Yetişin Kurbagalarla Başim Belada!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yamakası

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR NE OLUYO ANLAMADIM FAZLA TAKILINCA SİTEYE HERALDE HİPNOZ OLDUN (NE İÇİRDİNİZ LEN BANA)HER TARAFTA O KURBAGA BENİM İMZAMDA Kİ KIZ BİLE KURBAGA OLMUŞ BUNA Bİ ÇARE !... NE DOLAP CEVİRİYONUZ BURDA NE FİLM DÖNÜYOR SEÇİLMİŞ ADAMMI KALMADI ALLAHIM BENİ NASIL SINIYORSUN!..YOK BU GORADAYDI DİMİ:mad: :mad:

EVET BİLENLERDEN Bİ CVP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR WALLA BİŞEY ANLAMADIM PROG.RESİMLERİNDE BİLE KURBAĞA VAR SONRA NERDE BU PROG. CAPS DERSENİZ KURBAGAYA BAKARSINIZ...:cool: :cool:

İmageshack'de sorun var sanırım.Ben başka sıtelere bakdım.
İmageshack lınkleri orda görünüyor.Bizim forumda bir sorun olabılir.

Heryer kurbağa olmuş:D

Bende Korktumki Bende Bi Sorun Var Walla Ozy Nin Werdiği Resimlere Millet Gipte Ediyo Ben şunu Alim Ben Bunu Alim!...:cool:

Ben Bakiyorum Kurbagadan Başka Bişey Yoq Ortada Bi şaka Var Benimmi Haberim Yok Dedim Veya Benim Ayarlardami Bişey Var Diye Sordum Sağolasin J@ck@l...

umarım düzelir

sanırım imageshack.us bizi karalisteye almış :(

kötü bi durum genelde büyük forumlarda durum aynısı aşırı bandwind tüketimine önlem için...

yapacak pek bişey yok başka resim upload sitelerini kullanacağız...

X' Alıntı:
sanırım imageshack.us bizi karalisteye almış :(

kötü bi durum genelde büyük forumlarda durum aynısı aşırı bandwind tüketimine önlem için...

yapacak pek bişey yok başka resim upload sitelerini kullanacağız...

reklam olmayan ya da az reklamlı olan önerebileceğin bi site var mı???

bende de kurbaga var

Ewet bende Adult bolumunde resımlere bakınca cıplak kurbagalar goruyorum bune abı yaaaaaa neyaptınız bıze yaaa aaaa vırak v ırak
:D:D:D

yaaa neolmus bunlara yaaa manyakmı bunlar gıdıp basalım abı Hackhell İnfaz Bolumunu acıyorum gıdıp dovelım

ALLAHTAN AVATARLARA EL ATMADI BU NALET YOKSA HERKES KURBAGA OLUP KENDİNİ ÖPECEK PRENSESİ BEKLERDİ WALLA:cool: :cool: :cool:

Uni_Ts' Alıntı:
Ben denedim olmadı ?

Ben denedim oluyor.Orda yazılanları yapmalısın.
Ama sanırım firefoxda işe yaramıyor ;)

kurbaga yakismis yaw ben cok beyendim :)

ebabil kuşu gibi bunlar başımıza üşüşecekler

ben şahsen sadece burqada değil başka forumlardada gördüm sorun hh de değil sanırım

belki images in adminin oğlu canı sıkıldıkça resimleri siliyodur:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri