Yeni konu Borsa

kreal

New member
Reaction score
0
Borsa hakkında yorumların ve görüşlerin yazılabileceği bir topic siteyi zenginleştirir diye düşünüyorum..

:sigara:

güzel olabilr aslında ama bu konu hakkında yeterli bilgisi olan insanlar lazım
bence onlarda forum a pek takılmazlar
biz yine yatırım sitelerinden dewam edelim

bu başlık açılmıştı ztn henüz bi sonuca ulaşılmadı...​

ben açılması taraftarıyım
güncel bi forumda gerekli
die düşünüyorum...

daa öncede 3 defa açıldı ama hiç biri sonuca ulaşmdı

e 3 kere açıldıysa demekki rağbet var ben pek uğraşmıorum ama bu kadar rağbet olduğuna göre +1 vermek lazım

acılsa bile yeterli bilgileri olanların o bolumu ziyeret edeceklerini sanıyorum

ne 3 kere açılması ya :S
açılırsa iyi olur hatta güsel isimlerde çıkabilir sonuçta burası bir forum

pek aram yoktur borsayla ama açılsa iyi olurdu bence

oldu MetaStock ve Elliot wave felan ile hisse seneti alım satımlarını inceliyelim güzel olur bak ;)

açılırsa ii olur :=) yani bi paylaşım bölümü daha açılır .. sonucta ulasmk istediğimizin en sonuna ulasmalıyız.

arkadaşlar .... yaklaşı 10 yıldır borsanın içindeyim..... pek kazanamasakta kendimizce geliştirdiğimiz bazı teknikler oldu tabii.... böyle bir bölümün açılması olumlu olur.... hatta iddia etmemekle beraber adult bölümü kadar hit alır diyebilirim...

perteklim' Alıntı:
arkadaşlar .... yaklaşı 10 yıldır borsanın içindeyim..... pek kazanamasakta kendimizce geliştirdiğimiz bazı teknikler oldu tabii.... böyle bir bölümün açılması olumlu olur.... hatta iddia etmemekle beraber adult bölümü kadar hit alır diyebilirim...

adulta rakip tanımam abi değil borsa
merkez bankasını koysak
geçemeez adultu walla ha​

borsa ile ugrasan inlarIn foruma ayIracak zamanInIn oldugunu düsünmüyorum zaten bir sürü site var borsa ile ilgili.... bosa kalabalIk bence

Geri