Yeni msn Bomba Gibi ! ..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Yeni msn Bomba Gibi ! ..

Bu ayın başında ortaya çıkan ekran görüntülerini yenileri takip ediyor. Windows Live Messenger Wave 4'ün geliştirilmekte olan sürümünün ekran görüntüleri ortaya çıktı.

Yeni görsellerde Windows 7 görev çubuğu önbakış özelliğinde, Messenger'ın görünümünün geliştirilmiş olduğu göze çarpıyor. Wave 3'teki sorunların aşıldığı anlaşılıyor. Windows 7 kullanıcıları bir değil, iki adet önbakış http://www.chip.com.tr/galeri/msn-in-yeni-yuzu-windows-live-messenger-wave-4_1488.htmlgörseliyle karşılaşıyordu. Windows 7 altında hali hazırda MSN kullananlar bu sorunu fark etmişlerdir. Ayrıca artık kullanıcılar direk önbakıştan durum değişikliği yapabilecekler. Bu işlev, Windows Media Player'daki gibi çalışıyor.

Messenger'a gelen en yeni ve en önemli özellik sekmeli konuşma pencereleri. Internet Explorer 8'e benzeyen bu sekmelerin yanı sıra dikkati daha büyük bir reklam alanı çekiyor. Bu reklamı büyük çarpıya tıklayarak kapatmak mümkün. Böylece metin halini alıyor.

Fotoğraflar ve video tuşları üst menü çubuğundan yazı alanının altına alınmış durumda. İfadeler ve göz kırpmalar ise konuşma penceresinin altından kaldırılarak birleştirilmiş.

Fotoğraflar tuşuna tıklanıldığında yeni fotoğraf paylaşım özellikleri ortaya çıkıyor. Bilgisayarda yer alan fotoğrafları paylaşmanın ötesinde Messenger Wave 4, Windows Live Photos ve Bing Images'ı birleştirerek, online fotoğrafları da MSN içerisinden paylasma imkanı veriyor.

Bu ekran görüntülerinde yer alan özellikler şimdilik oldukça etkileyici. Ancak bütün bu özelliklerin her an değişmesi de mümkün. Final sürüme ulaşılana kadar daha ne kararlar alınır bilinmez.

WLMW4_2.png

WLMW4_3.png

WLMW4_1.png

WLMW4_4.png

WLMW4_5.jpg

WLMW4_6.png

messenger1.jpg

messenger2.jpg

messenger3.jpg

Kaynak

Ekli dosyalar

• Windows-LiveNew.png
    Windows-LiveNew.png
    28.8 KB · Görüntüleme: 7,845
anlattıkların ve resimler dikkat çekici

msn liderliği kimse ye bırakmak niyetinde değil görünen o

belki beni yanlış anlayanlar olabilir ama ben rekabet olmasından yanayım tekelci ürünlere karşıyım.

umarım yanlış anlaşılmamışımdır...:utan

insanlar bu uygulamalar yüzünden yüzyüze muhabbet etmeyi
unutacaklar

Yahu artik biktim, zirt pirt yenisi cikiyor, indirmiyorum ama sürekli güncellestirme uyarisi geliyor bu ne yahu!

Ne kadar geLişirse o kadar boku çıkıyor.. Ne yazıLan gidiyor ne yazıLan geLiyor..

Geri