youtube'a giremiyorum

DHAGON

New member
Reaction score
0
arkadaşlar iki gündür youtube a giremiyorum. ondan önce dns ayarlarını değiştirip giriyodum. ama şimdi hiç bi şekilde giremiyorum. ktunnel i de denedim fakat y,ne olmuyo.
yardımcı olursanız sevinirim..

bende senin gibi aynı durumdayım :/ giremiorum imkansız birşey sanki.. hiç bir şey işe yaramıyor.. 1 ay geçti çözümüyle ilgilenen olmadı

Youtube jacker gibi programlar kurulu ise kaldırın sadece dns ayarını yapın yapılmışsa aynen kalsın.Gireceksiniz.

burda ki her şeyi daha önce kullanıyodum zaten.. bunlar işe yaramıyo..

brogram kullanmıyorum.. 208.67.222.222 208.67.220.220. dns ini kullanıyodum sadece

arkadaşlar host dosyasını tekrar düzenleyin youtube ile yazan tüm ip leri silin sadece dns olarak

8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ü kullanın.o zaman girmesi gerek.

benim kuzeninde aynı şey oldu host dosyasında yüzlerce youtube ip si girildiğinden youtube a girmiyomuş.

sadece dns ile giriyorum ben host dosyasını değiştirmeden.

bende host a dokunmadım..

kardeş 8.8.8.8 8.8.4.4 ü yazdım yine girmedi...
saol yinede..

aslında senin dokunmaman pek önemli değil

jacker gibi programlar kullanmış isen host dosyasını değiştirmiş olabilir bi göz at...

yok ya hiç program kullanmadım.. su ana kadar sadece dns

dns değiştirdikten sonra internet tarayıcısını yeniden başlatıyosun dimi yoksa algılamaz...

yukardaki arkadaşa katılıyom

c:\windows\system32\drivers\etc\hosts (uzantısız) dosyasının eski halini bul yani nerdeyse boş olanını sonradns değiştir. Tanıla/onar yap ağ bağlantılarını olmadı bilgisayar kapat aç yap. Mutlaka girmen gerekir.

Kullandığım DNS : 208.67.220.220
208.67.222.222

Bi denemende fayda. Bende de aynı sorun vardı zamanında çözdüm saolsun burdaki millet

bende senin dns ini kullanıyodum iki gün öncesine kadar.. ama noldu anlamadım..

Geri