Yeni evli çiftin kanlı fantezisi

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Yeni evli çiftin kanlı fantezisi

Damadın bıçakla penisi kesildi

fantezikanlikuc.jpg

Bıçakla penisi kesilen genç adam, karısını suçlarken, gözaltına alınan kadın ise kocasının cinsel organını kendisinin kestiğini öne sürdü

Erhan CEYLAN / SİVAS (AHT)

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki genç adam, cuma günü cinsel organı bıçakla kesilmiş halde hastaneye kaldırıldı. Sivas'ta tedavisi süren genç adam, cinsel organının, 5 Aralık'ta evlendiği karısı tarafından kesildiğini öne sürerken, gözaltına alınan karısı ise "Cinsel organını kocam kendisi kesti" dedi.

Sorgun'da yaşayan inşaat işçisi F.D., 5 Aralık'ta hayatını B.D. ile birleştirdi. Genç çift henüz 6 günlük evliyken 11 Aralık'ta F.D., cinsel organı kesilmiş halde Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cinsel organının eşi tarafından bıçakla kesildiğini iddia eden 26 yaşındaki F.D., sevk edildiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin Üroloji Servisi'nde tedavi altına alındı. Genç adamın kopmak üzere olan cinsel organı yapılan operasyonla yerine dikildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan F.D.'nin eşi B.D.'nin, Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde evlendikleri günden bu yana gerdeğe giremedikleri için kocasının cinsel organını kendisinin kestiğini savunarak, "Uyuyordum, eşimin bağırması üzerine uyandım. Yanına gittiğimde cinsel organını bıçakla kestiğini gördüm" dediği öğrenildi. Genç kadın sevk edildiği savcılık tarafından serbest bırakıldı.

F.D.'nin ise ifadesinde cinsel organının eşi tarafından kesildiğini öne sürerek, eşinin fantezi yapmak isteyip elindeki bez parçasını yüzüne kapattığını ve ardından bıçakla penisini kestiğini iddia ettiği öğrenildi.

Ekli dosyalar

• fantezikanlikuc.jpg
    fantezikanlikuc.jpg
    2.6 KB · Görüntüleme: 7,069
arıza değil usta ne psikopat adamlar var diyecen ...

ıhhşşş içim bi acayip oldu :s

ilk yorum yeterli heralde :)

anlamadığım şey şu 2 bahane de aslında haklı olabilir

peki kim yalan söylüyor ? :durdurun

Wolf Kardeş:Resim ve M.K. Atatürk'e ait sözler çok güzel.Teşekkürler.

Kimbilir Adam Kadına Ne Yaptı Yada Yapamadı :)

ulan siz adamı öldürürsünüz.gülmekten kırılıyorum.gece vakti moral buldum biraz.ben de hepinize katılıyorum.hah hah haaa.

geçen hafta bir haber vardı.'''Soda şişesinin intikamı''' haberi.onuunla ilgili yorumlara 3 gün güldüm.bittim resmen.

Yalan. Her ikisi de yalan. Dahası basının ki daha büyük yalan.

Geri