoğanlar Ankarada Yetişir. Şehrimiz evimizdir afişleri ile Siyaset kursları mı ne açıyorlarmış ?

Yeni simge bayraktarları yetiştirilecekmiş. Açık İlan verildi.

Ayvayı yedik desene ...Bi tane yetmiyor yenileri gelcek.. :S

abooo bu ulkeden gacmag lazım sımdıy nereye de gıtsekkı yahu!!!

yeni baykallarim ......ben amerikaya taşınıyorum

Allah korusun ya, tovbe deyın, bu ulke bır tanesınden yeterı kadar çektı ve çekmeye devam edıyor. Fazlasını kaldıramaz bu ulke. Bize de yazık ayrıca, insanda sınır bırakmıyorlar.

Allah hepimize bol bol sabır versin o zaman...

Chp iyi çöküşe geçecek desenize :D

Öbür yandan da yeni baykallar akp ye yeni yeni oylar demek :(

Yandıkkk Wallaha:)

Hadi hayırlısı. bunlardan 15 20 tane olursa sen seyret curcunayı. ama birde şöyle bir durum var baykalın değil başkasına kendisine bile tahammülü yok. bırakır mı koltuğu. baykal ölesiye yetişenlerde davasından vazgeçer...

olanı işe yaramıo yetişecek olan ne işe yarayacak ?

Münkün değil yetişemez.Çünkü Türk siyasi hayatında baykal gibi becerikisz baykal gibi girdiği her seçimi kaybeden ama yinede birn bir bizans oyunlarıyla koltuğu bırakmayan bir kişi daha gelemez

oluşum güzel ama baykal yetiştirme fikrine katılmıyorum

Yeni Erdoğanlar Ankarada Yetişir. Şehrimiz evimizdir afişleri ile Siyaset kursları mı ne açıyorlarmış ?

Yeni simge bayraktarları yetiştirilecekmiş. Açık İlan verildi.

Bana biri desin ki

Bu adam bunu bunu yaptı

Ben bu yüzden bunları dedim

Bu Baykal ne yaptıda bu kadar adama Dü$man oldunuz ??

Siyaset Piyasası baya karışcak gibi!!!

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2569639' Alıntı:
Bana biri desin ki

Bu adam bunu bunu yaptı

-:D Çok güzel yakalamışsınn...sorunun cevabı belki bu mesajda olabilir

-AKP Öyle birini seçip CHP nin başına versinki kesinlikle Deniz Baykal kadar başarılı olamaz
-Deniz Baykal AKP ye çalışsaydı AKP den maaş alsaydı belkide bu kadar başarılı olmazdı
-AKP lilerin sn R.T.Erdoğandan sonra belkide ençok sevdikleri insan sn Deniz Baykal olsa gerek...

-:D Çok güzel yakalamışsınn...sorunun cevabı belki bu mesajda olabilir

-AKP Öyle birini seçip CHP nin başına versinki kesinlikle Deniz Baykal kadar başarılı olamaz
-Deniz Baykal AKP ye çalışsaydı AKP den maaş alsaydı belkide bu kadar başarılı olmazdı
-AKP lilerin sn R.T.Erdoğandan sonra belkide ençok sevdikleri insan sn Deniz Baykal olsa gerek...

Suç bizim milletimizde

O kadar unutan 1 milletiz ki

Yılların siyasetcisi Baykal'ı

2 Gunluk adamlara Degismeye hazırlar

Nasıl 1 ımaj cızmı$ bu adamlar boyle

Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz..Baykal muhalefet yapamıyor görünüyor ama en babasını yapıyor.
Ne yapsın , Bahçeli gibi her dediklerine "HE" diyip , milletin tepkisindenmi kurtulsun ?
Ne yapmadı mesela Deniz Baykal muhalefet adına ? Parti liderliği adına ?
Din'i kullanıp Başbakan'mı olsun ? Kömür dağıtıp Başbakan'mı olsun ?

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2569639' Alıntı:
Bana biri desin ki

Bu adam bunu bunu yaptı

Muhalefet demek sadece recep tayyip le yarışmak yada kusur bulmak değildir.
Ne derlerse olmaz demekte değildir. Türban sorunu var diyor iktidar. Mhp de bundan yana.
Baykal da sadece "olmaz , sonu kötü olur" cümlesi. Muhalefet bu mudur. Olmaz diyorsan en güzelini sen ortaya koyup konuşacaksın.

En güncel konu.
1. si türban sorunmudur değilmidir. Eğer sorunsa yılların tecrübelisi bu yeni yetmelere
bilgileri ve önerileriyle muhalefet olmalıdır. Bir alternatifi olmalıdır. Milleti kendine taraf yapmalıdır. Sadece olmaz efendim demekle olmuyor. Adamlar zeki milletin telinden
çalıyor ve millette söylüyor. sahne kurulmuş. Baykal alternatif ses olamadığı için
herkese bu olanlara alkış tutmuş gibi geliyor.

Zaten o seçim yenilgisinden sonra (milletvekili sayısını yarı yarıya düşürdükten sonra)
o koltukta olmamalıydı.

Baykal bana bir şey yapmadı. 6 yıllık muhalefetinde hiç bir şey yapamadı.
Millet ikiye bölündü Akp liler , Diğerleri. Chp liler diye bir şey kalmadı.

Baykal chp gibi ulu önder atatürkün kurduğu partinin imajını deniz baykalın partisi imajıyla
değiştirp chp ye cumhuriyet tarihinin en büyük yenilgisini yaşattı ve hiç onurlu bir başkan
gibi davranmadı.

Biz baykala düşman değiliz, baykal bizi utandırıyor. Niye : CHP bu değil.

Peki sen bize Baykal 6 yıllık muhalefetinde ne kadar yol kat etti söyleyebilir misin.

Seçimler de doğu illerinin hiç birini gezemedi. Diyarbakır a gidemedi. Chp nin
Diyarbakıra gitmediği nerde görülmüş. Diyarbakır daki oy oranlarına bakın. Eskiden nasıldı
Şimdi nasıl. Doğu da Chp yok niye yok. Nasıl yok edersin Deniz Baykal.
Bu parti sana böyle verilmedi ve tapulanmadı. Sen Chp lileri bile kendine küstürdün. Nasıl politik bir adamsın.

Uzun lafın kısası bence Chp bu değil. Böyle olmamalı. İktidar olmasa da bu kadar düşürülmemeli.
Al sana istatistik.

1965
65 seçimlerinde Türkiye genelinde %28.75

1969
69 seçimlerinde Türkiye genelinde %27.37

1973
Türkiye genelinde %33.29

1977
77 seçimleri Bülent Ecevit'in "Karaoğlan" günleridir. "Hakça düzen", "ak günler" gibi sloganları yükselten Ecevit sol söyleme gittikçe daha çok sarılmakta, rakipleri tarafından da "komünist Ecevit" ve "ortanın solu Moskova yolu" diye eleştirilmektedir. Ecevit 77 seçimlerinde Türkiye genelinde %41.39 oy alarak solun seçim tarihinin en büyük başarısını kazanmıştır.

1983
12 Eylül'ün ardından girilen bu ilk seçimde CHP'nin devamı niteliğindeki HP, Türkiye'de %30.46,

1987
87 seçimlerine iki sol parti girildiği için SHP'nin oylarında düşüş yaşanmıştır. Türkiye genelinde %24.74 oy

1991
Türkiye genelinde %20.75 oy alan SHP,

1995
95 seçimleri CHP tarihinde Deniz Baykal serüveninin başladığı seçimlerdir. SHP-CHP birleşmesinin ardından partinin başına geçen Baykal'la birlikte parti büyük bir oy kaybı yaşamış ve Türkiye genelindeki oyları %10.71'e düşmüştür. Türkiye genelinde 10 puan kaybeden CHP

1999
CHP o seçimde Türkiye genelinde %8.71 oy alarak baraj altında kalmış,

2002
Türkiye genelinde %19.41 oy

2007
2007 seçimlerine DSP ile birlikte girip Türkiye genelinde %20.79 oy alan CHP

Ne düşünmeliyiz. Sen söyle. Solun hali bu.

Geri