Yeni format attım lütfen yardım

finans

New member
Reaction score
0
Bilgisayarıma yeni format attım d diski silinmiş sadece C diski var yani hdd yarısının kullanıyorum yeniden nasıl d sürücüsünü yükleyebilirim.

Tekrar Format Atcan Ve Biçimlendirme Ekranında C Yi Bölecen Anca öle
Ayrıca ;
-konunun Yeri Burası Deil Dikkat Edelim

dostum "Acronis True Image" programını bi araştır ve dene (yedekleme için_bundan sonra lazım olur diye)

ha bide mümkün olduğunca yeni şeyler yükleme, yükledikçe eski verileri kurtarma şansın azalır

tekrar format atmana gerek yok sadece bölme problemin varsa portation magic programanı ile format atmadan tekrardan ikiye bölebilirsin. Ama d: sürücüsünün içindeki bilgileri de istiyorsan recovery programlarını dene. Kolay gele.

bence yardim menusune DİSK BOLME yaz yolu takip et diskini istedigin gb ta bolersin.

bence yardim menusune DİSK BOLME yaz yolu takip et diskini istedigin gb ta bolersin.

yeniden format at bölmeyi yanlış yapmışsındır

bilgiayarıma sağ tıkla yönet de oradan disk yönetimini seç
d bölümü görebiliyorsan biçimlendir de
sana yeni bi d bölüm oluşacak ama bu işlem eğer varsa arşivini siler haberin olsun
kolay gelsin

xp ise partirion magıc 8 diye bi progrm var ben ondan yaptım ama vista ise onun kendi programı var oradan yaparsın hadi kolay gelsin

eğe hardiskinin tamamı c görünüyorsa partition magic le halledebilirsin.
ha yok yarısı c görünüyor yarısı kayıpsa tekrar format atmana gerek yok ama xp cd sini takıp kurulum ekrarnına gel orada partition seçtiğin yerde senin kayıp dediğin alan bölümlenmemiş alan olarak görünecek onun üstüne gel entera bas sonra esc ye baıp çık hemen sonrada kurulumdan çık format atmadan.sonra xp yi aç (normal oturumunu)
d kısmını biçimlendir.
kolay gelsin

Geri