Yolda Dağılan Büyük Birlik

Sedapinar Hanım;

Evvela benim devlet beyin şahsıyla bir problemim yoktur, beni ilgilendiren husus fikrin layıkıyla temsil edilmesidir ve eğer temsil etmekte sıkıntı varsa kadro değiştirilmelidir. Bu husus mhp içinde bbp içinde geçerlidir. Bakın konu başlığı bbp nin eleştirisi ile alakalı ve ben buna tepki vermedim. Çünkü gerekirse liderde, yönetimde sorgulanır hiç kimse beceriksiz kadrolarla başarıya ulaşamayacak bir hareket içinde zaman harcamak istemez.
MHP nin genel başkan adaylığıyla alakalı anti demokratik tutumu malumunuz. Taban istemezse oy vermez olur biter ama adaylığa müracat bile ettirilmeyişi neyle izah edilebilir?
Mit ajanı olduğu doğrudur,mektup başbuğun imzasıyla oğluna verilmiştir. Ayrıca daha önce doğruluğunu itiraf eden tuğrul beyin seçimden önce bunu yalanlaması soyadına yakışmayan bir tavırdır. 12 Eylülde sorgulanmaması buna kanıttır. Mesele hala bu görevi üstlenip üstlenmediğidir.
Ayrıca diğer kurumlarımız nasılki başkalarının elinde ise mit de bunlardan ayrı değildir. Siz abd veya mossatın, mit üzerinde etkisi olmadığını düşünebilirmisiniz?
TSK, 12 Eylülde abd destekli darbeyi sırf sağlam bir şekilde büyüyen ülkücü hareketi durdurmak için yapmamışmıdır? Bizim Ordumuzun abd menşei darbe yapması neyle izah edilirse aynı durum MİT içinde malesef düşünülebilir.
Seksen öncesi bazı mit ajanlarının ülkücü hareket içine sızıp provokasyon yaptırdığıda bilinen bir gerçektir mehmet ali ağca da MİT tendir gerisini siz düşünün.
1980 den sonra ülkücülerin mafyalaşmasındaki sebep, eğitim ve zanaat öğrenmesi gereken yıllarda kavgayı öğrenmiş olmasındandır, tahsilleri yarım kalmış ve sabıkalı duruma düşmüşlerdir. Onları mafya olmaya iten sebep bahane kabul edilmesede budur.
Ocaklarımızın gerekli eğitimle hepsi birer çağdaş yesevi dergahlarına dönüşmesi malesef gerçekleşememiştir, bunlarda en büyük hatalardır. Okuyan, çevresine duyarlı, nezakete riayet eden, dini bütün, milli şuur sahibi bir ülkücü modelinin oluşturulamaması büyük bir eksikliktir. Sorumluları ise başta liderlerdir.
Üstelik tartışacağız ki sorunlarımızı çözebilelim amacımız mhp yi veya bbp yi savunmak değil sıkıntılarımızı masaya yatırmaktır, BBP ile ilgili gazete araştırması yerindedir bunları bir söyleyen çıkacaktır, ayrıca Muhsin Başkanın rahatsız olduğu mevzu konu başlığıdır, sizde takdir edersiniz ki siyasi hayatına devam eden bir parti için " yolda dağılan " gibi bir tabir kullanmak kabalıktır. Umulurki eleştiriler dikkate alınır ve hatalar tekrarlanmaz.
Konu içerisinde benim rahatsız olduğum nokta ülküdaşım bildiğim insanların seksen öncesi verilen mücadeleden bihaber sırf başka bir partinin genel başkanı diye bu dava için bedel ödemiş bir insana hakaretleridir. Ayrıca bu gönüldaşlarımla yaptıkları yorumlara binaen aynı fikri savunmadığımızı, Türk Milliyetçilerinin Türk-İslam Ülküsüne gönül verenler olduğuna inanan bir kişi olarak fikri temellerinin şahsımı hayrete düşürdüğünü belirtirim.
Bu hususta alperenccc ye katılıyorum MHP değişti ve kendine göre bir taban buldu. Ben şahsım adına bu camiaya iştirak etmekten rahatsız oluyorum.
Belki geriden düşünüyoruz belki eski ülkücüyüz ama yeni bir ülkücü fikir adamı yetiştiremediğimize göre, daha önceden ufkumuzu açan(ALLAH razı olsun) fikir adamlarının çizdiği kulvarda kınayanların kınamasına aldırmadan hak bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Varsın bize eski MHP li yeni BBP li desinler. Yapıcı yorumunuz ve eleştiriniz için teşekkür ederim.
Sözlerime üstad Necip Fazıl Kısakürek in 1977 seçimleri öncesi yapmış olduğu açıklamayla son veriyorum ülkücü olmanın ehemmiyetinin ve sorumluluğunun farkına varılması açısından son derece mühim bir ikaz:

MHP' liye Hitap

Sevgili gönüldaş!

Seni çok büyük,yüklü bir borç altında görüyorum. Sen, leke sabunu tarifecisi partiler geleneğinden basit bir halka olamazsın! malum dışarıdan ithal malı (bonmarşe) eşyası modeller yerine kendi aslına talip, içten bir kaynayışın billurlaşması olmak borcundasın!.. Bu bir!
Sana Türkçü ve kafatasçı gözüyle bakıyorlar. Onlara sen İslama girdikten ve onlar eridikten sonraki Türk'ün Türkçüsü ve kafacısı olduğunu göstemek borcundasın! Bu iki!
Sana fikirsiz ve çilesiz bini bir paraya, pis zamklı pulları daha pis ağızlarında ıslatıp (faşist) damgasını vuranlar var!.. Böylelerine ruh ve fikir şerraresiyle patlayan gücün ne olduğunu bilip öyle haykırmak borcundasın: " Eğer sevgilisine kavuşmak için dağı delen ferhad faşist ise ben ondan da faşistim!.. Bu üç!
Herbirinin kellesi tek tek giden ve tek tek avlanan 1950 kurbanının sahibi sen, zalim misin mazlum musun? O türlü mazlumsun ki hükümetin, Arenadaki Roma İmparatorları gibi zevkle şehvetle seyirci kaldığı milli katliam karşısında onun yapmadığını üstlenmek zoruna düşerken, bir de yine onun hısmına ve takibine uğramak gibi destansı bir direnişi temsil etmektesin! Bu şuuru gönlünde tutmak borcundasın!.. Bu dört!
Göğsü demokrasi rozetli, anlı halkçlılık damgalı ama yüreği kelepçeli ve ağzı afyon tıkaçlı, dininden diline kadar prangalı üstelik prangasında " egemenlik ulusundur!" yazılı bir Türk Milleti var! Sen bu milletin ta kendisi ve öz davacısı olduğunu kafalara dank ettirmek borcundasın! Hürriyetin bir yalanı birde doğrusu olduğunu birinin eşek öbürünün de insan hürriyeti olğunu abideleştirmek... Bu beş!
Tanzimattan beri gelen bütün yakıştırma ve yapıştırma oluşların ve masonluk, yahudilik,
dönmelik kuklaları düzmece kahramanların karşısında olduğunu ve yepyeni bir zaman ve tarih ölçüsüyle yola çıktığını mahyalaştırmak borcundasın!.. Bu Altı!
Devirmenin değil dikmenin dikeceği şey için devirmenin gerçek devrimcisi olmak borcundasın!.. Bu yedi!
Allah ve resulune mutlak teslimiyet bayrağı altında yeni Türk'ün topyekün insanlığa nasıl bir model hazırladığını heykelleştirmek borcundasın!.. Bu sekiz!
Saflarındaki sıklığı, tıkızlığı tüm ve son ifadeyi her türlü itiş ve kakıştan uzak aşk ve
iman nizamını yüzüğün ana taşları etrafında ki pırlantalar halkasına kadar her ferde yerini
gösterici disiplin mimarisi ve ve.. Ve hakimiyeti bir mevhum olan halkta göstermek
dolandırıcılığı yerine mutlak olan hakta göstermek sahiciliğini yarın zafer taklarında ışıldatmak borcundasın!.. Buda dokuz!

Sevgili Gönüldaş!

Bu dokuz maddeli ağacın, 99'uncu, 999'uncu, 9999 uncu daha nice dalları var...
" Hiç bir nefse gücünden fazlasını yüklemem" buyuran Allah, Azze ve Celle. senin omuzlarına bindirdiği yükün taşıma gücünü de verendir. Almaya istekli ol ki, versin!
Allahın selamı, Türk'ün istikbalini kurtaracaklar üzerine olsun!
Necip Fazıl Kısakürek

İşte bizler bu misyonu temsil etmek mecburiyetindeyiz 1977 de bu misyonun hamisi MHP ile şimdiki MHP arasındaki bariz farklılıkları görerek ve aslına rücu ederek misyonu tamamlamalıyız.

uslanmaz42' Alıntı:
CUNKU;
1---O ZAMANLARDA YILDIZI GIDEREK PARLAYAN(özellikle Soyetler bırlıgının yıkılmasıyla) MHP (MCP) barajı zorlayacagı hatta asacagı dusunulen MHP boyle darbe vurulmaya calısılmıstır
2---YAPILAN ANKETLERDE BUYUK BIR PATLAMA YAPACAGI GÖRULEN REFAH PARTISI' nin bır nebze yukselısını durdurmak ıcın yenı bır islami degerleri savunan bir partinin sahaya surulmek istenmesi
3---MUHSIN YAZICIOGLU' nun MCP DEN ayrılır ayrılmaz izledigi MİLLİ İSLAM poltikası yukardakı önermeleri dogrular nıtelıktedir
4--YILLARCA NİZAM-I ALEM ,,KIZIL ELMA,,,icin canını hıc dusunmeden fefa etmıs ve canını ortaya koymus ülkücüleri hiçe sayarak MHP Yİ KAFATASCI,,ÜLKÜCÜLERİ İSLAMI DEGERLERI TERK EDENLER OLARAK GÖSTERMESİ
5---93 DE KURDUGU PARTISI 95 DE ANAPLA ISBIRLIGI YAPARAK KENDINI MECLISE ATMASI...

düsmanı EMPARYELİZM OLMUSTUR bugun savasımızda emparyelizm karsıdır..sen hala 80 donemın sag--sol olaylarında takılı kaldıysan bu kutlu davamızın zaten farkına varamamıssındır.....
TÜRK ocagı kardesim artık silahlar senin o kutlu bayragımıza koydugun sılahlar degıl AKIL VE TEKNOLOJIDİR....bak PEYGAMBER EFENDİMİZE SAYGISIZLIK YAPAN DANIMARKAYA sılahlarla veremıyecegız zararın kat be kat fazlasını türk hackerlarımız verdi....
ülkücüler artık aklını basına almaya baslamıslardır....SİZLER genclerın eline silah verip HRANK DİNKLERİ öldürürken bizler biliyoruzki HRANK DİNKLERİ üreten beyinler bitmedikce HRANK DİNKLER bitmeyecek....
TÜRK ocagı kardesim sen hala kafanı saga ve sola cevirmeye devam et BİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE ALPASLAN TURKES ISIGINDA liderimiz DEVLET BAHCELİ önderliginde kafamızı ileriye cevirip karalı bir sekilde 2023 Bölgesinde Lİder ülke TÜRKİYE 2053 de DÜNYADA LİDER ÜLKE TÜRKİYE için yola cıktık...Allah yar ve yardımcımız olsun...yüzümü yere egdirmesin.....BU KUTLU YURUYUSE ULKESİ SEVEN DİNİNİ SİYASETE DEGIL KALBININ EN TEPELERİNE YERLESTIREN KARDESLERIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTERİZ.......Allah'a emanet olunuz......

Baştan sona fiyasko; nerden alayım, nerden yazayım MHP nin önünü kesmek!!!...
MHP nin önü ardına kadar açık bak 1999 seçimleri,, ikinci parti, başbakanlık ve cumhurbaşkanlığını alacak güce sahip,, sonuç fiyasko...Mason devşirmeler dururken neden MHP yönetsin ki ülkeyi?
Emperyalizmin kökünü kurutacak olan MHP değildir efendi MHP yi oluşturan teşkilat ve liderdir. İçi boş imanı terkeden adamların oluşturacağı birliktelik bir sonraki seçimde hüsrana uğramaya mahkumdur. Yıldızı parlamışmış...! İçinde ülkücü olmayan teşkilat yıldız gibi parlar ama bayrağımızın kutup yıldızı gibi değil yahudinin siyon yıldızı gibi parlar. İSLAMI DEGERLERI TERK EDENLER demişsin yalanmı? İslami değerleri terkedenler yıkılmaya, yokolmaya mahkumdur. Sakın bana terketmedik martavalları okumayın hakka inatta CHP den aşşağı kalmıyorsunuz.
Silah akıl ve teknoloji ise bunu kullandıran güç imandır, türk hacerlar danimarkaya zarar vermişş aferim sanal kahramanlara, sen kendi ülkendeki danimarkalı kafalarla dost ol sonrada danimarkaya zarar verdim diye övün.
Anlamıyorsunuz değilmi ülkemizin devşirme takımının istilası altında olduğunu görmüyorsunuz sözünü ettiğin masonların yegane partisiyle sarmaş dolaş olmaktan kaçınmıyorsunuz, bilderbergçilerle ortak olmaktan memnunsunuz!! anlatmayın bana. Hrant Dink konusunda bile yeni gönüldaşlarınız chp liler gibi düşünmekten imtina etmiyorsunuz.
Dini kalbinize gömün, Kuran-ı odalara hapsedin aman siyasete bulaşmasın aman size yobaz demesinler, çağdışı, şeriatçı demesinler sistemin istediği kuklalar olmaya devam edin. ABD, İSRAİL, BATI bir zamanlar müslüman-türkün özgürlüğü için mücadele edenlerin şimdi esareti için çabaladıklarını gördükçe sizinle gurur duyacak. Tebrikler yeni nesil bu yolda devam et sistem sizi ödüllendirecektir. Köhne düzeni tamire devam, chp çivi verir mhp çakar aman yıkılmasın, aman İslamı yaymakla mükellef, o aziz necip millet uyanmasın, zincirlerini kırmasın sistemin oyuncaklarıyla oyalanmaya devam etsin.. dünyası zift, ahireti karanlık... Allah ıslah etsin!

Ülkücü kavrulur her nefesinde
Ocak ateşinde ocak isinde
Sistemin düdüklü tenceresinde
Kelle Paça gibi pişmek değildir.
Ozan Arif.

TÜRK ocagı kardesım SANA SÖYLEYECEK TEK SÖZ TEK KELAM BULMAKTA ZORLANIYORUM....mhp için chp ile sarmas dolas dıyorsun...:) nereden okudun bunu secim öncesi eteklerınden ayrılmadıgınız ZAMAN samanyolu haber 7 yenısafak gıbı AKP destekcılerının mansetlerını susleyen yazıları okuyup sankı devlet belgesiymıs gıbı buraya naksediyosun....yazık...cok...yazık....sırf TAYIP ERDOGAN MHP nın barajı astıgını gordugu ıcın cıkarmadı mı o yalanları secım meydanlarında MHP CHP NIN DEGIRMENINE SU TASIYACAK AMAN MECLISE GIRMESIN demedı mı aynı onun agzıyla konusuyorsun karsımda ben senın lıderını nıye sevmıyorum bılıyormusun 5 yıl boyunca ulkeye yapmadıgı kötuluk ıhanet kalmadı bunu o hor baktıgın solcular bıle isyan ederken siz agzınızı acıpda konusmadınız bırak konusmayı destek bıle oldunuz....BIDE MUHSIN CIKIP 11 ASKERIMIZIN KAFASINA CUVAL GECIRDIGI ZAMAN '' BUYUK DEVLETLER ÖZUR DLİLEMEZ'' dıyerek butun TÜRK halkını rencıde eden teslımıyetci bır adama cumhurbaskanı olsun dıye oy verıyor....bız demokrasıye saygı duyduk ulkeyı gerılıme goturmedık ve meclıstekı yerımızı aldık...buyuk bır gururla soyleyın abdullah gule verdım oyumu dıye........belkı beraber satarsınız TURKIYEMIZI....beraber daha da cogaltırsınız kılıse evlerını bbp ne zaman elestırdı akp polıtıkalarını ısı sadece oturdugu koltuktan mhp yı elestırmek...bıraksın bızı elestırmeyı bız kafatasacıyız..ya.......bız imanımızı terk ettık ya......ALLAH'ıma bınlerce sukur oy ıcın yerlere dusurmuyorum yuce dınımı oy ıcın kameraların karsısında abdest alıp kameraların karsısında kılmıyorum cuma namazımı....bıde cık benı islami degerlerı terk etmekle sucla benı...yetmedı hrıstıyan oldun de.....basortusunu agızlarına sakız yapıp turkıye'yı 20 yıldır yerınde saydıranlara bır 20 yıl daha yerımızde saydırmak ıcın insanları sen inanıyorsun sen inanmıyorsun dıye ayırın kutuplara ALLAH benım aramda degıl ya benım imanım... kameralar karsısında iman etmem lazım illa...99 da elımıze basbakanlıgı ve cumhurbaskanlıgını alacak gucumuz varmıs...guldurme adamı be kımle alacaktık batının telkınıyle mhpsiz bır hukumet kurun dıyerek 7 partı hukumet kurmaya calısanlar mı hukumet kuracaktık yada apo yu ipten kurtaran idam yasasını onaylayan anaplı dyplısı akplısı(abdullah gul den abdulkadır aksu ya kadar listesini cok rahat bulabılırsın) mı kuracaktık hukumetı ayagımı kaydırmak ıcın her seyı yapanlar cuma cıkısında unıversıte onlerınde oy toplamak ıcın mhp yı zor durumda bırakmak ıcın eylem yapanlarmı hukumet kuracaktık......ecevıt dedın de sol dedınde ecevıt amerıkanın ırak a gırmesıne karsıyız demıstı...zaten ondan sonra dsp bolunup krız cıkmıstı......ama bagıra bagıra muslumanım dıyıp de amerıka musluman kardeslerımızı öldürürken kızlara tecavuz ederken inanlara her turlu işkenceyı yapan amerikan askeri icin ''KAHRAMAN AMERİKAN ASKERLERİNİN EVLERINE SAGSALIM DONMELERI ICIN DUA EDIYORUM'' dıyen tayıp erdogan ıslamı degerlerı sahıp cıkıyor ama ben terk edıyorum yada ''AMERİKA KESİNLİKLE DOGRU YOLDA'',,,,yada ''BARIS ICIN EN COK AMERIKALILAR EVLATLARINI FEDA ETMISTIR'' dıyen abdullah guldur musluman ben terk ettım zaten......yada o abdullah gule gurula oy verdım dıyen muhsın yazıcıogludur musluman....ben terk ettım zaten muhsın bey dedı ya terk ettınız dıye.....sen hala hackerlar ıcın sanal kahramanlar de hrank dınk kı vuranlara asil kahramanlar demeye devam et ogun samast gıbılerını ve kendını kullandır bazı kuresel guclere sen hala bıttı mı hersey hrank dınk ölunce???? durdumu ermeni soykırımı tanıyın dıyenler.....kım kazanclı cıktı o adam ölunce????....ulkesını vatanını sevenler mı??? ulkuculer mı??? yoksa bbpcıler mı???? .....hala devlet bahcelıye mıt dıyosun sacmalamaktan öteye gıdemıyorsun.....ogun samastın arkasından neler cıktı neler erhan tuncel polıs muhbırıymıs oyle olmus soyle olmus asıl bbp kendı ıclerınden suphe etmelı kım kullanıyor bu gencecık cocukları dıye......kım verıyor kalem tutacak geclere sılahı dıye...ama sorun degıl kı ne var dusunmeye kım bıyolık sılah uretıyormus kım ne hesaplar yapıyormus kım turkıye yı nerelere cekmek ıstıyomus kım bunlardan ne kazanıyormus kımler youtube yı nıye yapmıs nasıl kullanıyormus...bunlardan sana ne kı sen bunlarla nıye ugrasacaksın hala slogan at sen assagıdakı bır kac pıyonla ugras sen yukarda fırtana kopuyormus sanane kı....ulken ıcın bırsey uretme sen; nasıl olsa gerektıgınde sıkarsın kursunu kıme nıye sıktıgını bılmeden.......FATIH SULTAN MEHMET HANIMIZ toplarıyla döverken İSTANBUL 'u papazı, rahıbı, dın adamı AYASOFYA da MELEKLER DİSİMİDİR,,ERKEKMİDİR..dıye tartısırmız....ermenının, pkk nın, yunanın, rumun, yahudının,amerıkanın, avrupanın ulkemde toprak hesabı yaparken....sen hala kavramları tartıs...bır yerler yıllarca bızı solcu sagcı, inanlar inanmayanlar.. musluman laik dıye bolmeye calısırken sen de kuklaları ol o guclerın....bagır meydanlarda sesın kısılırcasına yada belıne sılahı tak mafya ol ne gerek varkı teknolojide gelısmeye ne gerek var kı ilimde irfanda ilerlemeye....bir silah birde slogan her seyı cözer nede olsa.....ALLAH ım ülkemızın uzerınde kı her turlu kırlı oyunlardan, kirli hesaplarından sen koru....gerci ben niye dua ediyorum ki terk etmıstım ben imanı mı muhsın baskan oyle demıstı ya.....

:clap :clap :clap :clap
Birbirimizi çok güzel yiyoruz gerçekten :clap

Yolumuz aynı fikrimiz aynı düşüncemiz aynı.
Birbirimizi kötülemektense,
karşıt görüşte olup bunları okuyanların gülmesindense
birbirimizin eksiklerini onarsak ne güzel olur değil mi :goz:

Sen bana neyi anlatıyorsun uslanmaz hayallerinimi? Bu millet bende dahil olmak üzere 1999 da bir şans verdi MHP ye, ona o oy verilirken türk milletinin umudu olması için verildi, ecevit başbakan olsun diye değil, sezer cumhurbaşkanı olsun diye değil. Apo imaralı palasta ağırlansın diye değil. Hoş senin için ecevit ve sezer vatanperver siyasetçilerdir. İşte bu yüzden anlaşabilmemiz mümkün değildir. AKP borazanlığı yapmadım yapmam, BBP de yapmaz, ancak BBP solcuları kucaklayıp, sağcılara ipte atmaz ha özür dilerim kucaklamadınız değilmi? gazete ilanı verdi bir chp li chp=mhp diye neden tepki koyacağınıza suskun kalmayı tercih ettiniz hoşunuzamı gitti?
CHP nin ikinci ortağı olan sezere olan düşkünlüğünüzü neyle izah edeceksiniz? Zamanında MHP ve Başbuğa ağaz dolusu küfreden ilhan selçuk, MHP den için aslına döndü şeriatçılıktan vazgeçti laik oldu diye överken, hadi ordan diyeceğinize neden ağzınızdan salyalar aka aka gururlandınız? Hıncal uluç, Fatih Altaylı, Ertuğrul Özkök, rıza zelyut MHP için oy istedi, gayet doğal değilmi bu vatansever(!) arkadaşların MHP ye oy istemesi umarım mutlu olmuşsunuzdur. Veya şöyle avutuyorsunuzdur kendinizi "bu zatlar eskiden komünistti şimdi ülkücü oldular!!!"
Bana silahlardan bahsediyorsun garabete bak elinden silah düşmeyen adamlara bak Seviyeli, beyefendi genel başkanınız kendisine aday olanları kurşunlatmakla ün yaptı ne seviye ne seviye!! Sadi somuncuoğlunun tartaklanmasına sesi çıkmadı ne nezaket ama değilmi? tabi ya o töreydi değilmi? Ocaklarda görevli haraç toplayıcıları ve çek senet tahsildarlarından hiç bahsetmeyeceğim. Her hafta bir vukaata şahid oluyoruz zaten. Okullarda artistlik taslayan bebelerde cabası küçük reisler(!). Tabi birde içinde şehit olan ambulansı tartaklamaklada destan yazdınız, kabalıktan hoşlanmayan devlet bey bu tavırdan hoşlandı sanırım onada sesi çıkmadı.
Her neyse bana abd yi ırağı anlatma arkadaş, sen başbakan olma şansın varken, sadi beyi cumhurbaşkanı yapma şansın varken yapmaz, eceviti bu ülkenin başına bela eder, ülkeyide krizlere gebe bırakırsan yanına chp yide yakıştırırlar ip yide.
Bunları bir yerden okumaya luzüm varmı arkadaşım ecevit sevdası hala üzerinizden gitmiş değil, ama ben bilirim o ecevit yüzünden işkence çekmiş ağabeylerimizi, ben bilirim göğsüne jiletle chp kazınıp işkence edilen ülküdaşlarımı siz methiyeler dizmeye devam edin.
Sevgili ortağınız allah rahmet eylemesin ecevite yıllar önce şehid gün sazağın şahadetinden sonra bu davanın fikir adamı seyyid ahmed arvasi hz ne demiş bakta belki ibret vesikası olur ecevit hayranlarına:

"Evet, 'Mavi Gömlekli Şeytan', istediğin oldu. Aziz Gün Sazak da öldürüldü. Kulislerde bir Babrak Karmal kahpeliği ile Türk milliyetçilerine öfke kusarken, şimdi sahnede sahte üzüntü mesajları yazıyorsun.
Seni iki yüzlü kahpe dölü Akıttığın bunca milliyetçi ve ülkücü kanına rağmen hala doymadın mı? Nedir? Nedendir bu bitmez tükenmez kinin?

Sen kanlı parmağınla bizi işaret ettikçe, karanlık köşelerden üzerimize kızıl mermiler boşalıyor. Kimsin, nesin sen? Seni hala teşhis edemiyecekler mi? Sen. Gün Sazak kimdi biliyor musun? O Türk'tü, müslümandı, yiğitti, mertti, namuslu bir devlet adamı idi. Onu öldürmekle ve öldürtmekle bağrımızı delik deşik ettiğinin farkında mısın? Bunun ne demek olduğunu biliyor musun? Bu işin hesabını, kitabını yaptın mı? Şimdi rahat mısın? Acaba bundan sonra rahat edecek misin? Bunları hiç düşündün mü?
Demek, 'barıştan yanasın ha' onun için kahrediyorsun bizi; onun için bizi kahredenleri alkışlıyorsun.

En aziz ülküdaşı ve en yakın arkadaşı Gün Sazak'ın şehadet haberini işitir işitmez göz yaşlarını tutamayan Alparslan Türkeş, hiç bir yüreğin tahammül edemiyeceği bir soğukkanlılıkla, 'Türk milliyetçilerinin iç savaş tahrikçilerinin oyununa gelmemelerini, sabırlı olmalarını, kanunlar içinde kalmalarını" içi kan ağlayarak emrediyordu. Vatanını, Milletini bu ölçüde seven bir devlet adamı karşısında acaba yüzün biraz kızardı mı? Acaba, barış ve insanlık nedir, biraz sezebildin mi? Yoksa, bu sözler, yüreğindeki korkuyu bastırmaya mı yaradı? Yoksa, yeni cinayetler için müsait bir fırsat mı kollayacaksın? Evet, 'Mavi Gömlekli Şeytan', sen de, senin kızıl manyakların da, dayandığın kızıl imparatorlukta Allah'ın izni ile kahrolup gideceksiniz. Biz, meşru zeminlerde ve sabırla devletimizin, size gereken cevabı vermesini ümit edecek ve Allah'ın 'kahhar' sıfatı ile tecelli etmesini bekleyeceğiz.
Şehidimize Allah'tan rahmet, milliyetçi ve ülkücü camiaya başsağlığı dilerim.
Seyyid Ahmed Arvasi (r.a)

Sizinle ve bilhassa seninle daha fazla tartışmak istemiyorum Türk-İslam ülküsü fikri bir güneşse sen bu güneşe fersah fersah uzaklıktasın aynı zamanda " başörtülüler rızkını başka yerlerde arasın devlet kurumlarında değil" diyebilecek kadar müslüman-türk milletine yabancılaşan ve chp leşen bir konya milletvekilinin yakasına taktığı o üç hilal gün olur kendisini çarparda belki kafası dank eder. Yakasına taktığı rozetin ne anlama geldiğinden haberi bile olmayan o zatın vekil seçildiği bir partiden ne umulur ne beklenir? Ama tabi ülkenin sorunu başörtüsü değil. Sanki MHP nin ülke sorunları için projesi var, programı var adına milliyetçi sıfatı yakıştıran bu parti Yönünü Türk dünyasına çevireceğine avrupa birliği hayalleri kuruyor. Kapitalizmin bütün öğelerini parti programına taşıyor birde AKP yi suçluyor AKP den ne farkı var? Bütün bunları gayet doğal karşılayan sizler tek üzüntüm odur ki piyasada ülkücü sıfatıyla dolaşıyorsunuz, ve kendinizi vatanseverler diye takdim edip ayrıcalıklı olarak görüyorsunuz. Sizi CHP ile bağdaştırdılar neden gocunuyorsun aynı fikir üzerinde siyaset yapmıyormusunuz? Farkınız nedir?

Ben kendi içimdekilerinide elestırırım ama onlar bızım aramızda kalır gereklı mudahalelerde yapılıyor yapılmayada devam edecek Allah'ın izni ile bu kutlu dava uzerınden kendılerıne cıkar saglayanların hepsi tek tek temizlencek o bizim ıcımızdekı problemdır kımseyıde ilgilendirmez.....Bu arada ben ecevit hayranı falan degılım kendı kafanda olaylar uretıp yorumluyosun...tek dedıgım ecevıt amerıkanın ırak' a gırmesıne karsıyız dedı dedım nasıl bu cümlemden ecevıt hayranı oldugumu cıkardın???? ama senın brazanlıgını yapmam dedıgın ve bbp de yapamaz dedıgın akp partı musluman akp nın neler yaptıgını soyledım.......ecevıt kadar ulkesını ve muslumanları sevmeyenlerı soyledım.....VE ABDULLAH GULU İLK TURDA SECELIM DIYEN AKP BROZANI BBP YI soyledım......sezer duskunlugu demıssın sezer i 5 partının uzlasması ıle secıldı...bülent arınc asık olmustu o sezer e....Ümit ÖZBAG ı cok sevdiniz degılmı ülküceleri sokaga dokmeyı vaad edıyordu...elı kalem tutması gereken cocukları pıyon olarak surecektı sokaklara belkı senın gıbılerde keyıfle ızlıyecektı...aslanın kaplanım dıye pohpohlayacaktı.......ÜMİT ÖZBAG önce aklansın mahkemesi bitsin sucsuz oldugu mahkemece karar verılsın ondan sonra adaylıgını koysun....Hıc kımsenın arkasındakı davaları ülkücülere bulastırmaya hakkı yoktur...onun uzerınden ülkücülere saldırmaya kımsenın hakkı olamaz...dikkat edersınız AKP nin bile gizli destegı vardı ümit özbag ın arkasında........BIRDE NEYMIS CHP YE bizi yakıstıranlarla gururlanmısız da sesimiz cıkmamısmıs........DEVLET BEY BIZ TEK BASIMIZA IKTIDARI HEDEFLIYORUZ KIMSEYLE BIR KOALISYON YADA ORTAKLIGI DUSUNMUYORUZ demedımı....madem chp ıle aynı saflardayız da nıye katıldı mhp cumhurbaskanlıgı secımıne .......artık yeter buraya yazdıkların yazdıkların etegınden ayrılmadıgınız akp d yandası gazetelerden okuduklarından farklı bır seyı yazmadıkca cevap vermıyecegım sana.....aynı yolda yuruyoruz dıyorsunuz guya TÜRK-İSLAM gayesıyle acıp kapatıyosunuz ama türk e ve islama en buyuk kotuluk yapanların yanında saf tutup her agzını acısında mhp yı karalıyorsunuz.....sizin yaptıklarınızı sızın attıgınız iftiraları kımse atmadı bıze....o kadar kırdınız kı ülkücü kardeslerınızı artık aynı yolda oldugumuzdan bıle supe edıyorum.....acaba tek mısyonunuz mhp yı karalamak mı......TÜRK İSLAM SENTEZİ DIYORSUN MUHSIN YAZICI OGLU ERMENİ HRANK DINKIN ARKASINDAN METHIYELER DUZUYOR LEYLA ZANAYA KAYMAK GIBI YUZUN VARDI...dıyosunuz.....sakın bana sizde ahmet türk'ün elını sıktınız deme o kısı TÜRKÇE yeminini etmıs onunu ılıklemıs ve elını uzatmıs DEVLET BAHCELININ DEDIGI GIBI BIZE UZATILAN ELLERI HAVADA BIRAKMAYIZ...AMA BIR EL ELIMIZI SIKARKEN BIR ELDE PKK KURSUN ATACAKSA BUNADA MUSADE ETMEYIZ dıyerek gereklı tavrını koymustur.....muhsın yazıcıoglu gıbı APO'YA ONURUMUZ dıyen leyla zana yı gordugu yerde methıyeler duzup elını sıkmamıstır....BİR DE DEGERLI AGABEYIMIZ GÜN SAZAK ı yazına konu etmıssın yazık......O KAFATASCIYDI ÖYLE YA ODA MHPNIN BIR MENSUBU IDI SEYID AHMET AVRASİ HZ DE KAFATASCIYDI...ÖYLE YA ODA ULKUCULERIN SEMBOLU IDI.....SİZ BİZİ BIRAKIP GIDERKEN BIZLERE KAFATASCI DERKEN BUTUN ULKUCU GECMISIZI BUTUN DAVAMIZI TERK EDEREK İNKAR EDEREK VE SATARAK GITTINIZ........CUNKU AYRILIRKEN BUTUN DAVA BUYULERIMIZE CANLARINI ORTAYA KOYANLARA KAFATASCI DIYEREK TERK EDIP GITTINIZ.....YAZIK KI NE YAZIK DEMEKKI BUTUN DAVAMIZ SIZIN GOZUNUZDE SADECE BIR KAFATASCILIKMIS......

Uslanmaz ister uslan ister uslanma bu sana son mesajım:

1. MHP ülkücü olduğunu söylediği müddetçe ben eleştiririm, misyonunu terkettiği sürece eleştiririm, hem saçmalayıp hemde adına ülkücü hareket dediği müddetçe hoop ülkücülük bu değildir deme hakkına ve imtiyazına her ülkücü sahiptir, sen buna karışamazsın.

2. Mesele senin ecevit hayranı olduğun değil, sevgili partinin ecevitle ortaklığıdır ve bu ortaklık öyle bir haddeye gelmişki topunuza sevdası sirayet etmiş yorumlarınızdan bunu okumak mümkün.

3. Sadi Somuncuoğlunu tartaklamak yerine destekleseydiniz beş partinin uzlaştığı adam cumhurbaşkanı olmazdı.

4. Abdullah Gül, Muhsin Başkanın makamına gelip destek istemiştir, sizin burnu büyük ülküsüz ülkücü sabahattin çakçamoğlu bey ise iş olsun diye aday olduğu için böyle bir destek istemeyede gerek duymadı bu durumda bbp oy vermedi sitemini etmeyede hakkı yok sanırım. Muhsin Yazıcıoğlu vekildir oy vermeklede mükelleftir, dsp nin adayınamı verseydi? Burnu büyük sabahattin beye mi?

5. Ümit Özdağ beni ilgilendirmez, ben yapılan silahlı kabalığa dikkat çektim nazik söylemlerin altındaki aynı hoyratlığın devam edişine dikkat çektim. Ama anlamak istediğin yerden anlıyorsun, bende seni anlıyorum.

6. CHP ile aynı söylemleri tekrarladınız çünkü chp leştiniz. Türk-İslam ülküsünden kopup altı oka sarıldınız bunu anlamak için bahsettiğin medyayı takipe gerek yoktur, sizin vekil adaylarınızın açıklamalarını dinlerken bir chp li konuşuyor sanırım deyip, mhp li olduğunu anlayınca şaşırdığım çok oldu.

7. Biz MHP yi karalamıyoruz; siz saf ülkücülerin oylarına oynuyor, aldığınız oyları solculara peşkeş çekiyorsunuz bizde sizin yediğiniz bu herzeleri ifşa ediyoruz. Çünkü bununla mükellefiz. Ülkenin kaybedecek zamanı yoktur.

8. Kafayı Hrantla bozmuşsun anlaşılan seni derinden yaralamış, neyse leyla zana nın muhsin başkana uzattığı eli HAVADA KALDI.. Önce bunu öğren. Konuyla ilgili şu bağlantıdaki: http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1964350#post1964350 Beşinci mesajı oku lütfen. İkincisi Ahmet Türkün eli sıkıldıktan sonra yapılan en saçma yorumu devlet bahçeli yaptı kutluyorum. BIR EL ELIMIZI SIKARKEN BIR ELDE PKK KURSUN ATACAKSA BUNADA MUSADE ETMEYIZ Lafa bak... Yahu adamların PKK lı olduğundan şüphenmi var? Adamlar PKK terör örgütüdür diyemiyor zaten neye müsade etmeyeceksin? Öyle diyeceğine elini sıkarken " Bu tokalaşmayı pkk terör örgütüyle mücadelede ortak karar olarak algılıyorum" deseydinde düşmanını köşeye sıkıştırsaydınya.. Neyse bunuda geçelim.

9. Muhsin Yazıcıoğlu ayrılırken Bunlar kafatasçı, bunlar imansız vs gibi bir açıklama yaptığını nerden çıkardıysan bizede göster. BBP gayet nazik bir biçimde siyasi anlaşmazlık ve uyuşmazlık sebebiyle ayrıldığını açıklamıştır, http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi.asp?id=64&yazitar=04.03.2005&yaziid=11123 bu bağlantılardan ayrıntıları öğrenebilirsin. http://www.tercuman.com.tr/v1/yazaryazi.asp?id=64&yazitar=03.03.2005&yaziid=11100 Takdiri ilahi dir ayrılığı kimse istemez. Gün Sazağın, arvasi hz lerinin, verdiğimiz beşbin şehidin yolundayız. Şunu iyi tahlil edin BBP, seksen öncesi MHP ne ise şu an odur. Şu anki MHP nin ne olduğu ise meçhuldur. 1990 dan bu yana farklı kulvarlara yönelmektedir, bu saatten sonra aynı fikirde ve düşüncede olduğumuzu söylemek yanlış bir tespit olur. Çizgi,yol Türk-İslam ülküsüdür, BBP bu yoldan dönerse, bu davayı terkederse, ülkücünün yapacağı sadece uğurlar olsun demektir, çünkü partiler, isimler, liderler gelip geçici Nizam-ı Alem davası kıyamete kadar bakidir.

çünkü partiler, isimler, liderler gelip geçici Nizam-ı Alem davası kıyamete kadar bakidir.......sadece bu sozun dogru gerısı fasafiso........TÜRK OCAGI KARDESIM SEN VE PARTIN COK DEGIL SADECE AKPYE GOSTERDIGI IYINIYETI BABAOCAGI MHPLILERE GOSTERSIN.........YOK...GOSTERMIYOR MU......O ZAMAN SANA VE PARTINE TEK SOZUM ''SENDEN BİR İHSAN İSTEMEM GÖLGE ETME YETER...........SAGLICAKLA KAL KARDESIM........ALLLAH' A EMANETSIN...:victory

alperenccc' Alıntı:
Yav sana gülüyorum senin bbp ile ilgili ne kadar bilgin varki ne derece merakın varki yorum yapıyorsunuz?
BBP liler MHP nin meclise girmesini takdir etti efendi kızmadı Güle oy atmayı sorgulayanlar sezeri seçmenin hesabını versin önce..
Ayrıyeten bbp nin başlangıcı temizdir, ölü doğan bebek 14 yıl ayakta kalmaz hemde şaibesiz, tertemiz, arkasında bazı destekler olmadan, kimseye minnet etmeden, kimseye boyun eğmeden, koltuk sevdalısı olanlar gemiyi terketmiş ne gam eniz öksüz, abdulhaluk çay. Herneyse gelişlerine ne kadar sevindiysek gidişlerinede o kadar üzüldük.
Biz buradayız meclistede bbp tek başınada olsa temsil ediliyor tabi bunu 128 kişiyle rezil olanların anlaması mümkün değildir biz türkeşinde tek başına mecliste olduğu yılları biliyoruz.
Muhsin Bey fethulah gülene borcunu ödedimi bilinmez ama merak ettim mhp ödedimi?

Bana bak cinsi bozuk..
O dar ağzına Türkeş adını aLırken destur et
boğarLar adamı kendi tükürüğünde
Sen kimsin ki şimdi savunduğunu söyLediğin davayı
bin bir türLü çiLeden geçerek kuran ortaya çıkartan
Her türLü çiLesini çeken büyük Lideri böyLe geniş bir ağızLa anıyorsun?
KendinLe çeLişme akıLLı oL

BiriLerine hesap soracaksan
git o zaman iki yüzLü geneL başkanına sor bakaLım da
kaymak yüzLü zanayı anLatsın sen ve senin gibi kaçtane varsa onLara
Durgun denizi daLgaLandırmayın
başkaca sözüm yoktur

ayrıca ishynum..
seçim öncesi koL koLa soL partiyLe doLaşanLar
sizinkiLer gibi dtpLi köpekLerLe böLücü başLArıyLa koL koLa doLaşaydı
daha mı iyiydi?

GeciT' Alıntı:
Bana bak cinsi bozuk..
O dar ağzına Türkeş adını aLırken destur et
boğarLar adamı kendi tükürüğünde
Sen kimsin ki şimdi savunduğunu söyLediğin davayı
bin bir türLü çiLeden geçerek kuran ortaya çıkartan
Her türLü çiLesini çeken büyük Lideri böyLe geniş bir ağızLa anıyorsun?
KendinLe çeLişme akıLLı oL

BiriLerine hesap soracaksan
git o zaman iki yüzLü geneL başkanına sor bakaLım da
kaymak yüzLü zanayı anLatsın sen ve senin gibi kaçtane varsa onLara
Durgun denizi daLgaLandırmayın
başkaca sözüm yoktur

ayrıca ishynum..
seçim öncesi koL koLa soL partiyLe doLaşanLar
sizinkiLer gibi dtpLi köpekLerLe böLücü başLArıyLa koL koLa doLaşaydı
daha mı iyiydi?

Benim soyumda cinsimde bellidir.. ama senin için adamdır dediler değilmişsin... Üstelik hem adam değilmişsin hemde anlama kabiliyetin sıfırmış.
Sen kimsin benim türkeş sevgimi sorguluyorsun? Sen o cümleden ne anladın? Başbuğ zamanında tek başına mecliste ülkücü hareketi temsil etmiştir, tek olmak ülkücü için zafiyet değildir demek istedim ama senin gibi fanatikler, lafı başka yerden anlayıp yorumlarlar buda senin kaliteni belli eder.
Ha sen "türkeş" sözüne takılıp yanına yöresine bir şey koymadığım için beni suçluyorsan bu suçlamayı yapacak en son kişi sensin. Muhsin Başkanı, yıldıray çiçek gibi bir yalakanın yazılarıyla suçlamak gafletini gösteren sen.. Ülkücü davanın neferlerine olan saygını belli ettin. Açtığın konudada kimin kaymak kimin kaypak olduğunu şamar gibi indirdim suratlarınıza.. yukarıda sarfettiğin kelime içinde hakkımı helal etmiyorum geçit bey. Öfkeyle kalk zararla oturmaya devam et emi.

alperenccc' Alıntı:
Benim soyumda cinsimde bellidir.. ama senin için adamdır dediler değilmişsin... Üstelik hem adam değilmişsin hemde anlama kabiliyetin sıfırmış.
Sen kimsin benim türkeş sevgimi sorguluyorsun? Sen o cümleden ne anladın? Başbuğ zamanında tek başına mecliste ülkücü hareketi temsil etmiştir, tek olmak ülkücü için zafiyet değildir demek istedim ama senin gibi fanatikler, lafı başka yerden anlayıp yorumlarlar buda senin kaliteni belli eder.
Ha sen "türkeş" sözüne takılıp yanına yöresine bir şey koymadığım için beni suçluyorsan bu suçlamayı yapacak en son kişi sensin. Muhsin Başkanı, yıldıray çiçek gibi bir yalakanın yazılarıyla suçlamak gafletini gösteren sen.. Ülkücü davanın neferlerine olan saygını belli ettin. Açtığın konudada kimin kaymak kimin kaypak olduğunu şamar gibi indirdim suratlarınıza.. yukarıda sarfettiğin kelime içinde hakkımı helal etmiyorum geçit bey. Öfkeyle kalk zararla oturmaya devam et emi.

Sana adam diyenLer adamLığın tanımını biLirmiş demek ki..
Ama senin adamLık kavramın kendi rantınsa..
Senin tanımında bir adam oLmadığım doğrudur..
Ben seninLe iLk kez çatışmıyorum burada
sen çıkıp Türkeş yazarken küçük harfLe ve öyLesine türkeş yazıp
diğer taraftan Muhsin Başkan yazıyorsan
senin kime ne kadar saygı duyduğun beLLidir ki
Bunun adı sadece iki yüzLüLüktür cehaLettir
Sanki davayı yaşayan tek kendinizmiş gibi
üLkücü beğenmiyorsunuz..
Yok onun şuyu varmış bunun buyu varmış
MüsLüman MüsLümanın öz kardeşidir denmiş siz kardeş beğenmezsiniz
MüsLüman MüsLümanın ayıbını örter denmiş siz sırf koLtuk sevdanıza itin köpeğin arasında
Çıkar dava eLeştirirsiniz
He bana hakkını heLaL etmemişin ya..
Sen git günahını aLdığın adamLArdan heLaLLik diLen
ben senin gibiLerden zaten heLaLLik aramam

**********************************************************************...Bu denli tavır takınacaksanız banlı kalın sofular. Türk toplumuna harika örnekler teşkil ediyorsunuz.
Ve en iyisi siz particilikten vazgeçin Ocakcı olarak kalın. Aslında sizlerinde hazmedemediği parti hataları yüzünden birbirinizi yememiş olursunuz değilmi? Particiliği beceremiyorsunuz. Yanlışın üzerini kapatmaya çalışarakta ülkücülük taslanmıyormuş demekki.
Bir şahsa soyismi ile hitab etmenin saygısızlık olduğunuda öğrenmiş olduk. Bu şahıslara muhsin, alparslan denmez ama türkeş, yazıcıoğlu pekala denebilir. Bu hitabı saygısızlık olarak görmekten ziyade hasım gördüğünün açığını kollamak denir buna.
Devlet Bahçeli şunu yaptı, Muhsin Yazıcıoğlu bunu yaptı.. Sizi bilmem ama her geçen gün bir büyük milliyetçi lideri özlemekteyim
Herneyse efendiler belki aşağıdaki resim sizlerinde bir ortak noktası olduğuna delil olur inşallah.

basbug6.jpg

türk ocağı' Alıntı:
**********************************************************************...Bu denli tavır takınacaksanız banlı kalın sofular. Türk toplumuna harika örnekler teşkil ediyorsunuz.
Ve en iyisi siz particilikten vazgeçin Ocakcı olarak kalın. Aslında sizlerinde hazmedemediği parti hataları yüzünden birbirinizi yememiş olursunuz değilmi? Particiliği beceremiyorsunuz. Yanlışın üzerini kapatmaya çalışarakta ülkücülük taslanmıyormuş demekki.
Bir şahsa soyismi ile hitab etmenin saygısızlık olduğunuda öğrenmiş olduk. Bu şahıslara muhsin, alparslan denmez ama türkeş, yazıcıoğlu pekala denebilir. Bu hitabı saygısızlık olarak görmekten ziyade hasım gördüğünün açığını kollamak denir buna.
Devlet Bahçeli şunu yaptı, Muhsin Yazıcıoğlu bunu yaptı.. Sizi bilmem ama her geçen gün bir büyük milliyetçi lideri özlemekteyim
Herneyse efendiler belki aşağıdaki resim sizlerinde bir ortak noktası olduğuna delil olur inşallah.

basbug6.jpg
Ağzına sağlık ülküdaşım Ülkücüyüz ölene kadar vallahi Başbuğu özledik!!!
Kim ne derse dersin iki tarafında açıkları var.Birbirlerinin açıklarını kollamaktansa davaya ne oldu????
Kimse İlay-ı Kelimetullah kelimesini ağzına almıyor hayrdır:S

türk ocağı' Alıntı:

basbug6.jpg

Sağolun Değerli Kardeşim.Mesajınızda söylenmesi gereken herşey zaten fazlasıyla söylenmiş.Bu kadar doğru bir yargının ardından sadece teşekkür etmek istedim.

geçtiğimiz milletvekli seçimlerinde FETHULLAH GÜLEN ve CEMATi evlerinde dershanelerinde oKuLLaRıNDa AKPyi destekledi siz atlamadan ben söyliyim tabiki broşür dağıtmadı ... ama Gazateleri ve organize olarak girdikleri sohbetlerin hepsi BöLGe olarak sakarYa BölGeSi ...böyleydi.. FETHULLAH HOCANIN gazeteside direk olarak akp nin propagandasını yaptı şahit olanlar bilir ....

SiziN Ve BiZiM Ne FETHULLAH HOCAYA nede CEMAATİNE bi BorCuMuz Yok

emeğin için saoL ..

Geri