Yeni evli kadına "yatakta başka bir kadın" şoku!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bercih

New member
Reaction score
0
Altındağ’da yeni evli bir kadın öğretmen evine döndüğünde, yatağında uyur bulduğu bir kadının saçlarını bıçakla kesti.
A.A muhabirinin aldığı bilgiye göre, öğretmen M.Ö. (26) ile esnaf Ş.Ö. 15 gün önce evlendi.
Kızılcahamam’da öğretmenlik yapan Ş.Ö., önceki gün Ankara’ya dönemedi ve annesinin evinde kaldı. Ertesi gün öğle saatlerinde Altındağ’daki gelen genç öğretmen, yatakta birinin uyuduğunu gördü. Önce eşi olduğunu zanneden genç kadın, yataktaki kişinin tanımadığı bir kadın olduğunu anladı.
Kıskançlık krizine kapılan M.Ö., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile yataktaki kadının saçlarını kesti. Bu sırada uyanan kadın, karşı koymaya çalışırken ellerinden yaralandı, başında da kesikler oluştu.
Bu durumda evden kaçan kadın, tedavi için Numune Hastanesine gitti.
Kesiklerden şüphelenen hastane polisi, olayı karakola bildirdi.
Karakolda, ifade veren 27 yaşındaki A.A., eşinden bir süre önce ayrıldığını ve birlikte olduğunu ileri sürdüğü Ş.Ö.’nün evlendiğini bilmediğini söyledi.
Öğretmen M.Ö. ise yatağında başka bir kadını görünce kendini kaybettiğini belirterek, "Üstelik de benim geceliğimi giymişti. Sadece saçını kesmek istedim, uyanınca ve karşı koyunca bıçak kayarak yaralanma olayı gerçekleşti" dedi.
Yorumlar(17) Yorum yaz

Benim güzel insanlarım
ya adamdaki cesarete bak. hem aldatıyorsun hem evinde hem eşinin eşyalarını veriyorsun hemde bu işten sıyrılıyorsun. süper ya. ben olsam adamın bi yerlerini ... :vur

http://www.milliyet.com.tr/2007/01/17/son/sontur16.asp

adamdada keyıfler keka ohh

adamdan hiç bahsetmiyoo..nere kaçmış denyo...

bu arada Haber için saolasın bercih

vay be adamdeaki cesarete bakbe yaw...daha yeni evlenmiş ama boş durmuo

Aysar' Alıntı:
dört tane alabilir .. caizdir ... :)

Karısıda 4 tane alsın o zaman eşitlik sağlansın..:hhsigara :durdurun

kadının saçını kesiyormuş. ne gereği var ki... direk adamı bulacaktı. kadını eve alan o, yatağında yatıran o, eşyalarını kullandıran o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri