Adalente' Alıntı:Kaan Kurduysan Sunlara Bir Açıklık Getirelim..
1 : Üye Resimler Bölümünde Sorun var Bır uyenın resmı baska uyelerdede gozukuyor
sanırm herşeyi doğru yapıyorsun ama mysql version undan dolayı panele giremiyorsun.. 2.5 üstü mü altı version mu bir bak bakalımNintendo' Alıntı:ya arkdaşlar tamam prowl da haklı belki ama sorunuda anlamadık neyse cp işlemii halleden biri yok mu
LaBojita' Alıntı:bana kurduğun yerin adresini ve aktif bir user verirsen gösteririm.
ProwL' Alıntı:sanırm herşeyi doğru yapıyorsun ama mysql version undan dolayı panele giremiyorsun.. 2.5 üstü mü altı version mu bir bak bakalım
Birde birşey bilmeden herşeye yorum yapma adam birşeyler yazmış biz cvp veriyoruz siz kasmayın kendinizi.
Brian' Alıntı:inşallah hacklerisin de dogru cıkarsın. adres: www.xxx.com
ha aktif kullanıcı adı: kaan ve sifre: 123456
panele girememenin tek sebebi mysql la alakalı arkadasım eger gereklı mysql versıonu olmayınca panele degil siteye bile giris yapamazsın. 2+ 2 =4 kadar kesin bişey. hatta şöle sölim
MySQL sürümü 4.1.21-standard-log olan serverda sorunsuz calısırken,
MySQL sürümü 4.1.21-standard olan serverda aynı script calısmıyor.
77KaaN77' Alıntı:www.xx.com bakın ben kurdum gayette gusel çalışıyor
eline sağlık kardeşim bu arada scriptin açığı yoktur bilginize![]()
buraksa' Alıntı:register_globals On bu ayar acık oldugu zaman zaten serverın kendısınde acık vardır scriptte degıl bu bır ıkınıcısı dostum ısı bılen adam bu acıgıda kapatır sen rahat ol bu 2 optum yanaklarından