Yine Youtube

doğukann

New member
Reaction score
0
Öncelikle Selam.
Evet arkadaşlar youtube yine kapandı ve gerekçe olarak Atatürk'e hakaret ve Peygamber Efendimiz (S.A.V) olarak gösterildi.Peki kapatıldı ama biizm için tabiki hayır.Hala çoğu forum sitesinde olduğu gibi youtube engel kaldırıcı v.b programlar var.Biz napıyoruz indiriyoruz yine giriyoruz.Atatürk'e Peygamber'imize sövenlere bizde söverek değerimizi düşürüyoruz ve + adamlara kullanıcı kazandırıyoruz ve sayemizde para kazanmaları dahada kolaylaşıyor.Sizde istenilen devletimiz kapattyısa boşu boşuna kapatmamıştır daha duyarlı olun youtube girememekle dünyanın sonu gelmez.Ve unutmayın

Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur.Bu söz cümle anlamı olarak kapalı görüşlü ve saçma gelse de tarihte yaşanan ve hala yaşanmakta olan olayların sonucunda ortaya çıkmış veridir.Unutmayın!!

Çoğu dediklerine katılıyorum.
Hakaret ve propaganda içeren görüntülere ulaşılmasının engellenmesine de katılıyorum.Ama sadece onlara.
Ben pek fazla youtube takipçisi değilim.Fakat kızdığım tek konu, özgürlüklerin kısıtlanmasıdır.

Öncelikle A.slm

Youtube de Türkiyedeki insanların yarısından fazlası komik olaylara , kaza videolarına , giyotin , Film Fragmanları , Bölümleri vs gibi şeylere bakıyor . yani youtube yi araç ve gereç olarak değil geri eğlenmek , bilgilenmek , izlemek için kullanılıyor . Bunun Peygamberimize ve Atatürk' e karşı video koyanlar için kapatılan bu siteyi geçenlerde de kapatmışlardı. ve yine açmışlardı. sitenin hiçbir adult unsuru içermediği izlenemeyen videolarda gözükmektedir. peki sırf birkaç video için kapatılan bu siteye o kadar video arasından milletin kalkıp Peygamber Efendimize ve Atatürk'e karşı video seyretmeleri biraz garip olmazmı ??

ama dediklerine bi miktarda olsa katılıyorum

ne yu su ne tube si kardesim bırakın bu isleri girmeyin bu siteye olsun bitsin ne var bunda anlamadımki

haklısın ama yazılmayla kimse dinlemiyo çünkü cahil toplumu nasıl 1 kömüre kandırıp oy alınabiliyosa seçimlerde bi parti değil hepsi yapıyo bunu aynı şekilde girilmesin dediklere sitelerede giriş yapılıyo çünkü kimse nedeni düşünmüyo düşünse zaten bi kömüre oy werilmez bilinçli olunur doğru şeyler yapılır ;)

youtube kapansa ne olacak arkadasım..cola içme gibi bişey bu..sen dışa bagımlı bir ülkede yaşıyorsan bunların olması normal..ayrıca adamların orda geyik yapması bizim onlara karşı tek bir söz söyleyemememiz normal mi sence?demezler mi Türkler kaçtı,gözükmüyolar burda diye..

youtube kapansa ne olacak arkadasım..cola içme gibi bişey bu..sen dışa bagımlı bir ülkede yaşıyorsan bunların olması normal..ayrıca adamların orda geyik yapması bizim onlara karşı tek bir söz söyleyemememiz normal mi sence?demezler mi Türkler kaçtı,gözükmüyolar burda diye..

ayrıca adamların orda geyik yapması bizim onlara karşı tek bir söz söyleyemememiz normal mi sence?

demişsin merak etme en buyuk cevabı verdik:goz:

O sitenin engellenmesinin amacı sitenin hitlerini düşürmektir arkadaşlar. Siz o siteye nekadar az girerseniz o adamlar okadar az para kazanır ... :) Yani işin özü tam isabet bir yasak olmasada doğru bir karardır diyebilirim.

her mesaja teker teker cevap yazacaksan olmaz yanlız bu iş..en büyük cevaptan kasıt kapatmaksa youtube u adamlar kıs kıs gülüyolardır sen merak etme..Atatürk'ün bize kazandırdıgı şeyleri peşkeş cekenlere,masa başında kaybedenlerle uğraşmalıyız..

Çoğu dediklerine katılıyorum.
Hakaret ve propaganda içeren görüntülere ulaşılmasının engellenmesine de katılıyorum.Ama sadece onlara.
Ben pek fazla youtube takipçisi değilim.Fakat kızdığım tek konu, özgürlüklerin kısıtlanmasıdır.

Yine Youtube

--------------------------------------------------------------------------------

Öncelikle Selam.
Evet arkadaşlar youtube yine kapandı ve gerekçe olarak Atatürk'e hakaret ve Peygamber Efendimiz (S.A.V) olarak gösterildi.Peki kapatıldı ama biizm için tabiki hayır.Hala çoğu forum sitesinde olduğu gibi youtube engel kaldırıcı v.b programlar var.Biz napıyoruz indiriyoruz yine giriyoruz.Atatürk'e Peygamber'imize sövenlere bizde söverek değerimizi düşürüyoruz ve + adamlara kullanıcı kazandırıyoruz ve sayemizde para kazanmaları dahada kolaylaşıyor.Sizde istenilen devletimiz kapattyısa boşu boşuna kapatmamıştır daha duyarlı olun youtube girememekle dünyanın sonu gelmez.Ve unutmayın

Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur.Bu söz cümle anlamı olarak kapalı görüşlü ve saçma gelse de tarihte yaşanan ve hala yaşanmakta olan olayların sonucunda ortaya çıkmış veridir.Unutmayın!! TAM MANASIYLA SAÇMA Bİ KELİME SİZ ULKENİZDE NE KADAR DEMOKRAT OLURSANIZ SİZE O KADAR SAYGI DUYULUR.VE O KADAR DOSTUNUZ OLUR .WE HALA AVRUPA BİZİ BARBARLIĞIMIZLA TANIYOR VE MAALESEF BENCE BİZ HALEN BARBARIZ !!!!!!!!!

EVET sanki biz orayı kapatınca o videolar orda oynamıyacak...bence bıraksınlar nasıl zamanında youtube de pkk lehıne videolar hacklenip silindi ise yine bunlar yapılabilir....:D :D

haklısınız.. girmeyin arkadaşlar.. ben girmiom.. çokda mutluyum.. yoga dersleri verilir :p :D

dediklerinin bir çoğuna katılıyorum youtube unda bir çözüm bulması lazım artık

Geri