Yol üstü Kerhaneleri [+18]

:scared::(valla soğudum,hayatımda bu kadar korkunç resimler görmemiştim .. :crying:

72.jpg

KAFALAR bu denli kirlenmiş , pisliğe batmışsa, burasının adını kerhanede koysanız hayvan damıda koysanız farketmez.. bu ortamda nefsi uyanan veya uyanacak erkek varsa ben ondan şüphe ederim... adamdaki kafa zihniyet ve bedenin -ruh ve cesedin tam bir izahı değilmi zatenn...

ben o kafaya çişimi bile yapmam dai.. uzatma boşuna kafanı diyesim geldi....

sonuna kadar dayandım ama ben artık eski ben deilim

calısma gusel olmus yani cinsel olarak bakılmassa

ŞunLara YoL üstü pisLik yuvaLarı desek

böğğğğğğğğğ bu ne yaw... dur başka sitelere girimde gözüm gönlüm açılsın heheheheeheh

Olaya tek taraftan bakmasanız ilk aklınıza gelecek şey eminim ki şu an içinde bulunduğunuz ortamı, imkanları, güvenliği ve geleceği sunan insanların varlığına şükretmeniz olurdu.
Belki farkında değilsiniz ancak, öyle hayatlar yaşanıyorki gözler önüne serildiğinde gerçeklerle yüzyüze gelmek bazı arkadaşlarımıza ağır gelmiş.
Fotoğraflara konu olan insanlara hakaret eden, dalga geçen veya iğrenen arkadaşlara tek sözüm şu olabilir; dünya dönüyor ama herkes için sizin bildiğiniz aynı tarafa değil.

Dünyanın ve ne yazıkki ülkemizin acı bir gerçeğini çarpıcı bir şekilde yansıtan bir çalışma yapmışlar.
Eline sağlık.

Kim ne derse desin,güzel bir çalışma olmuş.Her fotoğraf ağzımızın suyunu akıtacak değil ya!

Fotoğrafçılık açısından bence çok başarılı bir çalışma olmuş.
Böyle hayatlar maalesef var, bizim ülkemizde de var.
Bu fotoğraflara bakarken oradaki iğrençliği değil, bir insan hayatını düşünmek gerek.
Miğde bulandırıcı ama zaten konu +18

bayagı abi insanlar poz vermiş ya..bunlar kamera gorunce yaygara cıkarmazlarmıydı yoksa:D:Den azından haberlerde ölee oluyoduu..burada biraz ters olmuss anlamadım valla.. bi sergi için fotograf calışması yapılmıs gibi geliyo bana..

Konuyu watchful açmış olduğu için baktım. Başlık, belki benim anladığım şekilde değil de, mecazi bir bütünlük içinde kullanılmıştır ve farklı bir çalışmaya işaret ediyor olabilir diye hüsn-ü zan ettim. Beni yanıltan da bu oldu. İlk bir kaç resim dışında diğerlerine hiç bakamadım bile.

Fahişeliği, zevk için yapanlara bir sözüm yok. Zaten onlar için bir çözüm yolu da yok. Sorun sadece manevi eksikliktir. Ben bir çoğunun din-diyanet namına hiçbirşey bilmediklerini düşünüyorum. Ama ihtiyaç sahibi olduğundan, bütün imkanları denemiş olmasına rağmen iş bulamamış olmasından ve en son çare olarak bu yola baş vurup para karşılığı insanlarla yatanlar için, onlara bir şekilde sahip çıkılıp, yaşantılarından gerçekten muzdarip iseler, onların bu durumunu tersine çevirecek mekanizmaların devreye sokulmasından yanayım. Tam bu noktada "fahişelik biterse, ihtiyacı gelen erkeği nasıl zaptedeceksiniz, meydanlarda insanlara saldırmazlar mı" diye geçmiş tartışmalarda zırvalayanlara eskilerden Urfa Belediye Başkanı' nın sözünü takdim ederim. 1990' lı yıllardı, tam hatırlamıyorum. Genelevlerin kapanması gerektiğini savunan Urfa Belediye Başkanı Halil Çelik, açık kalması gerektiğini savunan Fatma Girik' e "peki madem öyle, o kadınların yerine siz sermaye olur musunuz" diye sorup taşı gediğine koymuştu, helal olsun...

Davulun sesi uzaktan hoş gelir. O kadınların halini hiçbirimiz anlayamayız, kimse kendini yormasın. O...pu diye aşağılamadan önce herkes ailesindeki kadınların kızların geleceğini bi düşünsün. Lanet olsun fahişelik mesleğini meşru tutup, ona zemin hazırlayan sisteme ve o sistemi idame ettirenlere.

Size bir soru;
--- Para karşılığı ilişkinin devletçe yasaklandığı, ama halkın çoğunun gizlice bu işi yaptıkları bir ülkede mi yaşamak istersiniz? yoksa
--- Para karşılığı ilişkinin devletçe serbest olduğu, ama hiç kimsenin bu işi yapmadığı bir ülkede mi yaşamak istersiniz?
Sizi bilmem, benim tercihim ilk seçenek.

resimler irenç ya da berbat değilki çok acıklı aslında

Geri