youtube problemi

*\ReaLLieS/*

New member
Reaction score
0
youtube problemi [[[[[ÇÖZÜLDÜ]]]]]

arkadaşlar 2 gün öncesine kadar hiçbir problem yaşamadan youtube u kullanırken iki gündür sürekli hata variyor hiçbir videoyu açmıyor
An error occured, please try again later hatası alıyorum.

bazen karşılaşılırdı bunla ama düzelirdi sonra ama 2 gündür hiçbir videoya erişemiyorum ne direkt youtube üzerinden nede biyere eklenmiş youtube videolarına.
video.google.com dandan izleyemiyorum youtube videolarını

diğer video serverlarında problem yok
youtubessa.jpg

programmı kullanıyorsun yoksa dns değiştirerekmi giriyorsun
ben dns değiştirerek giriyorum firefox ile hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım şu anda siteyede baktım hata falan yok acaba kullandığın bir programdan kaynaklanıyor olabilir mi?

programmı kullanıyorsun yoksa dns değiştirerekmi giriyorsun
ben dns değiştirerek giriyorum firefox ile hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım şu anda siteyede baktım hata falan yok acaba kullandığın bir programdan kaynaklanıyor olabilir mi?

arpej in paylaştığı bir program kullanıyorum ve bu güne kadar hiçbir problem yaşamadım zaten sorunumda youtube a girmek değil videoları izleyememek.
kullandığım program şöyle birşey
arpej.jpg

hatta programıda veriyim küçük birşey zaten
http://rapidshare.com/files/261323779/yasakli_siteler_Arpej.rar.html

ben hiç öyle program falan kullanmadım şimdiye kadar.
dediğim gibi program ufak diyorsun sil programı sana dns vereyim o dns sunucuları ile firefoxla birlikte gir belki düzelir denemekte fayda var.
eğer olmassa pc yeniden başlat umarım sorunun çözülür.

208.67.255.255
208.67.222.222

Youtube Jacker yeterli olur. Google'dan arat bulursun.

aynı sorun bende de var.tam konu açıyordum ki bu topic i gördüm...ben hosts dosyasına youtube ip sini ekleyerek giriyordum..2 gündür youtuba giremiyorum..sanırım engel koydular..DNS ayarı değiştirmek istemiyrum çünkü sörf yaparken yavaşlıyor..

bende de aynı sorun youtube jacker kullandığım halde

ben youtube cjacker kullanıyorum ama bu sorunu verio daha önceden açıodu bazen ama şimdi hiç açmamaya başladı videoları

jacker yükledim gene aynı sorun..bi yerde youtube un güncel ipsini kullanın demişler ama ip yi de bulamadım..hiç bir videoyu izleyemiyorum.

beyler bırakın bu dnsleri fln ben size proxy werim ordan telekomun yasakladığı tüm sitelere girin fakat SADECE firefoxtan çalışır!

araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ > ayarlar öncelikle buraya kadar gelin sonra vekil sunucu ayarlarını seçin http vekil sunucuya 200.65.127.161 bunu yazın yanındada PORT war orayada 3128 bunu yazın sonrada tüm iletişim sunucuları için bu vekili kullanın yanındaki kutucuğu işaretliyoruz ve tmm diyoruz... eveeet artık telekomun kapattığı tüm sitelere girebilirsiniz :D hemde hepsine ;)

beyler bırakın bu dnsleri fln ben size proxy werim ordan telekomun yasakladığı tüm sitelere girin fakat SADECE firefoxtan çalışır!

araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ > ayarlar öncelikle buraya kadar gelin sonra vekil sunucu ayarlarını seçin http vekil sunucuya 200.65.127.161 bunu yazın yanındada PORT war orayada 3128 bunu yazın sonrada tüm iletişim sunucuları için bu vekili kullanın yanındaki kutucuğu işaretliyoruz ve tmm diyoruz... eveeet artık telekomun kapattığı tüm sitelere girebilirsiniz :D hemde hepsine ;)

dediğin proxyle izleyebildim..fakat gözle görülür bir yavaşlama var..

ben hiç öyle program falan kullanmadım şimdiye kadar.
dediğim gibi program ufak diyorsun sil programı sana dns vereyim o dns sunucuları ile firefoxla birlikte gir belki düzelir denemekte fayda var.
eğer olmassa pc yeniden başlat umarım sorunun çözülür.

208.67.255.255
208.67.222.222

zaten firefox kullanıyorumda pc kaç gündür kaç defa yeniden başlatıldı.dns kullanmak istemiyorum malum sebeplerden proxy değişikliğindede cidi yavaşlamalar oluyor ne yapcam bilmiom valla.2 ucu b.klu değnek

aynen 2 gündür bütün videolarda bu hata mesajı çıkıyor bendede,

arkadaşlar sorun youtube deki videolarada olmasın :D:D

Geri