Yeni! Hackhell.©om Üyeleri Resim Albumu #3 !![Keyifli Seyirler] !!

berke1000' Alıntı:
sağolısn beni koyduğun iin ama ad yanlış olmuş senide gömrelim berke1000 yazıcakdın ada ama neye berk96 banlandı keşke açılsa:D:D
Açın Çocugun Banını Bundan Zarar geLmez ;)

moku$um resimlerimizde bile biriz:utan
güzel cıkmışmıyıs sence

ellerıne saglık hell cok guzel olmus. bır alb8umde ben yapmak ısterım. ben fotoğrafcı oldugum ıcın bır program satın almıstım mukemmlel bı program . hellboy bunu bı ara msn den goruselım sendekı butun resımlerı ve yenı gelecek resımlerın hepsını bır yere toplar guzel bır album olustururuz. tabı bu bır onerı. hersey ıcın tesekkurler bayaa emek vermıssın .

eline sağlık ben bitane hatayı söliim üstüme vazife deil ama deecayın resmi iki kere verilmiş hell okadar ellerine sağlık ben çok beğendim şarkı küt die oturmuş albüme sanki ordan çıkmış kolay gelsin

hellboy eline sağlık bu sefer olmadı ama bidahaki sefere bende göndericem resim

cok guzeL omus e.saglık tesekuurler modlar ıcın olanınıda ısterız:durdurun
bır ara ole bır sey yazılmıstı yanlıs anlasılmasın
super mod
admın we mod. lar
yanı yonetım ıcın denılıordu hellboy ıstenırse yaparız dıordu ben ıstıor:utan

maximus' Alıntı:
ellerıne saglık hell cok guzel olmus. bır alb8umde ben yapmak ısterım. ben fotoğrafcı oldugum ıcın bır program satın almıstım mukemmlel bı program . hellboy bunu bı ara msn den goruselım sendekı butun resımlerı ve yenı gelecek resımlerın hepsını bır yere toplar guzel bır album olustururuz. tabı bu bır onerı. hersey ıcın tesekkurler bayaa emek vermıssın .
hahah sen paraya kıydın da program aldın he mi :durdurun ne o sattıgın boranın parasıyla mı yoksa passatmıydı :hhcool :hhsigara

iSpiK' Alıntı:
hahah sen paraya kıydın da program aldın he mi :durdurun ne o sattıgın boranın parasıyla mı yoksa passatmıydı :hhcool :hhsigara

lem daha satmadım arabayı hala duruyo ama bı esseklık edıp programı aldım :D:D:D olum ben senın gıbı cımrı deılım paraya kıyarım :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

maximus satın aldığın programın ismini yazarmısın..

eline emegine saglik kardesm gusel olmus ...

Her Zamanki qißi MukemmmeL :) Perfect To Perfect... =) İns. 4.de ßende oLucam =Pp :)

Ühüüü:hhuzgun nedii böyle oluyooor benim Nickim TeamSignal deel ki TermSignal yaa Linuxun kapanma komutu...

Böhüüü böyle mi olacaadıı!... Hep bana rastgelir zatii....:vur

TermSignal' Alıntı:
Ühüüü:hhuzgun nedii böyle oluyooor benim Nickim TeamSignal deel ki TermSignal yaa Linuxun kapanma komutu...

Böhüüü böyle mi olacaadıı!... Hep bana rastgelir zatii....:vur

ya resmin hic çıqmasaydi nooLcak dı, en asından resmin var..

eLLerine saqLik heLL süfer oLmu$ 1,2 ye qore 3 de baya ßi cesaret ßasmı$ miLLEti pehh doqrusu :hhdil

halepci' Alıntı:
teşekkürler hellboy_726 keşke herkes olsaydı özellikle sen :) bi baksaydık o pelerinin altındaki kim diye yahu

Biz pelerinin arkasında durmak istiyenlerdeniz =)

furkan1988' Alıntı:
Ellerine sağlık Hell gerçekten bu sefer kızma sakın ama diğerlerine göre Müzik çok daha güzeldi :)

Ben kendime kadar bakıp çıktım :) ve tam emin değilim ama Deecay nickli kişinin resmi iki kere geçti önümden :S

Resim verip katılan herkesi Tebrik ederim :)
deecay a torpil para verdi =P

crazyboy_9999' Alıntı:
lem benim resim neden 31. sırada :)
emeğine sağlık helciim en süperi buydu =)

şansına artık crazyboy =P

P@UL' Alıntı:
ya hellboy süper olmuş ya eline sağlık

Bizim sitenin kızlarıda çok güzelmiş haaa :utan Diğer siteler kıskansın :durdurun

:aşk Aşık oldum sanırım :aşk :utan

kim bakalım bu aşık olduğun şanslı kız =P

Joker_34' Alıntı:
eLiNe SaqLık... Süper olMUşş..

M a X i M u S' Alıntı:

im adresim sanırım sende bulunuyor en azından öyle hatırlıyorum =) konuşuruz. benim programım daha iyi =P

ALpMontana' Alıntı:
cok guzeL omus e.saglık tesekuurler modlar ıcın olanınıda ısterız:durdurun
bır ara ole bır sey yazılmıstı yanlıs anlasılmasın
super mod
admın we mod. lar
yanı yonetım ıcın denılıordu hellboy ıstenırse yaparız dıordu ben ıstıor:utan

moderatörlere ayrı bir album yapılacaktır.

CσкσPяєηS' Alıntı:
Sanırım benim Resmim yok :S

evet albumden elediklerim arasında sizinkide vardı resim boyutu uygun değiLdi..

ABi TebRiq eDeRim Tüm SoRuLaRa Cvp qeLMiş :D

Geri