yoksa boynuzlanıyormuyum?

heheh,beni aldatan salak yaptıklarını bide günlüğüne yazmıstı..Ama salaklığına doyamasın,günlüğünü bigün evimde unutunca çok enteresan bi roman okudum ;) E haliyle şutladım tabi ama yinede insana dokunuyor yaa ...

odyyseus' Alıntı:
heheh,beni aldatan salak yaptıklarını bide günlüğüne yazmıstı..Ama salaklığına doyamasın,günlüğünü bigün evimde unutunca çok enteresan bi roman okudum ;) E haliyle şutladım tabi ama yinede insana dokunuyor yaa ...

enteresan çok kötü bir durum olsa gerek :(

niye...!

εگмεя' Alıntı:
ben şahsen bir kere boynuzlandığım için o konuda artıq erkeklere güvenim kalmadı :mad:
senin dediğine bit için yorgan yakmak denir niye her kesi bir tutuyosun biz buna iktisatta tümleme yanılgısı diyoruz :p :D ...!

MAJESTE' Alıntı:
ahh seni boynuzlayan erkeğin ben ne diim senin gibi güzel bi kızın cık cık yazık olmuş :D

gülme beeee :) bizde saten şans olsa off offf :eek:

yok yok beni nerde manyaq varsa o buluo :ter:

offf offfff hiç boynuzlanmadım en azından ben yakalamadım bi açığını(zaten mutlaka karşıma çıkardı) ama güwenemiom erkeklere ben de ama çok kötü bişi olsa gerek
eski kız arkadaşının yeniden bişiler olsun die araması bile beni çileden çıkarmaya yetmişti öle bişey olsa bilmiyorum cinayet çıkar heralde eheheeee allah kimsenin başına böyle kahreden bi olay wermesin.........

eger 1 erkek boynuzluosa hata bayandadır.
sevgilisini elinde tutmayı bilmiosa yapcak hic1si yok.
daha cok boynuzlanır..

Esmercim üzme sen kendini yapıyorsa ondada vardır bir sorun tek taraflı değil herşey!...

Geri