yetki talebi [SİYASET VE POLİTİKA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında yeni isimler katılsa aramıza yeni isimler daha güzel olur bence de

olumlu bakmıyorum üzgünüm -1

Açıkçası ben Karamsarım ama böLüm yöneticisi ihtiyacı oLduğunu beLirtmi$ ve bunun sen oLabiLeceğini söyLemi$.Bu yüzden oLabiLir diyorum ben.
Hakkında hayırLısı oLsun

Siyaset Ve politika Her baba yiğidin harcı değildir.. Yani Çok kitap okumak gerekir ben yıllardır das kapitali okuyorum .. ama henüz biteremedim O yüzden Siyaset zor işidir.. herkez yapamaz -1917 Kusura Bakma

ŋǾŵ;2647716' Alıntı:
Siyaset Ve politika Her baba yiğidin harcı değildir.. Yani Çok kitap okumak gerekir ben yıllardır das kapitali okuyorum .. ama henüz biteremedim O yüzden Siyaset zor işidir.. herkez yapamaz -1917 Kusura Bakma

Türkiye'de Das Kapital'i okuyan kaç milletvekili var acaba?Biraz ağır bir kıstas olmuş bence,daha sen bile bitirememişsin hem

her zaman olduğu gibi şimdide bütün görüşlere saygım var. Dayatma yapılmadığı, iftira atılmadığı sürece bu şekilde davranmaya devam edeceğim..

32 yaşında bir insan olarak belkide bir çoğunuzdan (yaş olarak) fazlasıyla büyüğüm ve olaylara fevri olarak yaklaşılmaması gerektiğini bir çoğunuzdan daha iyi biliyorum tecrübelerimle...

Burada çok az insanla sorunum olmuştur veya tartışma yaratmışımdır. ...REBEL'in bahsetmiş olduğu "sinirlerine her zaman hakim olamama" ifadesine katılmam mümkün değil. çünki karakterim bu şekide değil. bu forumda sadece bir konudan dolayı tartışma yarattım. Oda benim dini inancıma "SAPKIN" ifadesini kullanan bir mesaj ve mesajın sahibi hakkındadır.. kendim olsun veya olmasın hiçkimsenin inancına hakaret edilmesine müsamaha göstermedim bundan sonrada göstermeyeceğim...

Saygılarımla...

Benden Tam Destek, Yapacağına Eminim Kolay Gelsin +1

Başarılı olacağına inanıyorum (+)

Şu an için
[-]

hakkında hayırLısı oLsun araghon-g

+1

Bölüm Yöneticisi+ vermiş ve gerekli olduğunu düşünmüş adult ve siyaset ağır gelecektir ama sen idare edersin iki tarafıda onun içün +1923

Bölüm modu ihtiyac duymuş + vermiş fakat adult ve siyaset bir arada gidermi bilmem yanı yetişebilirmisin bilmiyorum.
+ 0.5 diyorum ben.
Hakkında hayırlısı

Başarılı olmanı diliyorum (++++++)

adult modusun üstelik yeni sayılırsın yeni bi mod için 2 bölüm ağır olur diye düşünüyorum

( - )

hayırlısı olsun

yeterince olgun birisin forumun eskiLerindensin.. ModeratörLükte yeterli tecrüben var.. Tarafsız bir yönetim göstereceğine inanıyorum.. hayırlısı olsun..

bence - yeni arkadslara yer acalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri