Yeni WoLswagen Scirocco - OETTINGER

Fieber

Game Over
Reaction score
0
Yarına SeLam Çakıpta Dünüme Döndüm..Ve Ben Nefes a
OETTINGER, zaten son derece güzel olan Scirocco'yu daha vahşi, daha güçlü ve daha sportif bir hale getirmiş...

Yeni Scirocco zaten Volkswagen'in en güzel görünen otomobillerinden biri, gene de modifiye firmalarının bu coupé'yi daha da geliştirmek için kolları sıvamaları an meselesiydi. Scirocco'yla tarihi bağları olan OETTINGER'in de model üstünde belirgin bir çalışma içine girmesi gayet olağan.

Aracın dışında saldırgan ön tampon ekleri, marşpiyeler, arka difüzör ve egzoz çıkışından oluşan gövde kiti dikkat çekiyor. OETTINGER jantlarsa 20" ebadında. İç mekandaysa karbonfiber kaplamalar, çelik kapı eşiği kaplamaları ve aluminyum pedallar göze çarpan unsurlar.

Daha da anlamlı değişiklikler kaputun altında: firma, VW'nin 2.0-litre TFSI motorunun gücü 240 hp 'ye, 1.4-litre TSI motorunun gücünüyse 200 hp 'ye çıkarmış. Önümüzdeki aylardaysa 2.0-litre TFSI motoru 350 hp / 470 Nm 'ye çıkaracak diğer bir program müşterilere sunulacak. Son olarak paketi modifiye edilmiş ayarlanabilir süspansiyonlar ve daha geniş frenler tamamlıyor...​

22440819.jpg

32959826.jpg

31562407.jpg

valla sırocco kullanma sansım oldu gecenlerde bukadar rahat bı arac gormedım ben.ve 1.4 160hp 7 ılerı vıtes kullandım hava alanı yolunda 160 gordum:) radar varmıydı bılmem:)

araba dediğin böyle görünür

Mükemmel Ötesi...

Geri