Yeni bir bolum..?

DaRK34

New member
Reaction score
0
Daha once solendımı bılmıyorum fakat banlanan kullanıcıların gerekcelerıyle gosterıldıgı bır bolum olması nasıl olur az once rastladım eskı bir moderator banlanmıs (ares) boyle bır bolum sızce nasıl olur?

okudum fakat anladıgım kadarıyla bız banlayalım ama nedenı bıze kalsın seklınde olmus orda onerisi yapılan kişilerin neden banlandıgı tabıkı forum kurallarına uymadı uyelerı tanıma acısından arkdasımızn dedıgı gıbı cok guzel bırsey bence sızce normal kullanıcılarında bılmeye hakkı yokmudur ordakı acıklama devlet daıresındekı bır mudurun sozlerını andırıyor gıbıme geldı yorum sızın bır onerıydı tabıkı

simdik...
bi yönetici ortalık yerde başka bi üyeye küfür ettiyse, veya yöneticilerden birine, bunu herkese duyurmanın ne kadar abzürt olacağı konuusnda bilgin vaarmı.küfürde etse o arkadaşı korumamız lazım.
kapalı oturumla yapılan mahkemeye benzet sen bu uygulamayı.

DaRK34' Alıntı:
normal kullanıcılarında bılmeye hakkı yokmudur

Neden olsun ki.
.Dedikodulara yeni bir boyut getirmek için öyle bir bölüm acılabılır.
Onun dısında cok gereksiz.

Bölümün başlığı da "ibret-i alem" olur ehuehueh...

J@CK@L' Alıntı:
Neden olsun ki.
Smod arkadaşımız zaten konuya en güzel açıklamayı yapmış

banlanan kendinde arasın suçu neden banlandıını konuya bakarak açıklamasını ne o görmesi gerekli nede bizim açıklama yapmamız

1 seneye yakındır burdayım durup dururken kimse banlanmaz mutlak forum kurallarına aşırı ters bir tavır sergilemiştir.bu konularda yönetim arasında kalır ortalığa edilmiş bir küfür veya terbiyesizlik yayınlanırsa o hatayı yapan arkadaş için rencide edici bir durum oluşur.böyle bir bölümün açılması hiçte hoş olmaz.

bana gore boyle bi bolum degilde sabit msj acilabilir
kullanciilardan cogu kurallari tam olarak bilmiyo ve onemsemiyo bunun icin banlanan uyelerinin ne sebepte banlandiklarini gormek icin sabit bir msj acilabilir boylelikle herkes kurallari ogrenir dusuncem budur iyi forumlar...

J@CK@L' Alıntı:
Neden olsun ki.

eger kullancıı forum kurallarına uymadıgı ıcın banlanıyorsa forumda yapmıs oldugu bı hatadandır(kaldıkı sordugum sey buydu) bu alenı oldugu ıcın dedıkodusu sozkonusu olamaz tabıkı eger sahsı bırseyse orası ayrı konu modların cogu bu konuda hemfıkır gozukuyor dedıgım gıbı bır onerıydı bunun sebebıde paylasımlarından herkesın memnun oldugu bırısydı ınsan halıyle bılmek ıstıyor neyse sorun kalmadı ılgıınıze tesekkurler...

banlanan arkadaş zaten neden banlandığını bilir.. başkasının neden bilmesine gerek var anlamıyorum.. herkes kendi işine baksa olmazmı :eek:

yonetimde zaten boyle bir baslıkla ugrasıyoruz birde normale açarsak bizim için külfet oluyor.. zaten burdaki yonetici arkadaşlar yeteri kadar uğraşıyolar birde onunla uğraştırmayın lutfen.. hem normal forumda saklanmasının bir avantajıda gereksiz tartışmaları engellemek..

banlanan adam sorar öğrenir neden banlandığını başkası neden bilsin ki..

Arkadasım bu benım fikrim.Bu bölümün acılıp acılmayacagına ben karar veremem zaten :)

Eger yöneticiler uygun görürse böyle bir sabit başlık acılabılır.

Yani bana kızma :)

magriman' Alıntı:
Aa.Hayret.Konu Hâlâ kitlenmemiş.Hemde J@CK@L mesaj yazmasına rağmen.Çok ilginç .....

al işte boş bir mesaj daha ;)

............................................................................

üye neden banlandığını formuna girerken örebiliyor sen yada bir başkasının bunu bilmesine gerek yok !

Geri