Yolda para bulsan ne yaparsın?

YOLDA PARA BULSAN NE YAPARSIN?

• Kullanılan toplam oy
    69
parnın miktarına göre değişir. Ben almam parayı eğer yüklü bir paraysa polise giderim . Küçük bir paraysa ihtiyacı olana.... bu arada yerde para bulursanız illa harcayaksanız cebinize koymayın ... Elinizde taşıyın :)

Paranın miktarı çok değilse, dilenciye veririm ama fazlaysa inderegandi yani cebe :D

Şu ana kadar hiç böyle bi olay gelmedi başıma, eğer meblağ büyükse karakola götürüp teslim ederim, nasıl olsa sahibi ortaya çıkacaktır. Küçük bişiyse camiye ya da okula bağışlarım. Eğer minnacık bişiyse dilenciye veririm.

Ya Ben En Son Ne Zaman Para Buldugumu Bile Hatırlamıyorum.En Son Denizde Yüzüük Buldum İşler Kesat Zaten :)

atarım cebe... eğer uçuk bi miktarsa da bi bölümünü hayırlı işlere yatırırım kafadan

"dilenciye veririm" secenegi "sadaka veririm" olmalıydı, "karakola götürürüm" seceneginin basına da "büyük bir mebla ise" ifadesi eklenmeliydi

vallaha büyük bir meblağa ise ilk önce kim düşürmüş gibisindeen atrafa bakarım küçük bir miktar ise
haram der geçerim :DDDD

Neo naziLere bağışLarım..

egerki miyon TL ise mutlaka bir zengin vergi kacakcisinindir bencede paranin durumuna bagli degerine cillop derim hic af etmem gerci daha hic bulmadim ama bulsam yerim afiyetle egerki normalse adresi varsa veya emekli maasi felan yada normal vatandasin maasi ise götürür hemen veririm ama milyarlarca ise yani bir cuval dolusu ise vermem olay belli zaten

Almadan geçerim. Yoksa başına dert açar git karakola bilmem imza vesayre vesayre
Bırak git :D

aşırı büyük bir para ise karakola götürürüm. 20 lira ve altıysa,mahalledeki çocuklara bişiler alırım. kalan para ile ps3 yapar bitiririm.
Ne demişler sen almaszsan başkası alır

Geri