Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

• EveT

Kullanılan: 50 25.5%
  • HaYıR

Kullanılan: 43 21.9%
  • Düzenlemelerle güzel olacağına inanıyorum

Kullanılan: 38 19.4%
  • Eski haline dönsün mümkünse

Kullanılan: 62 31.6%
  • İlgilenmiyorum / FikriM y0K

Kullanılan: 3 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    196
bence eski temaya geçilmesi daha siteye girince böyle bi garibime giriyo bilmiyorum eskisi daha güzeldi bence

renk olarak maviyi severim ama eski tasarim daha guzeldi. yan tarafta kategoriler orta kisimda populer konu basliklari. bu sekilde siradan bir forum sitesinden farki yok.

sayfa simdi tam acildi flash animasyonlu menuler guzel durmuyo eski sade hali daha iyiydi

Eskisi oturmuş olduğundan ve eski oluşundan bu yeni tema garip gelebiliyor.Eksiklikler var.Ama bunların düzeltiliyor olduğunu düşünüyorum Şu tema yanlara doğru genişletilmeli window mode'ymiş gibi duruyo şimdiki hali. Ayrıca anasayfa üzerinde değişiklik yapılmalı Forumdan Son Konular ve En Son Oynanan Oyunlar ana başlıklarını şu şekilde düzenlense iyi olur En Son Oynanan Oyunlar başlığının alanı biraz daraltılabilir Eski temadaki bazı özellikler bunada eklenirse bi sorun kalmaz ortda diye düşünüyorum ayrıca HHvideo ve sözlük güzel olmuş kullanışlılarda Belki ilerde site youtube üstünden değilde kendi server i üzerinden video paylaşır

siyah biraz karamsarlık vermiş ben daha alışamadım şimdilik yorum yok.

Biraz renk uyumsuzluğu var. Mesela Arkaplan rengi ile yazı rengi farklı tonlarda olsada aynı renklerde gri. buda okumayı biraz zorlaştırıyo.

Slm .. önceki halini bilmiyorum ama site her haliyle ''BENIM'' diyor ... kısacası muhtesem... emegi gecen herkese tskler...

Geri