Yok böyle bi geyik arkadaşlar!

Hepiniz boş boş konuşuonuz..Kimin hangi parti ideolojisine uygunsa ona verir...sen a partisinin veya b partisinin k..p.ğimisin.. O kadar çok biliyosan seviliyorsan adaylığını koy sana oy versinler...
Hala ne yazık kı demokrasi nedir de öğrenemedin..Milleti etkileyerek şu partiye veya bu partiye oy ver diyemezsin..Bu millet senden çok akıllı..her kim nereye oy vereceğinin bilir...

Hepiniz boş boş konuşuonuz..Kimin hangi parti ideolojisine uygunsa ona verir...sen a partisinin veya b partisinin k..p.ğimisin.. O kadar çok biliyosan seviliyorsan adaylığını koy sana oy versinler...
Hala ne yazık kı demokrasi nedir de öğrenemedin..Milleti etkileyerek şu partiye veya bu partiye oy ver diyemezsin..Bu millet senden çok akıllı..her kim nereye oy vereceğinin bilir...
Ya Arkadaşım eğer dikkatini çektiyse; konu geyik bölümünde yani maksat geyik olsun. yok eğer maksadım siyasi bi amaç olsaydı. yeri belli zaten. ayrıca şunu da belirteyim ben de oyumu Akp ye verdim bi daha seçim olsun gene ona vericem. başka yok çünkü. o yüzden bu yazıdan keyif alabilrsen ne mutlu yok alamıyosan yorum yapmayın. siyaset tartışma yeri geyik bölümü değil.:goz:

ArkadaŞin Bİrİsİ Çok GÜzel Cevap VermİŞ Bencede Chp Nİn Oklarini Sevİyorsunuz Sİz Ama Oda AĞiza Gİrmez Allah Korusun Bİ İktİdara Falan Gelseler KiÇiniza Gİrer Bİr Daha Çikmaz.

olayı başka yerlere çekmeyelim eğlenmek için arkadaş konu açmış.

eline saglık hocam tam durumumuzu anlatan bi olay

Bu Geyik Baydı İyice.
umph.gif

Ne alakası var anlattığın olayla AKP'ye oy vermenin.Akp'ye vermeyelimde chpnin oklarımı girsin demiş olduğun yerlerine.İnadına AKP,inancıma AKP var mı ötesi?
kardesım sana katılıyorum o elemanlar agzına ampulu aldıysa dıgerlarıde okları bi taraflarına alsınlar:clap:clap:clap

Geri