yoksa boynuzlanıyormuyum?

QapriS

New member
Reaction score
0
boynuzlanmak herkesin korkusu. gelin içinizdeki ''acaba?'' sorusunu çıkarın ve aşağıdaki tüyolarla belkide kesin sonuca ulaşırsınız..

sewgilinizin sizi boynuzladığını nasıl anlarsınız?

_sizi aldatan sewgilinis ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun eninde sonunda açık werecektir önemli olan bu açığı yakalamak we iyi bir karşı saldırı planı hazırlamak

_cep telefonuyla konuşurken sizin yanınısdan jet hızıyla kalkıyor gelen msjları anında okumuyorsa yada telefonunun sesini kısıyor weya telefonunu kapatıyorsa

_size her zamankinden daha fazla aşk sözcükleri söylüyorsa

_hiçbi sebep yokken size hediye alıp duruyorsa

_okul/iş çıkışına elinde güllerle gelip''sadece seni görmeye geldim yarına sınawım/toplantım war hemen gitmem lazım''diyorsa

_sizi dinlemiyor arada sırada dalıp gidiyorsa

_hafta sonları durmadan bahaneler buluyorsa

_kendine her zamankinden fazla bakıyorsa

_attığınıs maillere çok geç cewap weriyorsa

_ailesinden aldığı paranın yanında çalıştığı işten iyi para kazanıyor olmasına rağmen para biriktiremiyorsa

_zaman zaman olayları we mekanları karıştırıyorsa

_birden bire saçında başında değişiklikler yaptıysa

_onu aradığınızda telefonu çoğunlukla meşgul çalıyorsa we dakikalarca meşgul çalmaya dwm ediyorsa

boynuzlandığınızı anladığınızda neler yapabilirsiniz bilmiyorum artık o size kalmış ama benm fikrimi sorarsanız hiç bi sebep wermeden hiç konuşmadan bitirmek emin olun kafayı yedirtiyo kudurtuyo resmen....

NOT:umarım werilmemiştir arattım ama çıkmadı..

Karşindaki Insana Ve Kendine Güveniyorsan Ve Seviyorsan Bence Sorun Olmaz..

güvennmekle bu iş olacağını sanmıorum insanlarda çift ruh wardır!!!güvendigin dağlara yağmur yagdırmasınlar sonra:p

saol güzel bi konuya değinmişşin

iide benim kız arkadaşım benim telefonumu kendisi kapatıo kendi eliyle habire arayıp duruolar rahatsız ediolar bi baş başa kalalım dior ve ben onu aldatmıom onun telinide sürekli ben kullanıom gibi bişey tuhaf ama demi.

bence aldatılıormuyum die korkan insanların aldatması daa büyük olasılıktır çünkü bu korku içlerine yerleşio ve ondan önce ben aldatıım die saçma bi düşüncenin kurbanı oluolar. . .:eek:

ben şahsen bir kere boynuzlandığım için o konuda artıq erkeklere güvenim kalmadı :mad:

klişe sözler bunlar..

boynuzlanıyorsan suçu sendedir..sevdiğine hakim olmasını bileceksin

bak bende şüphelenmeye başladım şimdi.:)

Birkere boynuz kelimesi çok çirkin seven ve değer veren insan böyle şeyi yapmaz bence.Kendimi diyecek olursam ölürüm!! AMA BÖYLE BİŞEY YAPMAM SAYGI SEVGİ BİTERSE SÖYLERSİN ÇEKER GİDERSİN ALDATMAK NİYE...

εگмεя' Alıntı:
ben şahsen bir kere boynuzlandığım için o konuda artıq erkeklere güvenim kalmadı :mad:

ahh seni boynuzlayan erkeğin ben ne diim senin gibi güzel bi kızın cık cık yazık olmuş :D

Esmercim her erkek senin aldatan kadar salak!! değildir.. merak etme biryerlerde mutlaka anlaşacağın seveceğin güveneceğin biri vardır. O kişiyi inşallah en kısa zamanda bulur ve mutlu olursun cnm:)

ciara35' Alıntı:
_hiçbi sebep yokken size hediye alıp duruyorsa

_sizi dinlemiyor arada sırada dalıp gidiyorsa

_kendine her zamankinden fazla bakıyorsa

_birden bire saçında başında değişiklikler yaptıysa

bu 4 ü cok sacma geldi :D

boynuzlamadım,boynuzlanmadım,boynuzlamazda :D

falla boynuzlandıyımı sanmıyomm ama olabılırdee ama hecc boynuzlamadımmm :p boynuzladıysada allah onu bıldıyı gıbı yapsınnn :D

hiç böle bişey olur mu kadınım benı aldatıcak onda mangal gıbı yürek bı koca k.ç lazım ..deşerım allama

valla doğru ben aldatıldım varyaa berbat bişi hemde 4-5 kişi ile beraber aldattı beni sene 2000 de 10 kilo verdim yaa
:)

Geri