youtube problemi

malesef aynı sorun bugün bendede başladı
youtube deki her video error hatası veriyor ve jacker hiçbir işe yaramıyor

aynı sorun bende de vardı.. dns değiştirdim.. izleyebiliyorum ancak nette gözle görülür bir yavaşlama var.. jacker ve bi kaç pro daha denedim ama olmadı.. Mecburen dns..

Kardeş Bendede War. Ben Host İle Giriyodum İzliyodum.

Artık İzleyemiyom.

Arkadaşlar şu aralar youtube yeni cache sistemi üzerinden çalışıyor o yüzden youtube jacker kullananlar 1-2 gün sonra sanırım ip adresleri eski haline dönecek

nese 1 kac gune :D sorunn duzelten bıseyle cıkar ortaya bızde rahatlarz bı kac gun yutupdan wıdeo ızlemesek ne oalcak yahu :D

aynı sorun bende de vardı.. dns değiştirdim.. izleyebiliyorum ancak nette gözle görülür bir yavaşlama var.. jacker ve bi kaç pro daha denedim ama olmadı.. Mecburen dns..

aşağıdaki dns sunucuları gayet hızlı ben kullanıyorum ve çok memnunum kullanmak isteyen olur diye yazıyorum tekrardan

208.67.255.255
208.67.222.222

aşağıdaki dns sunucuları gayet hızlı ben kullanıyorum ve çok memnunum kullanmak isteyen olur diye yazıyorum tekrardan

208.67.255.255
208.67.222.222

bu proxy leri girince sorunum çözüldü. ama bir bakalım internet hızını nasıl etkileyecek....

İNTERNET HIZINDA HERHANGİ BİR DÜŞÜŞ GÖZLEMLEMEDİM:SAĞOLASIN KARDEŞ BU İŞİMİ GÖRDÜ

dns ile girebildim çok sağolun

Beyler you tube jacker in 3. versiyonunu indirdim kurdum değişen bi şey yok "occured" diyor valla ben de anlamadım bu kadar gün sorun yoktu eğer siteyle ilgili bi sıkıntı varsa lütfen pm atın paylaşalım

bende youtube jacker kurulu aynı sorun bendede var ama ktunnelden girince izleniyor nedir bu ya düzelmeyecekmi budurum??

yalnız , host dosyasını değiştirdiğimizde diğer yasaklı sitelere giriş yapmıyor sadece youtube için geçerli sanırım.youtube sorunsuz giriyor.

tüm yasaklı sitelere giriş yapılabilecek bir çözüm gerekli aslında.

Geri