Yilmaz GÜney'den MÜthİŞ Bİr Şİİr

ya bunların hepsi süper paylaşım için çok sağolun...

begendiğinize sevindim sahsen :)
zaten begenilmemesi imkansız seyler... özellikle sözlerinin tasıdıgı anlam bilinirse...

Azadi_DersiM' Alıntı:
begendiğinize sevindim sahsen :)
zaten begenilmemesi imkansız seyler... özellikle sözlerinin tasıdıgı anlam bilinirse...

yoooooo ben beğenmedim...imkansız diye birşey yoktur....fazlada sevgi anlamları taşımıyor zaten...

F.S.M' Alıntı:
yoooooo ben beğenmedim...imkansız diye birşey yoktur....fazlada sevgi anlamları taşımıyor zaten...

senin anlam taşımıyor olabilir ama benim için tahmin edeceğinden fazla önem taşıyor

karizma_5' Alıntı:
gerçekten harika şiirler,
insanı duydulandırıyor,
ben şiirlere bayılıyorum,
paylaşımın için çok sağol kardeşim,
eline-emeğine-yüreğine sağlık

kardeşim bda şiir gibi oldu saol güzel paylaşımlar :) :cool:

Bu konuda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunmayı bi borç edindim..!
Sağolun var olun arkadaşlar..!

Adamlar yazıyo kardeşim..! Ben bu tarza göre biraz cıvık kaçarım herhalde ben burdan uzaklaşayım..! :p

F.S.M' Alıntı:

senin için anlam taşımıyor olabilir herkese zevkine saygı göstermen gerekir :cool:

paylaşım için teşekkür

Arkadaşlar siyasi görüş içermediği sürece herkes istediğini paylaşabilir..! Kimsede kimseye bunlar çok anlam içeriyo yada içermiyo dememeli bence..! Tartışma ortamı yaratmayalım boşu boşuna..!

FSM arkadaşım banada küçüklüğümden beri bu adamın kötü bi adam olduğu aşılandı..! Şiirleri yazılan şahsı sevmeyebilirsin..! Benimde pek sevdiğim söylenemez ama adamın yazdığı bazı şeyler çok güzel..! Eğer sen, ben yada bi başkası beyenmiyorsa yorum yapmak zorunda değil..!

Bırakalım o zaman beyenenler yorum bu tip konulara ki tartışma, gerginlik vs.olmasın..! Yazılanların hepsini okudum hiç bi sakıncalı durum teşkil etmiyor..! İsteyen istediğini anlasın, sakıncalı anladığı şeyleri burada lanse etmesinde..!

çok haklısın kardeşim,
şiirleri beğenende olur
beğenmeyende,
önemli
olan karşındakinin görüşlerine saygılı olmaktır,
saygılarımla

F.S.M' Alıntı:

Senin Niçin Beğenmediğini AnLamak Zor DeğiL.. Yinede Seninde Kararına SaygıLıyız..:lol:

yılmaz güneyin şiirlerini ve filimlerini çok seviyorum,
tabiki sevmeyen
beğenmeyen olabilir
saygı duyarım

Geri