Yeni sekmede açma

XX1971ZZ

New member
Reaction score
0
Sitedeki herangi bir konuyu saga tıklayıp yeni sekmede açıyorum açtıgı sekmede üye girişi yapın uyarısı çıkıyor sitede bir sorunmu var acaba daha önceden açıyordu .....

üye girişinde bilgilerimi hatırla yı seçmezsen yapabilir bir dene sekmeyi aç düzelecekmi bakalım?

Beni hatırla seçeneğini kullanırsan siteye giriş yaparken bu tarz bir sıkıntıyla karşılaşacağını sanmıyorum:goz:

Malesef düzelmedi ana menülerde sorunyok alt menülerde yapıyor mesela yeni mesajlar yazan yere saga tıklıyorum normal açılıyor fakat çıkan sayfadaki konulara saga tıklayıp aç deyince üye girişi yapın yazan sarı bar çıkıyor ilginiz için teşekkürler....

Malesef düzelmedi ana menülerde sorunyok alt menülerde yapıyor mesela yeni mesajlar yazan yere saga tıklıyorum normal açılıyor fakat çıkan sayfadaki konulara saga tıklayıp aç deyince üye girişi yapın yazan sarı bar çıkıyor ilginiz için teşekkürler....

onu bendede yapıyordu bir zamanlar firefoxunu program ekle kaldırdan kaldır dosyalarını c program fıles dan del et sonra tekrar kur fırefoxu duzelmezse :D bende mayoyla gezecem forumun ortasında :D

Sen mayoyla gezme ama ben ie8 kullanıyorum windows 7 işletim sistemim daha önceden yapmıyordu 1.5-2 aydır kullanıyorum .Sizlerde yapmıyorsa sorunbende ama ne çok teşekkürler............

Bütün Firefox geçmişini sil.Sonra tekrar foruma gir giriş yaparken "Beni Hatırla" Butonuna Tıklaman yeterli.
Firefox u silip tekrar yüklemene gerek yok.

Kusura bakma valla görmemişim :D
Aynısını tekrar dene belki öylede olabilir
Yada hemen firefox yükle :durdurun

o zaten var olan sorun bi gün bende de yapmaya başladı ve hep yaptı.Şöyle anlatayım: Firefox'tan geçmişi, CCleaner veya benzeri programlada temizleyin.Tekrar foruma girin giriş te beni hatırla diyin.Gene de aynı sorunu verecektir.Ve bu sorunun ne kadar düzelmesi için format atsanız dahi düzelmez ister 98, ister ME, ister 2000,ister XP, ister Vista, isterse da 7 kurun gene de düzelmez.

bende ie8 kullanıyorum.
ie8 i tekrar kurarsan düzelir. bi dene bence

Önce İnternet Geçmişini siL .. Sonra HackheLL e Giriş Yaparken ßeni HatırLa Seç .. ßirde ßöyLe Dene ..

Bir dönem mecburiyetten erişim .net üzerinden sağlanabiliyordu o nedenle konuların bazıları hackhell.net adresiyle kayıtlı.Konu linkleri tıklanınca değiştirme ondan oluyor kısaca

Ayrıca İE8 için bir tavsiye; bazı siteler eski sürüme uyumlu seçeneğiyle açılmalı yoksa uyum sorunu yaşanabiliyor.

Geri