Yeni MSN'i deneyin!

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
messenger.jpg

Microsoft Windows Live Essentials için beta dönemi başladı! Yeni MSN'i siz de deneyin.

Microsoft Windows Live Essentials'ın halka açık beta test sürecinin başladığı, Microsoft tarafından yapılan açıklama ile resmen duyuruldu.

Bütün hizmetlerin güncellendiği yeni paket gerçekten de etkileyici zenginliğe ve çeşitliliğe sahip: Windows Live Photo Gallery, Movie Maker, Mail ve tabii ki Messenger büyük çapta elden geçti.

Windows Live Sync ile farklı PC'ler arasında geçiş yaparken kullanmak son derece kolay. Ama esas önemli özellikler Facebook ve YouTube'un sisteme dahil edilmesi oluyor.

Download: Microsoft Windows Live Essentials

Ekli dosyalar

• messenger.jpg
    messenger.jpg
    95.4 KB · Görüntüleme: 21,570
türkçe yaması falan var mı acaba?

henuze beta surumu : ) deneme amaclı yanı turkce degıl maalesef .

emegine saglik nicedir bekliyordum cok saol

ya bunları yapıyolar :D en cok kullanan Turk bu tur programları ınsan turkcede koyar :S

indirdim kurdum emeğine sağlık

bende indirdim kurdum facebook hesabımla senkronize etiim çok garip oldu ya.
bi dugme var ona basınca dar bı sekılde normal msn ı kullanıyonuz tabı cok farklılıklar var o dugmeye bıdaha basınca ınternet sayfası gıbı bısey oluyo sagda onlıne kısıler solda facebookta yenı eklenen vıdeolar yorumlar vs gıbı bısey. daha tam cozemedım ama ıyıce sosyalleşmiş yanı :D
bı onlıne kısılerı bıde facebook onlıne kısılerı gosterıyo onlıne kısıye sag tıklayınca facebboktan msj yollafalan dıye baglantı cıkıyo

Biraz daha beklemek gerekli bence. Betalarında sürekli güvenlik açığı oluyo..

İnş Buda iLk başLArda Şimdiki kuLLandıgımı Sürüm gibi ZorLuklar ÇıkarMaz :)

zorluk olacak bence ilk sürümler böyle oluyor.halk tarafından test ediliyor sonra yerine oturuyor

Pekçok kolaylık getirdiği gibi önceki sürümden alışık olduğumuz pekçok kolaylığı da kaldırmışlar.Ben açıkçası çok fazla beğenmedim.

Geri