Yerel Disk E Sorunu

19aslan05

New member
Reaction score
0
Benim bilgisayara format atmışlar E sürücüsündeki verilerimi geri getirebilmek için recuva prog. kullanayım dedım.
E sürücüsünün biçimlendirimesi lazım gibi şeyler çıktı biçimlendirmeye kalktım sürücü biçimlenemedi ne ettimse biçimlendiremedim.
Dosya yönecisinden dosya sistemine baktım C, D ntfs E ise raw dosya sistemi.
Şimdi arkadaşlar E sürücüsünü RAW dan ntfs ye nasıl çeviririm yada nasıl biçimlendirebilirim başka şimdiden teşekkürler

[email protected]

Benim bilgisayara format atmışlar E sürücüsündeki verilerimi geri getirebilmek için recuva prog. kullanayım dedım.
E sürücüsünün biçimlendirimesi lazım gibi şeyler çıktı biçimlendirmeye kalktım sürücü biçimlenemedi ne ettimse biçimlendiremedim.
Dosya yönecisinden dosya sistemine baktım C, D ntfs E ise raw dosya sistemi.
Şimdi arkadaşlar E sürücüsünü RAW dan ntfs ye nasıl çeviririm yada nasıl biçimlendirebilirim başka şimdiden teşekkürler

arkadaşım dediğin programları kurdum e gözüküyor ama Diğer sürücülerin yanında (NTFS) yazarken E de ise Unkown) yazıyor. formattan sonra e raw dosya sistemi olarak kurulduğu içindir. diye düşünüyorum. ONun için raw i ntfs ye çevirmem lazım aksi takdirde E sürücüsünü açamıyorum. tşk. şimdiden

Başlık değiştirilmiştir.

acronis disk director programı ile disk özelliklerini değiştirebilirsiniz.Bildiğim kadarı ile.

kendimde bi zamanlar değiştirmiştim format atmadan.

Geri