ĦĄЯĄMÍ
" hayal taciri "
- Reaction score
- 0
bak yine 14 şubat geldi. kutluyor çiftler en güzel günlerini. herkes sarılıcak eminim sımsıkı sevdiğine. bambaşka bir ışık olucak gözlerinde. aşk kelimeleri fısıldıyacaklar birbirlerinin kulaklarına. ya ben çiçeğim ben ne olucam. bu sensiz ve yalnız üçüncü 14 şubatım. sahi ben ne yaptımda sana, mahkum ettin beni yalnızlığa. emin olmadığın duygularının kurbanıyım ben. olmadı be gülüm olmadı yakışmadı bu gidiş sana. beni milyonlar içinde yapayalnız bıraktın. nasıl bir duygudur bu bilirmisin. yalnızlık nasıl bir beladır. ama yok sen nerden bileceksin. sen hiç yalnız kalmadınki. uzaktan seni izliyorum ara sıra. nede güzelleşmişsin. saçlarının şeklinide hiç değiştirmemişsn. çıkayım diyorum karşına çıkayım haykırayım yüzüne hala unutmadım seni diye. vaz geçiyorum sonra olmaz diyorum yediremiyorum gururuma. bide bıraktığın gibi değilimki zaten. bakmıyorum artık kendime. jölelemiyorum saçlarımı. kesmiyorum sakallarımı. bu halimle çıkmak istemiyorum karşına. ah be çiçeğim ne olurdu sanki gitmeseydin. hani hiç ayrılmayacaktık. hani bir kızımız birde oğlumuz olucaktı. hani biz ailelerden çok çektik diye onları mükemmel yetiştirecektik. oooffff off be gülüm. zamanla geçer dedim bekledim. sabrettim. geçmiyor be geçmiyor hiç bişey eskisi gibi tat vermiyor. sen benim sebebimsin ne diyimki sana bilemiyorum......
biliyorum senin bunlardan haberin olmayacak. olsun be yazdım işte. hayat bu ya belki hani belki.................
ilker'den unutamadığı çiçeğine.............................................
biliyorum senin bunlardan haberin olmayacak. olsun be yazdım işte. hayat bu ya belki hani belki.................
ilker'den unutamadığı çiçeğine.............................................