yine ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

celta

New member
Reaction score
0
selam millet.. aranıza tekrar geri geldim.. maverickle aramızda ki anlaşmazlıktan kaynaklanan sebeplerden dolayı banlandım hemde maverick tarafından.. beni en çok üzende bu işte... neyse bundan sonra kendisiyle hiçbirşekilde tartışmayıda düşünmüyorum zaten... herkese ii forumlar....

hO$gEldİN aRKaDa$iM...!

ßiR$eY YaPMi$SiNDiR..ßaNLaNMi$SiNDiR...

MuHaTTaß oLMa MêSêLêSi DêĞî£ ßu...

KuRa££aRa uYDuKÇa isTeDiĞiNi YaPaßiLiRSiN..;)

Ho$GeLDiN iYi FoRuMLâMâLâR..

anlaşmazsızlık değil arkadaşım senin kuralları ihlalin nese uzamasın tekrar konu açılmasın

kuralları uygularsan hiç bi sorun olmaz aramızda..........

ayrıca bu yaptığında bi kural ihlalidir
ZATEN Bİ DAHA MUHATTAP OLMUCAM

bu propakasyondur yani teşvik dir şimdi ben burda sen kimsinki benimle muhattap olmucaksın diyebilirim ama demiyorum çünkü biliyorum mesajını editliceksin

tekrar hoşgeldin ii forumlar hhsiz yaşanmıor deilmi:D

hımm güselim yApmışındır bir hata Ama yine tartışmAyın bAk bAna.hiiç reAktor e bulAşıyommu.yAdA seven e.şimdi duyAr benii bAnlarmış.yuhAhAha..........:)

MaVeRcİk' Alıntı:
anlaşmazsızlık değil arkadaşım senin kuralları ihlalin nese uzamasın tekrar konu açılmasın

kuralları uygularsan hiç bi sorun olmaz aramızda..........

ayrıca bu yaptığında bi kural ihlalidir

bu propakasyondur yani teşvik dir şimdi ben burda sen kimsinki benimle muhattap olmucaksın diyebilirim ama demiyorum çünkü biliyorum mesajını editliceksin

son halini beğendinmi...

kurallara uymayanlar banlanır.. bu kadar basit.. modlara saygı göstermezseniz sizde saygı beklemeyin.. konu kapatıldı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri