yetki talebi [SİYASET VE POLİTİKA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

araghorn-g

Pentaxian
Reaction score
0
revolation yetki istemi ile ilgili adaylığını geri çekti.. siyaset ve politika bölümünde Rebel'e yardımcı olacak biri lazım.. Bu görevi üstlenebileceğimi düşündüm.
Bütün görüşlere saygılı davranacak, dengeleri gözetecek ortalığı yatıştıracak biri lazım ve ben bunu yapabileceğime inanıyorum.. Olumlu veya olumsuz görüş belirten herkese şimdiden teşekkürler.

edit:
her zaman olduğu gibi şimdide bütün görüşlere saygım var. Dayatma yapılmadığı, iftira atılmadığı sürece bu şekilde davranmaya devam edeceğim..

32 yaşında bir insan olarak belkide bir çoğunuzdan (yaş olarak) fazlasıyla büyüğüm ve olaylara fevri olarak yaklaşılmaması gerektiğini bir çoğunuzdan daha iyi biliyorum tecrübelerimle...

Burada çok az insanla sorunum olmuştur veya tartışma yaratmışımdır. ...REBEL'in bahsetmiş olduğu "sinirlerine her zaman hakim olamama" ifadesine katılmam mümkün değil. çünki karakterim bu şekide değil. bu forumda sadece bir konudan dolayı tartışma yarattım. Oda benim dini inancıma "SAPKIN" ifadesini kullanan bir mesaj ve mesajın sahibi hakkındadır.. kendim olsun veya olmasın hiçkimsenin inancına hakaret edilmesine müsamaha göstermedim bundan sonrada göstermeyeceğim...

Saygılarımla...

ufak bi yanlışlık yapmışım :eek:ha
rebel uygun gördüyse..
+++2008

manigatör bir yanlışın var sanırım. ben günlük ortalama 8 saat online kalıyorum... özellikle sabah 09:00 akşam 17:30 saatleri arasında full online oluyorum ve geceleride genelde 1-2 saat online kalabiliyorum...

yeni arkadaşların aramıza katılmasını bende çok istiyorum. şu an için o bölümde bu görevi yerine getirecek kişi yok gibi görünüyor... böyle biri çıktığı zaman o arkadaşları destekleriz...

Revonunu konusunda yazdıklarım gecerli, ihtiyac var..

Tekrardan yazayim oyleyse kendim ne derece bunları uygulayabiliyorum kendimi tahlil edemem ama bolumde mod olucak arkadasın olgun olması, sinirlerine hakim olabilen bi kisi olması, dış etkenlerin onerilerine kulak veren ama baskı altına girmeyen kendi hur iradesiyle kararlar verebilen birisi olması vs diyerekten bunları cogaltabiliriz..

Bu bolum icin benim aklımda forum icinden normal uyelerden 3-4 kisi vardı onlar sorumluluk almak istemediler..Yonetim icinden ise yine 2-3 kisi var diyebilirim bu yuku kaldırabilicek olarak gordugum siyasetle ilgilenen..
Onlardan Revo arkadasımız vardı..Araghorn da bu sartlara uyabiliyor dusundugum isimler arasındaydı zaten ama eksik nokta olarak gordugum zaman zaman sinirlerine hakim olamayabiliyorsun sanırım..Bu konuda bi iyilesme bekliyorum.

Diger konuda yorumlar vardı gunceldir ,siyaset politkadır bu bolumler zaten aktif mod olucak arkadasların bu bolumlere konu acması pek gerekmıyor veya cok mesaj yazmasından öte kontrol etmeleri ve olaylarda gozukmedende hakim olabilmeleri onemlidir o yuzden bu sekilde bi degerlendirmeye karsıyım..Araghorn bu sartlarıda yerine getiriyor sanırım..

Simdi yeniledim baktım online oldugunu goruyordum ama saatleri hakkında bi fikrim yoktu online olma saatleride guzel ben genelde aksam gece vakitleri online oluyorum bu saatler arasında bolum bos kalabiliyor bu yondende sorun yok gibi..

Benım oyum olumlu yonde + 1..

seni pek tanımama rağmen çok sewdiğim bi kardeşimizsin adult resimLeri gerçekten çok iyi idare ediyosun bence sen orda kaL,gerçi bölüm yön. olumlu bakmış ama benden şimdilik -1903 hayırlısı oLsun..!

+1 hayırlısı olsun..

bence de sen bölümünde kal
yeni bir bölümde görev alırsan hele hele bu bölüm siyaset gibi çok çok aktif bir bölümse senin gibi sadece 8 saat online kalabilen birisi için epey bir ağır gelecektir ve de yüksek ihtimalle her 2 bölümdeki görevini de tam anlamıyla yerine getiremeyeceksindir.
benden tüm bu nedenlerden dolayı -

bence tarafsız kalma gayretin (kendi söylemin) bir gün sona erecektir.bu bölüme tamamen rebel gibi bir insan lazım. ve bu işi de rebel in yapması lazım.Türk insanı ne çekti ise siyaset ve politikadan çekmiştir.Evinde yiyecek ekmeği olmayan bakarsın en üstün siyasi başkan kesilivermiş.Yani siyaset bizim içimizde var olan bir şey.Ve hemen alevlenip etrafını küle çevirebilen bir olgu.
şahsi görüşüm;
daha önceki izlenimlerim doğrultusunda olaylara tarafsız bakamadığın kanaatindeyim.Ama;
REBEL uygun görürse o zaman varım.

walla revoya + oy kullanmıştım.. ama revo adaylığını çekti dur ozman ben başvurayım der gibi olmuş.. yani aradan zaman bile geçmeden..

hali hazırda a.mod olduğun bölüm bi hayli ağır bi bölüm.. yani çok iyi hafıza gerektirebilecek bi bölüm.. ikinci bir bölüm siyaset ve politika olması sürekli birşeyler okuyo olmanı gerektirecek.. yani bi yandan upload yap diğer yandan konu oku.. zaten çalışıosun..

bu iki düşüncemi birleştirerek oyumu

- ( eksi )

yönde kullanıyorum...

yanlıs hatırlamıyosam adult modusun ve adult yeterince yogun sanırım

üzerine bide siyaset çok agır kaçar -1923

R€B€L;2644227' Alıntı:
Revonunu konusunda yazdıklarım gecerli, ihtiyac var..

Tekrardan yazayim oyleyse kendim ne derece bunları uygulayabiliyorum kendimi tahlil edemem ama bolumde mod olucak arkadasın olgun olması, sinirlerine hakim olabilen bi kisi olması, dış etkenlerin onerilerine kulak veren ama baskı altına girmeyen kendi hur iradesiyle kararlar verebilen birisi olması vs diyerekten bunları cogaltabiliriz..

Bu bolum icin benim aklımda forum icinden normal uyelerden 3-4 kisi vardı onlar sorumluluk almak istemediler..Yonetim icinden ise yine 2-3 kisi var diyebilirim bu yuku kaldırabilicek olarak gordugum siyasetle ilgilenen..
Onlardan Revo arkadasımız vardı..Araghorn da bu sartlara uyabiliyor dusundugum isimler arasındaydı zaten ama eksik nokta olarak gordugum zaman zaman sinirlerine hakim olamayabiliyorsun sanırım..Bu konuda bi iyilesme bekliyorum.

Diger konuda yorumlar vardı gunceldir ,siyaset politkadır bu bolumler zaten aktif mod olucak arkadasların bu bolumlere konu acması pek gerekmıyor veya cok mesaj yazmasından öte kontrol etmeleri ve olaylarda gozukmedende hakim olabilmeleri onemlidir o yuzden bu sekilde bi degerlendirmeye karsıyım..Araghorn bu sartlarıda yerine getiriyor sanırım..

Simdi yeniledim baktım online oldugunu goruyordum ama saatleri hakkında bi fikrim yoktu online olma saatleride guzel ben genelde aksam gece vakitleri online oluyorum bu saatler arasında bolum bos kalabiliyor bu yondende sorun yok gibi..

Benım oyum olumlu yonde + 1..

Bölüm Modu Uygun Görmüş Ayrıca Siyasette 5 Modu Bile Kaldırabiliceğini Düşündüğüm Ender Bölümlerden Bencede Uygundur Çok Creative Ve Stratejik Bi Bölüm Olması Dolayısıyla Da Gerekli Diye Düşünüyorum +1905 Hayırlısı Olsun...

walla revoya + oy kullanmıştım.. ama revo adaylığını çekti dur ozman ben başvurayım der gibi olmuş.. yani aradan zaman bile geçmeden..

hali hazırda a.mod olduğun bölüm bi hayli ağır bi bölüm.. yani çok iyi hafıza gerektirebilecek bi bölüm.. ikinci bir bölüm siyaset ve politika olması sürekli birşeyler okuyo olmanı gerektirecek.. yani bi yandan upload yap diğer yandan konu oku.. zaten çalışıosun..

- ( eksi )

yönde kullanıyorum...

aynen katılıyorum

-1907

- ( eksi )

yönde kullanıyorum...
aynen katılıyorum

- 1905

bazen önyargılıyım: üzgünüm -1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri