Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

Yeni Hackhell'ı Beğendiniz mi ?

• EveT

Kullanılan: 50 25.5%
  • HaYıR

Kullanılan: 43 21.9%
  • Düzenlemelerle güzel olacağına inanıyorum

Kullanılan: 38 19.4%
  • Eski haline dönsün mümkünse

Kullanılan: 62 31.6%
  • İlgilenmiyorum / FikriM y0K

Kullanılan: 3 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    196
Biraz yabancı geldı ama alısıcaz artık

ya hackhell tasarım olarak diğer forum sitelerinden farklıydı. şimdi diğerlerine benzemiş, ama sol panel şık olmuş. bu sol paneli eski temaya eklesek....

içim dışım karardı ne bu böyle.. elbetteki hazırlayanlar gecelerini gündüzlerine katmışlar emek harcamışlar onları anlayabiliyorum ama 1,189,796 üyenin 1,189,796 sını da memnun etmek olanaksız olduğundan yine bildikleri gibi hareket etsinler.. ama netice de hoşuma gitmedi eski halini çok özleyeceğiz

ana sayfadan kolayca ulaşılabilen yeni özellikleri ( sözlük,video,oyunlar,daha kapsamlı sol panel ) inceledikten sonra eskisinden çok çok daha iyi olduğuna karar verdim..
sanırım tek sorunumuz görsellikle ilgili..eskiyi aramıyor değilim ama bu tema için de fazla önyargılı olmamam gerektiğini düşünüyorum..( aslında biraz önyargılı olmak iyidir =) )
zamanla buna da alışırım artık( sen öyle san =) ) emeği geçen herkese teşekkürler..

tasarım olarak çok güzel ama görsellik olarak çok kötü olmuş..Siyah kötü bir seçim..

vallahi bence güzel olmuş birtakım düzenlemelerle dahada güzel olucaktır benim bir önerim olucak benzer konuların forum içinden ayıklanıp görüntü kalabalığı yapmaması insan aradığı bulmakta zorluk çekiyor. Türkiyenin en kaliteli en büyük forumu yeni görünümün hayırlı olsun : )

siyah kötü bir seçim olmuş

değişmeyen tek şey değişimidir
emeği geçen herkese teşekkürler
siyah renk konusunda arkadaşların haklılık payı var

hackhell ' in bi önceki tema yüklendiğinde kimse beğenmemişti .. sonra alıştı bunada herkes alışacak .. bence iyi oldu

bence o kadar iyi olmamis renkleri gozumu yoruyor,yani fazla bakamiyorum

siyah falan çok kral görüntüye sahibiz ama yine mesaj yazılan kutunun uzerınde kalınlaştırma gibi ufak tefek fonksiyonlar yok... birde yeni tasarımın eksiklerini gidermeyi bekliyoruz... bir kaç günde duzelcegı belırtıldı umarım oyle olur : )))

eski haline dönsün bence...tabiki yinede emeği geçen herkeze teşekkürler

gözüm alistikca sevmeye basladim bi kac eksiklikler var onlarda eklenince coook süper olacak :durdurun

Geri