Yeniden SeçimLere Giriyorum...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gгєєη' Alıntı:
biR Anlık hataLarımız Sonucu da oLsa yönetim icin uyGun oLmuyoR ..
Aynı hataLarı bizde yapSak yeR aLamayız biRdaha oRada ..
Coq iyi biRiSin ..

Üzgünüm Ama -1

Karma Ve Green e KAtılıyorum Siteye faydan var mutLaka ama 5 defa ceza aLmak da yönetim için bir engeL oLarak görüyorum..... - 1

Doğru Diyorsunuz 5 Kere ßan Yemem ßir engeL oLaßiLir...ßunu da Açık YürekLiLikLe SöyLeyip Dürüst ßir $ekiLde AdayLığımı Koymu$sam ; Hatamı KabuL ediyoRumdur öyLemi..ßazı $eyLerden Ders aLınmaLıdır...Zaten ßu 5 KeZ ßan Yememin Seßeßide TecrüßesizLiğimdir...
Forum KuraLLarını İyi Okumadan Sitede Msj Yazıyordum...HH oRtamı Çok FarkLı Diğer ForumLardan FarkLı ßuraya aLı$mam Zor oLdu we aLı$tığım Zamana Kadarki Gçen Sürede HackheLL.COm'a En İyi $ekiLde Yarar SağLadığımı we Görevimi iLerde Dewam Ettireceğime İnanıyorum...
Herkese İyi ForumLar...

O Bölümde Gerekse Paylaşımların Gerekse Msjların Her Şey Yeterli Bence ...

Kardeşime Hep Destek Tam Destek Hayırlı Olsun...

~GeßZe'Li~' Alıntı:
Zaten ßu 5 KeZ ßan Yememin Seßeßide TecrüßesizLiğimdir...
Forum KuraLLarını İyi Okumadan Sitede Msj Yazıyordum...
Forum Kurallarını okumadığını söylüyorsun,
üyelik tarihinden itibaren bir sene geçmiş birisinin
hala kuralları okumamış olması çok garip değil mi?
Seninle hiç bir ikili tartışmaya girmememize rağmen,
son aldığın ceza benim açmış olduğum haberin altına yapmış olduğun yorumda
kişisel hakarette bulunman ve haber kaynağı eleştirisi yapmış olmandır. Yorum tarihin ise
(02.06.2007)
~GeßZe'Li~' Alıntı:
Allah A$kına ßakın...
O Adamcağız Cumhuriyet Mitingine Çıktığı Günden ßeRi Edip AkßayRam Forumda Konu$uLuyoR...ßazı ÇıkarcıLar bunu fıRsat ßiLip Topic Açıyor...PEki bundan önce nerdeydiniz??
sırakın $imdi ßu i$Leri..ona ßakaRsan Zaman Gazetesi Kaynağın...ßak ßakayım ßa$ka GazeteLer ßöLe HaßeR Wermi$mi..?
FetuLLah Efendinin Mü$rikLeri--->Zaman Gazetesi...
Bu nasıl bir tecrübesizliktir ki siteye üye olduğun tarihten bir sene sonrasına bile sarkabiliyor.
Yetki aldığında almış olduğun yetkiyi düzgün kullanacağına ve "değiştim ders aldım" sözlerinin samimi olmadığına inanıyorum. Çünkü olay daha çok sıcak 14 gün geçmiş.
Bu sebeplerden dolayıda senin yetki talebine { --- } diyorum.

alperenccc' Alıntı:
Çok aşırı tavırların var siyasi fikir olarak uçlarda geziniyorsun, bölümünle alakalı değil ama diğer yerlerede sonuçta mod rütbesiyle sarkacağın için......

- 1071

Siyasi Dü$üncemLe aLakaLı oLduğum ßöLüm ßir ßirinden ßağımsızdır...
Siyasi Dü$üncemi ßaz aLıp ßir İnsanı Sırf Siyasi Fikrine Göre YargıLıyorsan Kendinde ßir EksikLik war diye Dü$ünüyorum...Arkada$ım Her$ey Siyaset DeğiLdir.!!!Zaten Siyaset'Lede iLgiLenmiyorum ßu araLar Girdiğimi, Görüyomusun Son GünLerde..?
O Kadar $ehit Can werdi AnaLar ağLadı ... Siyaset Hiçde önemLi değiL..!!!
Zaten Konu$uLacak Yerde ßurası DeğiL..!!!
GeL GeLeLim ; ''bölümünle alakalı değil ama diğer yerlerede sonuçta mod rütbesiyle sarkacağın için......'' Demi$sin...
Her Mod Kendi ßöLümünden SorumLudur...
HackheLL'dada ßazı KuraLLar Çerçevesinde Herkese E$it we adiL dawranıLır.!!!
ßu KuraLLarı Göze aLıyorsan Zaten HH için ßir Emek Wermi$sindir..!!
ßu Emeğin Kar$ıLığını aLıpta KuraLLara İhanet Etmek Kimsenin Hakkı DeğiL Taßii ki ßnmde..!!!​

PEKİ ßU NE?
445b697f14.jpg

henüz erken olduğunu düşünüyorum, bence biraz daha çalışmalısın

Şu adaylık konusunu milletvekili adaylığı değildir bazı arkadaşlar siyasi miyasi yorumlar yapmışlar bu sözüm onlar için..

Gel gelelim adaylığına ne diyeceğimi bilemiyorum desem yeridir fakat kendin de belirtmişsin..

'' ßen Sitede 5 Kez ßanLandım...Ama Hepsinde SuçLuydum Suçumu İnkar Etmedim...HataLarım wardı! ''

-1299

+1 gebzeli
forumda aktif
paylasımları
kaliteli bir kullancısıınn.
Paylasımlarına aynı hızda devam ettıgın surece neden olmasın.

destekliyorum +1

+1 hayıRlısı oLsun..

aktuğ abiye yardımcı olmayan dileği ile +1

'' ßen Sitede 5 Kez ßanLandım...Ama Hepsinde SuçLuydum Suçumu İnkar Etmedim...HataLarım wardı! ''

demissin ve hatalarimdan ogrendim demissin ama..

1 olur 2,3, olur ama 5 kerede ban olunca insani dusundurur..5. bana kadar tecrube kazanamadiysan bundan sonra biraz zor olur diyorum..

Cogunlukla isminin uzerinde cizgi gorulen bir uyenin, mod olmasi Hackhell'in imajina zarar verir diyorum..

-1453

üzülerek -1923

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri