yeniden her telden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ĦĄЯĄMÍ

" hayal taciri "
Reaction score
0
arkadaşlar yeterlilik ve pişme konusunda tamam olduğumu düşünüyorum. tabi sizinde ne düşündüğünüz önemli. o yüzden yeniden adaylığımı oylamaya sunuyorum. önceki adaylık konumda söylediğim gibi olumlu veya olumsuz yorumlarınız benim için önemli.
sevdiğim ve vaktimin çoğunu geçirdiğim bölümde görev yapmak istiyorum. kısacası her telden bölümüne yeniden asistan moderatör adayıyım. buyrun sizleri dinliyorum.​

black cim bence çok iyi seçim yapmışsın +1907
ama bence bölüme 2 mod yetersiz kalır
jewel i de o bölümde görmek isteriz :) +1907

hayırlısı olsun black.

inşallah dilediğin olur. o bölümün ihtiyacı varsa ki var olduğunu infatuate de söylemişti. olursun inşallah.

jewel de olsun. :p

ilk başwurunda da seni desteklemiştim, jewelide sewiorum we destekliorum, ikinizde ilgilisiniz, ikinizede oyum + dır..

bolşanslar tekrar ..

kardeşim bi önceki sefer adaylıgını geri çekerek modluk kaygın olmadıgını göstermiş oldun bence.aradan da nerdeyse 3 hafta geçmiş bi önceki basvuruna göre paylaşımlarında arttı bu süreç zarfında.
özet olarak her teldende sadece seni a.mod olarak görmek isterim
+ 18 Mart 1915

+1 :victory

:çaliş

hakediyoRsun.. +1

jewel de ooraya aday bildiğim kadarıyla
bölüm modu ikinizede + wermiş.
e bizede + 1907 düşer artık
olmazsa yazı t,ura atarız jewelle senin aranda :D

Bölüm için çalışıyorsun zaten çok yoğun bir bölüm bölümün moduda ihtiyac olduğunu belirtmişti ve sanada onay vermiş. Tabi o bölümde jewel de çok aktif ve çalışkan inşallah ikinizde olursunuz. +55 :victory

jewel ede + vermiştim sanada oyum + dostum, mümkünse 2.nizin birden olmasını isterim...

Seninde Bu İşi Başaracağını Biliyorum, Hakediyorsun +1

bolum modu yardıma ihtiyacı oldugnu belirtmiş ztn...
sende o bolumde aktifsin soylicek fazla bisey yok aslında

++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri