durr_
New member
- Reaction score
- 0
"Gidişimi isteyen de, ardımdan boş gözlerle bakarken dur demeyen de sendin"
Her şeyi bir kişiye bağlayıp,sevdadan deli divane olmak degil ki benimkisi. Güzeli özlemek,iyiyi sevmek aslında kimsenin bilmediği.
Beni anlıycakmı bir gün.Hiç bilmiyorum.Anlamıyanları da bilmiyorduk..
Anlaşılan o sadece küçük bir zaman diliminde kuşandığım sevdaydı.Ben bilemezdim bunu,belkide o biliyor olmayacağını,olmayacakları.İnadımın sonunun hayra alamet olmadığını..
Öfkem belkide ona değil,onsuz hayatın bana sunduğu sahnelere.Kimi sevsem yanlıştı...
AŞK yanlış sever demişti birileri........
yenildim!!
bir ağırlık çöker üzerine bulunduğun yere sığamazsın,
görünürde hiç bir neden yoktur ortada,boğazına sarılanın kim,içini daraltanın ne olduğunu bilemezsin.
ama bildiklerin de vardır elbette,yalnızsındır için daralıyordur,yüreğin burkuluyor ve savunmasızsındır
bekledim,bekleyişler içinde kayboluşumu izledim
seni sevmek yeniden var olmaktı
ben sesizlikte zamana yenildim!!!!
Her şeyi bir kişiye bağlayıp,sevdadan deli divane olmak degil ki benimkisi. Güzeli özlemek,iyiyi sevmek aslında kimsenin bilmediği.
Beni anlıycakmı bir gün.Hiç bilmiyorum.Anlamıyanları da bilmiyorduk..
Anlaşılan o sadece küçük bir zaman diliminde kuşandığım sevdaydı.Ben bilemezdim bunu,belkide o biliyor olmayacağını,olmayacakları.İnadımın sonunun hayra alamet olmadığını..
Öfkem belkide ona değil,onsuz hayatın bana sunduğu sahnelere.Kimi sevsem yanlıştı...
AŞK yanlış sever demişti birileri........

yenildim!!
bir ağırlık çöker üzerine bulunduğun yere sığamazsın,
görünürde hiç bir neden yoktur ortada,boğazına sarılanın kim,içini daraltanın ne olduğunu bilemezsin.
ama bildiklerin de vardır elbette,yalnızsındır için daralıyordur,yüreğin burkuluyor ve savunmasızsındır
bekledim,bekleyişler içinde kayboluşumu izledim
seni sevmek yeniden var olmaktı
ben sesizlikte zamana yenildim!!!!