Yine taksim yine taciz

icemen

New member
Reaction score
0
taksim-yeni-yila-yumruklarla-girdi.jpg

Yılbaşı kutlamalarının en hareketli yeri olan Taksim'de yine çirkin olaylar yaşandı. Bir çiftin taciz edildiği iddiasıyla çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu.
Taksim Meydanı'ndaki yılbaşı etkinliklerine katılan bir çift, taciz edildikleri gerekçesiyle bir grup genç ile kavgaya tutuştu. Başka bir grubun taciz edildiklerini iddia eden çifte yardım etmek için kavgaya karışması sonucu tekme ve yumruklar havada uçuştu. Yılbaşı kutlamaları sırasında kadınları taciz ettikleri gerekçesiyle çok sayıda şahıs da gözaltına alındı.

Vatandaşlar yılbaşı kutlamalarına katılmak için Taksim Meydanı'na akın etti. 2010 yılına Taksim Meydanı'nda eğlencelerle girmek isteyen çok sayıda vatandaş alkollü şahısların tacizine uğradı. Bu nedenle kavga ve tartışmalar yaşandı.

Bir grup gencin eşini taciz ettiğini ileri süren bir kişi şahıslarla kavgaya tutuştu. Başka bir grubun da taciz edildiklerini iddia eden çifte yardım etmek için araya girmesi kavgayı büyüttü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada polis tarafları güçlükle sakinleştirebildi. Ayrıca çok sayıda kadın da taciz edildikleri gerekçesiyle polise başvurdu. Polis yapılan çalışmalar sonucu çok sayıda şahsı taciz nedeniyle gözaltına aldı. Gözaltın alınanlar Taksim Polis Merkezi'ne getirildi.

Öte yandan, yılbaşı kutlamalarında alkolü fazla kaçıranlar da oldu. Alkol komasına giren vatandaşlar Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• taksim-yeni-yila-yumruklarla-girdi.jpg
    taksim-yeni-yila-yumruklarla-girdi.jpg
    11.1 KB · Görüntüleme: 15,456
Git evinde ne halt yiyosan ye ... Bile bile de pisliğin içine girmenin ne alemi var ...
Kendi düşen ağlamaz ...

Böyle Bir Ortamda Bir Kadının Bulunması Sakıncalı.
Evinde Otur Demiyorum Ama O Ortamın İçine Girende Yapan Kadar Suçlu (Yanlışlıkla Girmiş İse O Ayrı.)

Pislik serefsizler, hepsini vatandasliktan cikarmak sonrada disariya atmalari lazim

şerefsiz tacizcler var hepsi şerefsiz tammda bu bayanlarda bile bile nie gidio oraya onu anlamış deilim onlarda istio :D galiba...

arkadaşlar taksim meydanı olmuş pislik yuvası öyle bir meydanda yılbaşı kutlamak için en son seçenek olmalıdır en büyük hatada sonunu bile bile oraya girmek kimse kusura bakmasın ............?

tamam da bunun her sene bu şekilde olacagı
herkes tarafından önceden tahmin ediliyor.
oraya gidenlerin işi de bile bile lades arkadas

:D her yıl aynı şeyki hiç şaşırmıyorum :)

taksim amele yeri oldu artık...eskisi gibi olsa giderdik eglenmeye Barabar'a faln ama artık taksime geliyor önüne gelen kıro...gidiosanız bagdat caddesi veya nişantaşı'na gidin..bi kaç saglam yer kaldı eglenilecek zaten taksimde kalmadı ama hele de yılbaşında böyle kırolar toplanıyo iyice bunu bile bile 4-5 senedir haberler taciz taciz diye haber yapıyorken hala giden hatunlarada helal olsun diyorum..eglenmek hakkı ama kadınlarda bi düşünsün arkadaş burda böyle şeyler oluyor 4-5 senedir gitmemek lazım diye...ama belkide istiyor olabilirler :lol: :lol: :thumbup:

ibret olsun diyi vallahulazim bunların ayağına taş baglayıp denize atmak lazım :mad: bak bakayım 1 daha olay tezahür edecekmi :p

bıktım her yıl aynı terane :mad:

neden taksime gidiyolar onlarda !!! son yıllarda bu taciz vakalarının yaşandıgını herkez bılırken bile bile oraya gitmenin ne anlamı war!!!! taciz olaylarını tamamen bıtırsınler o saman gıdın!!!!!!!!!

hata taksime gidende :hhmencool:

aynen katılıyorum
orası malum,hele de öle bi gecede gidende kabahat var istiyolar ki biz açılalım saçılalım ama bizim istemediklerimiz olmasın.tmm olamsın ama karşıdaki sarhoş ayrıca erkek

o sakaktaki kus beyinleri anlamak imkansiz,analari bacilari oruspu diye butun kadinlar oruspu mu?

buradaki bazi yorumculari da anlayamiyorum,ne yani kadin oldu diye çikmasi yasak mi?biraz zihniyet degirtirmek lazim,millet mi deliye uymasi lazim

Geri